vücudun sana zaten sinyalleri veriyor canım.yani bence bebişin geldi ama kesin test sonucunu görene kadar bizde seninle birlikte bekleyeceğizha bir deee içme suyu şekerli gelıyor tadı tatlı gelıyor ıcemyrm cesmeue basladım belkı abartı gelıcek ama ben şaşıyorum bukadar denk gelemez ılkınde de ıcemedım
aynen öyle canım.ben ciddi anlamda yorulmuştum olsun diye ugrasmaktan.onun kendi isteğiyle gelmesi daha iyiçokk iyi yapmıssın canım yum.ya kadar ozler yıne gelir zaten kaçan kovalanır gercekten her alanda böylee:) hilallll
ah canımm keske ama keşke umarım yanılmıyordur vucudumm. dun gece Bol bol dua ettım sızlerı de kattım duama. Allahım.tezzamanda nasıp etsın o guzel.duygyu hepınizevücudun sana zaten sinyalleri veriyor canım.yani bence bebişin geldi ama kesin test sonucunu görene kadar bizde seninle birlikte bekleyeceğiz
Allah razı olsun canim.insallah hepimize nasip olurah canımm keske ama keşke umarım yanılmıyordur vucudumm. dun gece Bol bol dua ettım sızlerı de kattım duama. Allahım.tezzamanda nasıp etsın o guzel.duygyu hepınize
Beraberce bekleyelim cnm..
AslındaLeYLa_21 33. günü de geçtiğine göre test yapabilir dimi? Başlasak mı baskıya ateş de farklı ilerliyor
33 ü aştık ama dpo ya göre erken diye düşünüyorum.valla bu ayki yaşadığım stresle bebek işini hiç kafama takmadım.başka şeylerden onu düşünmeye zamanım olmadı da diyebiliriz..hayırlısı inşlh müjde vermek nasip olur kızlar...bencede artık bi test falan yapsa.yoksa yaptida bizemi demiyor diyecem ama istikrarlı bi sekilde ates ölçmeye devam ediyUSERLeYLa_21 hadi bi test yap
AslındaLeYLa_21 33. günü de geçtiğine göre test yapabilir dimi? Başlasak mı baskıya ateş de farklı ilerliyor
33 ü aştık ama dpo ya göre erken diye düşünüyorum.valla bu ayki yaşadığım stresle bebek işini hiç kafama takmadım.başka şeylerden onu düşünmeye zamanım olmadı da diyebiliriz..hayırlısı inşlh müjde vermek nasip olur kızlar...bencede artık bi test falan yapsa.yoksa yaptida bizemi demiyor diyecem ama istikrarlı bi sekilde ates ölçmeye devam ediyUSERLeYLa_21 hadi bi test yap
33 ü aştık ama dpo ya göre erken diye düşünüyorum.valla bu ayki yaşadığım stresle bebek işini hiç kafama takmadım.başka şeylerden onu düşünmeye zamanım olmadı da diyebiliriz..hayırlısı inşlh müjde vermek nasip olur kızlar...
Demin ateşimi ölçtüm 37.3 olmuş..naz değil de korku diyelim.iki gündür karın ağrım vardı sabahları ..Naz yapma dpo 11 olmuş ne erkeni :))
Demin ateşimi ölçtüm 37.3 olmuş..naz değil de korku diyelim.iki gündür karın ağrım vardı sabahları ..
kızızlar bu cevapla emın oldum daha da 8mart gecesı catladıgına. Kendı dr.umdan snra baska dr.a da sormustum yumurtlama kanaması yum.dan once olur mu yksa sadece yumurta catlayınca mı diye. Meğer cevap verms 10gun once ben smdı bakmak geldı aklıma bakın ne demıs yanı bnm adetm 1gun gecmıs oluyor bı heycan yaptm yaa. ama sperm ve yumurta kısmını yanlıslıkla yanlıs mı yazmıs yoksa anlamadm onu kelımelerı karıstrmıs olsa gerek Eki Görüntüle 2127722
ah doktorcagız kelımelerı karıstırmıs ben cevap yazdım hahahaa. " hocam kelımeler karısmıs sanırım adetım 1gectı test için beklıyorum dedım :))ama yumurta 48saate dek kalıyomus genelde bunu bnm dr. da demıstı oysa nette hep 24saat dıyor neden acabaAhh keşke o 72 saat gerçek olsaydı
ah doktorcagız kelımelerı karıstırmıs ben cevap yazdım hahahaa. " hocam kelımeler karısmıs sanırım adetım 1gectı test için beklıyorum dedım :))ama yumurta 48saate dek kalıyomus genelde bunu bnm dr. da demıstı oysa nette hep 24saat dıyor neden acaba
kız nerden blıon yasamadıgınıı belkı 48saat yaşıyorrBenim 24 saat bile yaşamıyor büyük ihtimalAdam da şaşırmış yazık
kız nerden blıon yasamadıgınıı belkı 48saat yaşıyorrvallahi onlar da bizm gbler gırıp cevap verıyorlar sıtede herkese. gunduz iş akşam sıte yorulmuyorlar glb :)))
Sen hala kan verme tamam mi :) bana da kokuyor su. Idrar testi yap bari adet olman gereken gunde belli olur cizgi artikha bir deee içme suyu şekerli gelıyor tadı tatlı gelıyor ıcemyrm cesmeue basladım belkı abartı gelıcek ama ben şaşıyorum bukadar denk gelemez ılkınde de ıcemedım
ilahi güldürdün benii sağlam senınkılerr demekk ki döllenınce sağlam olcak tutuncakk bakkKız benimkiler kalın çatlayana kadar ömürleri tükeniyor :)) Çatlatma iğnesinden 4 gün sonra çatlayan yum mu olurtaş gibi mübarekler
canm adet 1gun gecıktı dıyebılırzSen hala kan verme tamam mi :) bana da kokuyor su. Idrar testi yap bari adet olman gereken gunde belli olur cizgi artik
Seni uzecekse yapma tabi. beni de belirsizlik yipratir mesela ben de negatifse de pozitifse de gormek isterim. Ondan dpo10da test yaptim :) ne kadar beklicez peki? Bi de cizgini kaydirmis ff cok da takma program sonucta o. Ama biz program degiliz.canm adet 1gun gecıktı dıyebılırzama onceden kalan korku var kuzum ya tam olsun da gec olsun smdı kanda negatf gormek.cok yıkıcı oluyor adet olrsam dha az uzer o benı ondann kendımı şartladm hazır yapmak ıstemyrm test de ama eşim de yapaym dıye hozumn ıcıne bakıyor gb ama o da bekleyelm dıyor bıkacgun olmazsan yaparz dyor kan
haklsınn pazartesiye dek beklıcem canm bak azonce yazdm resım koydm ıkncı bir dr.da yumrtlamada kan olur dedı 8mart gecesı akntyla kan geldı kasık sancılaryla ogece catladgndan emınım ateşım gec yukselmıs ztn cevremde cokkısı vsr atesını etkılemeyen yum. hamılelk fln ona kesın gozuyle bakmyrm testlere nasıl bakıosam bu da oyle benım ıcn e antıbıyotık de ıctm ben o da etkı etmıs olablr yum zamannda tabloya ondan yanı:)Seni uzecekse yapma tabi. beni de belirsizlik yipratir mesela ben de negatifse de pozitifse de gormek isterim. Ondan dpo10da test yaptim :) ne kadar beklicez peki? Bi de cizgini kaydirmis ff cok da takma program sonucta o. Ama biz program degiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?