Olabilir canim bekleyelim az kaldi pazartesiye. :)haklsınn pazartesiye dek beklıcem canm bak azonce yazdm resım koydm ıkncı bir dr.da yumrtlamada kan olur dedı 8mart gecesı akntyla kan geldı kasık sancılaryla ogece catladgndan emınım ateşım gec yukselmıs ztn cevremde cokkısı vsr atesını etkılemeyen yum. hamılelk fln ona kesın gozuyle bakmyrm testlere nasıl bakıosam bu da oyle benım ıcn e antıbıyotık de ıctm ben o da etkı etmıs olablr yum zamannda tabloya ondan yanı:)
Evet CNm ben 5. Kayıpta çok etkilendim psikolojik olarak.eşime korunalım artık bırakalım bebek işini dedim yanaşmadı.ben de o zaman dr a gitmiyorum bir daha da bebek için uğraşmıyorum dedim.linki de sildim maksadım ateş ölçmeyi falan bırakmaktı bu konudan mümkün olduğunca uzaklaşmaktı.bunu bir nebze başardım ama ateş ölçmeyi bşr türlü bırakamadım.:))) şuan adetim Yen'i bitti çalışmalara başlıyacağız.Veson sizin ff linki yok sizin ne durumda dongu?
aa ama uzulme bence cnm dunkulerde boylemıydı yapmıs mıydın. testler de yarım cıkmıs bana da boyle denk gelmıstı bıtane ben onu poz sanmstm.meger degıldı baska yaptn mı pekıBu ne şimdi kızlar pozitif mi? 9. Gün ve henüz siftah Yok kaç gündür zAten eşim yoldu dün geldi. akşam olur diye düşünüyordum.hop bir telefon yine gitti eşim.bugün De yok9. Gün yumurta mı çatlar ya ben 7-8 de anca banyo yapıyorum.bıktım valla böyle iş mi olur.bu ay da böyle gitti çatlağı gibi hissediyorum
Hepsi aynı test farklı açılar saat 18 daha önce yapmadım ilk testEki Görüntüle 2128230 Eki Görüntüle 2128231 Eki Görüntüle 2128232
Ay ne bileyim CNm anlamadım.Yok CNm ilk test saat 18 de yapmıştım .aa ama uzulme bence cnm dunkulerde boylemıydı yapmıs mıydın. testler de yarım cıkmıs bana da boyle denk gelmıstı bıtane ben onu poz sanmstm.meger degıldı baska yaptn mı pekı
şimdi içinde kalması normal akıntın da mı oldu yoksa eşin nezaman gelıyor sen yarın silik cıkarsa bozma moralını hıc sımdı tekrar mı yapsanAy ne bileyim CNm anlamadım.Yok CNm ilk test saat 18 de yapmıştım .
Yok yapmam CNm eşim zAten yok yapsam ne olacak.yarınki ateşten anlarım.eşimin teli de kapalı ulaşamıyorum ki.yarın sabah işten çıkar kesin de hemen eve gelir mi orası muamma.kimyasaldan sonra düzen değişti genelde 12-14 çatlardı.yumların bu acele ne anlamadımşimdi içinde kalması normal akıntın da mı oldu yoksa eşin nezaman gelıyor sen yarın silik cıkarsa bozma moralını hıc sımdı tekrar mı yapsan
testın azızlıgıne de ugramıs olablrsn canm ınsallah oyledır yaa ne cabuk adetken cıktı bu lh ınsallah test yanlıstır canımYok yapmam CNm eşim zAten yok yapsam ne olacak.yarınki ateşten anlarım.eşimin teli de kapalı ulaşamıyorum ki.yarın sabah işten çıkar kesin de hemen eve gelir mi orası muamma.kimyasaldan sonra düzen değişti genelde 12-14 çatlardı.yumların bu acele ne anlamadım
Yok zannetmem yanlış değil.yarın ateş yükselmezse testi tekrarlarım.adet değilim 9. Gün.geçen ay da 11 de çatladı zaten.bu ay da belliki daha erken çatlayacak hayırlısı artık yapacak birşey Yok.sağol CNm yorumlar içintestın azızlıgıne de ugramıs olablrsn canm ınsallah oyledır yaa ne cabuk adetken cıktı bu lh ınsallah test yanlıstır canımsıkma canını atesine bakarsın ama hemen yukselmezse de yne uzulme ınsallah eşin geldgı gb degerlebdırırsınız
Adete yakınmı oluştu yumurta acaba ya?Bu ne şimdi kızlar pozitif mi? 9. Gün ve henüz siftah Yok kaç gündür zAten eşim yoldu dün geldi. akşam olur diye düşünüyordum.hop bir telefon yine gitti eşim.bugün De yok9. Gün yumurta mı çatlar ya ben 7-8 de anca banyo yapıyorum.bıktım valla böyle iş mi olur.bu ay da böyle gitti çatlağı gibi hissediyorum
Hepsi aynı test farklı açılar saat 18 daha önce yapmadım ilk testEki Görüntüle 2128230 Eki Görüntüle 2128231 Eki Görüntüle 2128232
Bilmiyorum CNm geçen ay zaten dpo 18 de geldi adet.sanırım o ara büyümeye mi başladı yumurta ne yaptı bilmiyorum.sabahtır kasıklarda dolgunduk vardı.bir test yapayım ne oluyor dedim.böyle çıktıAdete yakınmı oluştu yumurta acaba ya?
tabı sen vucudundan anlamıssındr ztn yanlıs olup olmadgını canım ama herzaman herseyın yanılma payı var bılıyosun bıcogumuzun basına gelıyor oyuzden uzulme dedım ben yani hayırlısı olsunYok zannetmem yanlış değil.yarın ateş yükselmezse testi tekrarlarım.adet değilim 9. Gün.geçen ay da 11 de çatladı zaten.bu ay da belliki daha erken çatlayacak hayırlısı artık yapacak birşey Yok.sağol CNm yorumlar için
Ya bide acaba sağlıklımı oda var.erken oluşan pek sağlıklı olmuyor diye biliyorum.bir ay yumurta takibimi yaptırsan cnm doktora Ya..hem yumurtanın durumunu anlamış olursun.. Nacizane fikrim budur ama..Bilmiyorum CNm geçen ay zaten dpo 18 de geldi adet.sanırım o ara büyümeye mi başladı yumurta ne yaptı bilmiyorum.sabahtır kasıklarda dolgunduk vardı.bir test yapayım ne oluyor dedim.böyle çıktı
Üzüldüm CNm yaaa.ya çatladı ya çatlayacak Eminim.inşallah yarına kadar dayanabilir.en azından bir şansım olur.dediğin gibi hayırlısı elden gelen birşey yoktabı sen vucudundan anlamıssındr ztn yanlıs olup olmadgını canım ama herzaman herseyın yanılma payı var bılıyosun bıcogumuzun basına gelıyor oyuzden uzulme dedım ben yani hayırlısı olsun
valla CNm son üç gebelik 10-16-14.Gün yumurtaları idi .hepsini de kaybettim.o yüzden pek o kısma takılmıyorum. 9 da çatlatıp doğuran da var 30 da çatlatıp doğuran da.rabbim ol diyecek gerisi boş.Ya bide acaba sağlıklımı oda var.erken oluşan pek sağlıklı olmuyor diye biliyorum.bir ay yumurta takibimi yaptırsan cnm doktora Ya..hem yumurtanın durumunu anlamış olursun.. Nacizane fikrim budur ama..
canım evet sen sıkma canını dayanır ınsallah bak 48saate dek bıde sansı vat eşin yetişir inşallahÜzüldüm CNm yaaa.ya çatladı ya çatlayacak Eminim.inşallah yarına kadar dayanabilir.en azından bir şansım olur.dediğin gibi hayırlısı elden gelen birşey yok
valla CNm son üç gebelik 10-16-14.Gün yumurtaları idi .hepsini de kaybettim.o yüzden pek o kısma takılmıyorum. 9 da çatlatıp doğuran da var 30 da çatlatıp doğuran da.rabbim ol diyecek gerisi boş.
Canım testin pozitif olması hemen çatlama olacağını göstermiyor ki. Gayet de şansın var benceYok zannetmem yanlış değil.yarın ateş yükselmezse testi tekrarlarım.adet değilim 9. Gün.geçen ay da 11 de çatladı zaten.bu ay da belliki daha erken çatlayacak hayırlısı artık yapacak birşey Yok.sağol CNm yorumlar için
Nasipse gelir halepten yemenden,nasip değilse ne gelir elden cnm..hayırlısı olsun inşlh ..Üzüldüm CNm yaaa.ya çatladı ya çatlayacak Eminim.inşallah yarına kadar dayanabilir.en azından bir şansım olur.dediğin gibi hayırlısı elden gelen birşey yok
valla CNm son üç gebelik 10-16-14.Gün yumurtaları idi .hepsini de kaybettim.o yüzden pek o kısma takılmıyorum. 9 da çatlatıp doğuran da var 30 da çatlatıp doğuran da.rabbim ol diyecek gerisi boş.
Canım testin pozitif olması hemen çatlama olacağını göstermiyor ki. Gayet de şansın var bence
Nasipse gelir halepten yemenden,nasip değilse ne gelir elden cnm..hayırlısı olsun inşlh ..
ayy superr cok sevındım canım bak nasıl da sana döndu hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?