Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dusunmemek en guzeli tabi :)

Dusunmemek en guzeli tabi :)
canım sana bısey sorcam benm 3.gecıkme gunum oluyor bugun ıtıbariyle ben buaksam cok sey farkettım Ben normalde protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat Hiç yemem neredeyse aramam ama birkaç gündür canım makarna patates falan istiyor başka topikde konuştuğum hamile bir iki arkadaşıma da aynısı olmuş onra İnternetten araştırdım protein ağırlıklı beslenenler karbonhidrat aşerirmiş onlar da ole olmus. belirtilerime basdonmesı eklendı bugun sırt bel.agrısı ve goguslerım.acayıp kaşınıyor ıcten ıcten ınanlmaz.agrı gırıyor goguslerıme dokunnca hassaslık cok yok sertlestıler brz puturler var gb ama agrı bıldıgın ıcten gırıyor ve ruyamda altınbılezık gormustum.gecen gun aynı ark. hamıleyken gormus hep.ruyasında bılezık taktıgını coksasırdık aynı belırtışer olmasna da sabah test yapcm sanrm sana oluyor mu ıcten gelen gogus agrıları

ha birde acayıp kaşınıyor goguslerım heryerı ucları ozellıkle daha cok. 2gundur sabah ları dha ckk kasınıyor B Balcorek

Veson canım benim de kürden dolayı bugün ki düşüş ovu olabilir.
kısmet artık.
bazen dengeler şaşabiliyor.
sen pm i kondurmuşsun şansa.
hadi yine iyisin
Yok ovu değildir seninki inşallah.ben kasıklardaki dolgunluktan baskıdan şüphelendim.şuan o hislerin hiçbiri kalmadı.ateş de ciddi bir yükseliş Yok ama ufak ufak yükseliş başladı gibi.bakalım test nasıl olacak.yakaladısa kılpayı yakaladık göreceğiz artık hayırlısı.

kuzum yarını.sabırsızlıkla bekliyorum.güzel haberini bekliyorum insallah

kuzum yarını.sabırsızlıkla bekliyorum.güzel haberini bekliyorum insallah
canm test yaptm ckmadı ama moralımı bozmadım bn emın gbym hamıle oldgmdan sadece ıdrarda ckmasnı beklyrm goguslerm taş dokunamyrm çok ağrıyor.ucu kaşınıyor dger belrtıler de devam ateşim de 36.9u gördu busabah vucudum ates gb:) sakince beklyrm ıdrarda ckmasnı oyle kan verrm ztn blıosun gormeden asla vermem

En komiği de genelde protein ağırlıklı besleniyorum birkaç gündür karbonhidrat aşeriyorum makarna patates diğer topikte arkadaşa da aynı olmuş Normalde hiç aramam sürekli makarna spagetti pişiriyorum geceleri yani şu an bu sürenin keyfini çıkarıyorum eşim de Bende bekleme kararı aldık bugün 3. Günü gecikmenin yani Beklerken bile keyifli hilallll

Bilmiyorum CNm geçen ay zaten dpo 18 de geldi adet.sanırım o ara büyümeye mi başladı yumurta ne yaptı bilmiyorum.sabahtır kasıklarda dolgunduk vardı.bir test yapayım ne oluyor dedim.böyle çıktı
Canım biliyorsun ben de reglin 2.gününde büyük bir yumurta gördüm.geçen aydan kalan olduğunu söyledi dr.sağlıklı mı değil mi çatladı mı patladı mı bilmem.zaten olmasına şaşırdım regl zamanı.seninde öyle olabilir.zaten değerlendirmişsin.inş sonu güzel olur

Zaten sen öyle yazınca ben öyle düşünmeye başladım.:)yoksa bu yumurta ne zaman büyüdü De çatlayacak kıvama geldi.bugünkü ovulasyon testinden anlarız

Sahalara donmene çok sevindim canımm :)) sağlıklı bir yum ve bebiş olsun inşallah :)
Valla CNm geçen ay öyle bir giriş yaptım ki sahalara evlere şenlik.aklıma gelen 5-6 şeyi denedim.tabi ay sonunda Totomun üstüne oturunca bu ay biraz geri vites yaptım haliyle.az kalsın ovuyu kaçırıyorduk.:))hoş bende bir ilişki ile hamile kalacak şans nerde ama bir ümit işte.o da olmasa bayağı üzülürdüm

O şansın kime ne zaman ne şekilde güleceği hiç belli olmuyor en iyi sen biliyorsun :) Uzaklaşmayı bir türlü beceremiyoruz ama böylelikle daha dayanıklı hale geliyoruz sanırım.

ayy keyifli olmaz olurmu.o gecikmeyi bir kere yaşasam deli olurum galiba :)) bende eminim hamile oldugundan insallah idararda da göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…