- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
akıntım cpkoldu bugun sarı akntı da geldı bıdamla ılkkez sarı bı akntı gordm.kendımdeaynen güzel vallahı kızayy keyifli olmaz olurmu.o gecikmeyi bir kere yaşasam deli olurum galiba :)) bende eminim hamile oldugundaninsallah idararda da göreceğiz
inşallah canım. sağoll
Bende Bende canım :))
Canim oncelikle arkadasin hamileymis bilezik gormus sen de gormussun bunlarla hep belirti ariyorsun birinin de kan gelmis hamile kalmis seklinde. Boyle ortak yonler arama bilimsel seyler var testler var zaten yarin yapacaksin testini ki bence hamilesin testinde ben ikinci cizgiyi gordum. Sakin beni yanlis anlama ama sen bunu cok yapiyorsun onda su olmus hamile cikmis gibi bak bunlarla asil kendini yipratirsin kapilirsin... test yapip ogrenmekle degil. Okuyorum hep boyle yaklasimlarin var o da boyleymis vs seklinde. Karbonhidrata gelince ise bu bilimsel bisey cunku bebegin gelisimi icin glikoza ihtiyaci var ve ben de ayni sekilde hamursu seyler falan canim cekiyor. Hatta glikoz eksikligi mide bulantisi yaparmis gece yatmadan once ekmek yiyorum. Canim da cekiyor ayni sekilde. Memelerde de agri degil de dokununca hassasiyet var veya yururken. Umarim beni yanlis anlamazsin birbirimize fikirler akillar veriyoruz burda hep. Ben iyiligin icin soyledim.canım sana bısey sorcam benm 3.gecıkme gunum oluyor bugun ıtıbariyle ben buaksam cok sey farkettım Ben normalde protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat Hiç yemem neredeyse aramam ama birkaç gündür canım makarna patates falan istiyor başka topikde konuştuğum hamile bir iki arkadaşıma da aynısı olmuş onra İnternetten araştırdım protein ağırlıklı beslenenler karbonhidrat aşerirmiş onlar da ole olmus. belirtilerime basdonmesı eklendı bugun sırt bel.agrısı ve goguslerım.acayıp kaşınıyor ıcten ıcten ınanlmaz.agrı gırıyor goguslerıme dokunnca hassaslık cok yok sertlestıler brz puturler var gb ama agrı bıldıgın ıcten gırıyor ve ruyamda altınbılezık gormustum.gecen gun aynı ark. hamıleyken gormus hep.ruyasında bılezık taktıgını coksasırdık aynı belırtışer olmasna da sabah test yapcm sanrm sana oluyor mu ıcten gelen gogus agrıları
Kafadan cikardim diye biseye ben inanmiyorum zaten korunmuyorken akilda olan bisey zaten.Tamamen kafadan atmak mümkün değil tabi ama kaptırmamaya çalışıyorum kendimi meseleye.
Pm kondu
Canim oncelikle arkadasin hamileymis bilezik gormus sen de gormussun bunlarla hep belirti ariyorsun birinin de kan gelmis hamile kalmis seklinde. Boyle ortak yonler arama bilimsel seyler var testler var zaten yarin yapacaksin testini ki bence hamilesin testinde ben ikinci cizgiyi gordum. Sakin beni yanlis anlama ama sen bunu cok yapiyorsun onda su olmus hamile cikmis gibi bak bunlarla asil kendini yipratirsin kapilirsin... test yapip ogrenmekle degil. Okuyorum hep boyle yaklasimlarin var o da boyleymis vs seklinde. Karbonhidrata gelince ise bu bilimsel bisey cunku bebegin gelisimi icin glikoza ihtiyaci var ve ben de ayni sekilde hamursu seyler falan canim cekiyor. Hatta glikoz eksikligi mide bulantisi yaparmis gece yatmadan once ekmek yiyorum. Canim da cekiyor ayni sekilde. Memelerde de agri degil de dokununca hassasiyet var veya yururken. Umarim beni yanlis anlamazsin birbirimize fikirler akillar veriyoruz burda hep. Ben iyiligin icin soyledim.
Bence kendini dinleme dinledikce belirti bulursun bulsan da bulmasan da hamileysen hamilesindir. Bu test yapmamak icin beklemen gibi.hayır tabiki yanlış anlamadım canım ben oncelıkle belırtılerı dınlıyorum arkadaslarıma belırtılerı ve gordugum ruyayı soyledıgımde aynılarını yaşamıs ona cok sasırdım buyuzden dıle getırdım yoksa manevi boyuttan önemli olan şeyler bilimsel fiziksel şeyler. Doktorum da beklememı soyluyor ıdrara gecme süresi herkesın bır degıl gunlerce cıkmayan olyor. Normalde test yapmak ıcın genel olarak erken en az bır hafta dedı doktorum da ki ben soğukkanlıyım aksine elımn altında bıdunya ımkan var kan vermeye suan bıle gıdeblrm ama benm ıcın kanda negatf gormek daha yıkıcı. Idrarda net sekılde gormeyı beklemem de buyüzden. eskı ben olsam Kendimi sıkardım gecıkme gelmeden.kan verırdım ama artık olması.gerekenlerı yapyrm kendım ıcn buyuzden de ınanalmz rahatm sadece hıssettıgım fikiri sızlerle paylasıyorumaöa şunu da bil benım ruyalarım cogunlgu cıkar buyuzden bukısmın da üzerınde durdum halıyle :) kan gelme durumu da yumurtlamada geldı baska zamanda degıl. hergun Test yapmama nedenım oldugu halde negatf cıkmasına karsı bır onlem. boyle cok ornek vsr cunku. en basıtı de kendımdim. buyuzden benı etkıleyen kotu bısey yok olsa kocamı kırmazdım buaksam gdelm ıstersen dedıgınde gıderdım
bu normal ki olan seyler cokguclu seyler tabıkı dınlıcem ve temknlı beklıcem kendıme dıkkat ederek canm endogrusu herzaman beklemek oldugunu herkes bılıyor ben sadece bu konuda olgunlastım buyuzden mecburum dınleyerek beklemeye. ben de boyle iyiyim suan bekleyerekBence kendini dinleme dinledikce belirti bulursun bulsan da bulmasan da hamileysen hamilesindir. Bu test yapmamak icin beklemen gibi.
AYNEnKafadan cikardim diye biseye ben inanmiyorum zaten korunmuyorken akilda olan bisey zaten.
36,1 gir hemen uykuya dalmışsın.böyle olunca benim ateş pek etkilenmiyorVeson gene ates konusunda muallakta kaldım :)) sabah 5 de uyandım.kalkmadan ölçtüm 35.5 çıktı.geri yattım 7 de tekrar uyandım normal ölçme saatimde 36.1 çıktı.arada 2 saatlik bir uyku var.hangisini girmeliydim.gecen ayda bu günlerde düşüş olmusda bilemedim
yok hemen uykuya dalmadim,tuvalet icin kalkmıştım :)) sonra aklım ateste kaldi.10-15 dk sürmüştür.neyse artik 36.1 girdim.yarinkine bakarım36,1 gir hemen uykuya dalmışsın.böyle olunca benim ateş pek etkilenmiyor
Yeniden yükselmiş çok şükür sıkıntı Yok.dediğin gibi yolunda gitmeyen birşey olsa başka belirtiler de olurdu.hadi inşallah Perşembe'ye güzel haberlerle gelK
Canim bilmiyorummm beklemedeyimm persembe doktor randevum var ben de tedirgin oldum neden dustu bilemiyorum. allah korusun bi sıkıntı olsa baska sekilde de belirti verirdi heralde dimi.
Insallahhh canimmm zor bekliyorum valla :))) yazarım mutlakaaa size sagol sordugun icin :)Yeniden yükselmiş çok şükür sıkıntı Yok.dediğin gibi yolunda gitmeyen birşey olsa başka belirtiler de olurdu.hadi inşallah Perşembe'ye güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?