İdrarda belki çıkar belki çıkmaz ama kanda belli olurKızlar ben günlerdir gripten yıkılıyorum ilaç almazsam geçmeyecek gibi adetime de 2 gün kaldı kan versem çıkar demi kan veriyim de sonuca göre ilaç alıyım diye düşünüyorum
Tamam canım gidiyorum şimdi gebelik yoktur büyük ihtimalle ama yine de içim rahat etsinİdrarda belki çıkar belki çıkmaz ama kanda belli olur
İnşallah güzel haberlerle gelTamam canım gidiyorum şimdi gebelik yoktur büyük ihtimalle ama yine de içim rahat etsin
evet 5 cm açılmam vardı ama kanala yerleşmediği için 16 martta acil sezeryana alındım
Rabbim hayırlı evlat etsin CNm güle güle büyüt.:)evet 5 cm açılmam vardı ama kanala yerleşmediği için 16 martta acil sezeryana alındım
teşekkür ederimRabbim hayırlı evlat etsin CNm güle güle büyüt.:)
Test yaptiniz mi? Gebelikte tansiyon dusmesi de oluyor cunku. benim 9-5 surekli bayilayaziyorum.cibi35 nerelerdesin cnm?
Maalesef canım negatif 0.54 çıkmış değer bende antibiyotik içtim artıkİnşallah güzel haberlerle gel
cibi35 nerelerdesin cnm?
başınız sağolsun canımCanım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdikduzcedeydim dönüyorum şimdi..
başınız sağolsun canımtrafik kazası denince içim çok kötü oluyor.bende 2,5 yıl önce 10 yıllık biricik dostumu,arkadaşımı,bacım gibi yakınımı kaybettim.sadece oda değil eşi,babası 10 yaşında yeğenide aynı arabada vefat etti.o arabadan bi annesi bide 4 yaşındaki oğlu kurtuldu.hemde burnu bile kanamadı o yavrumun.ama annesiz babasız kaldı o yaştı.hepsine Allah rahmet eylesin
Hayırlısı ne denir ki.. umarım çok bekletmeden gelirMaalesef canım negatif 0.54 çıkmış değer bende antibiyotik içtim artık
Senin de başın sağolsun canım. Allahım hepsine gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Ölüm çok acı ama böyle ani ölümler insanın yüreğini paramparça ediyor. Düzce'den düğün için geldiler İstanbul'a dün sabah güle oynaya kahvaltı Edip uğurladık.. helallik bile aldılar hiç gözümün önünden gitmiyorlar
Kızlar başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallahbaşınız sağolsun canımtrafik kazası denince içim çok kötü oluyor.bende 2,5 yıl önce 10 yıllık biricik dostumu,arkadaşımı,bacım gibi yakınımı kaybettim.sadece oda değil eşi,babası 10 yaşında yeğenide aynı arabada vefat etti.o arabadan bi annesi bide 4 yaşındaki oğlu kurtuldu.hemde burnu bile kanamadı o yavrumun.ama annesiz babasız kaldı o yaştı.hepsine Allah rahmet eylesin
Kızlar başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah
Henüz test yapmadım cnm..akşam işten gelince ölçtüm 10/7 idi.Test yaptiniz mi? Gebelikte tansiyon dusmesi de oluyor cunku. benim 9-5 surekli bayilayaziyorum.
Başınız sağolsun cnm.Allah sabır versin.. Çok üzücü gerçekten ..Canım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdikduzcedeydim dönüyorum şimdi..
Canım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdikduzcedeydim dönüyorum şimdi..
Başınız sağolsun kızlar. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsunbaşınız sağolsun canımtrafik kazası denince içim çok kötü oluyor.bende 2,5 yıl önce 10 yıllık biricik dostumu,arkadaşımı,bacım gibi yakınımı kaybettim.sadece oda değil eşi,babası 10 yaşında yeğenide aynı arabada vefat etti.o arabadan bi annesi bide 4 yaşındaki oğlu kurtuldu.hemde burnu bile kanamadı o yavrumun.ama annesiz babasız kaldı o yaştı.hepsine Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?