Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben günlerdir gripten yıkılıyorum ilaç almazsam geçmeyecek gibi adetime de 2 gün kaldı kan versem çıkar demi kan veriyim de sonuca göre ilaç alıyım diye düşünüyorum

Kızlar ben günlerdir gripten yıkılıyorum ilaç almazsam geçmeyecek gibi adetime de 2 gün kaldı kan versem çıkar demi kan veriyim de sonuca göre ilaç alıyım diye düşünüyorum
İdrarda belki çıkar belki çıkmaz ama kanda belli olur

bugün öğleden sonra başım acayip dönmeye başladı ya...tansiyonum mu düştü anlamadım..ara ara yokluyor beni..eve gidince bir tansiyonumu ölçeyim bakayım...

Canım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdik duzcedeydim dönüyorum şimdi..
başınız sağolsun canım trafik kazası denince içim çok kötü oluyor.bende 2,5 yıl önce 10 yıllık biricik dostumu,arkadaşımı,bacım gibi yakınımı kaybettim.sadece oda değil eşi,babası 10 yaşında yeğenide aynı arabada vefat etti.o arabadan bi annesi bide 4 yaşındaki oğlu kurtuldu.hemde burnu bile kanamadı o yavrumun.ama annesiz babasız kaldı o yaştı.hepsine Allah rahmet eylesin

Senin de başın sağolsun canım. Allahım hepsine gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Ölüm çok acı ama böyle ani ölümler insanın yüreğini paramparça ediyor. Düzce'den düğün için geldiler İstanbul'a dün sabah güle oynaya kahvaltı Edip uğurladık.. helallik bile aldılar hiç gözümün önünden gitmiyorlar

Kızlar başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah

Test yaptiniz mi? Gebelikte tansiyon dusmesi de oluyor cunku. benim 9-5 surekli bayilayaziyorum.
Henüz test yapmadım cnm..akşam işten gelince ölçtüm 10/7 idi.
Canım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdik duzcedeydim dönüyorum şimdi..
Başınız sağolsun cnm.Allah sabır versin.. Çok üzücü gerçekten ..

Başınız sağolsun kızlar. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…