hemde çok acı.mekanları cennet olsunSenin de başın sağolsun canım. Allahım hepsine gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Ölüm çok acı ama böyle ani ölümler insanın yüreğini paramparça ediyor. Düzce'den düğün için geldiler İstanbul'a dün sabah güle oynaya kahvaltı Edip uğurladık.. helallik bile aldılar hiç gözümün önünden gitmiyorlar
Başın sağolsun cnm..başınız sağolsun canımtrafik kazası denince içim çok kötü oluyor.bende 2,5 yıl önce 10 yıllık biricik dostumu,arkadaşımı,bacım gibi yakınımı kaybettim.sadece oda detrafik ğil eşi,babası 10 yaşında yeğenide aynı arabada vefat etti.o arabadan bi annesi bide 4 yaşındaki oğlu kurtuldu.hemde burnu bile kanamadı o yavrumun.ama annesiz babasız kaldı o yaştı.hepsine Allah rahmet eylesin
Henüz test yapmadım cnm..akşam işten gelince ölçtüm 10/7 idi.
Başınız sağolsun cnm.Allah sabır versin.. Çok üzücü gerçekten ..
Başınız sağolsun kızlar. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun
hemde çok acı.mekanları cennet olsun
Basiniz sagolsunn cok acı gercekten. Allah rahmet eylesin(
Basiniz sagolsun mekanlari.cennet olsun Rabbim gunahlarini affetsinCanım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdikduzcedeydim dönüyorum şimdi..
Kızlar başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun kızlar. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun
sağolun kızlar Allah razı olsunBaşın sağolsun cnm..
Basiniz sagolsun mekanlari.cennet olsun Rabbim gunahlarini affetsin
Canım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdikduzcedeydim dönüyorum şimdi..
Al benden de
canım başınız sağaolsun.Rabbim sabırlar versin mekanları cennet olsun
Al benden de
bizimki de ilişki zamanını ayarlayamıyor ya adet zamanı gelmiş iki gündür peşimden ayrılmıyorBu ara yum.zamanım galiba.dun gene gecen ayki gibi cok ağrım oldu.akintimda vardı ama bir önceki gün iliski oldugundan onu tam kestiremedim bugünde akıntım var,yani ayakta dururken akıntımin geldigini hissediyorum o dereceartik bugün yanaşırım benimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?