onu benimkide yapıyor.adetim yaklaşınca bi yapışası tutuyor.bu ay söz verdiydim hiç seni sıkıştırmayacam demiştim.şimdi o planlı.dün diyo bugün yapmayacağız yarın yapacağız demi diyo :))) sen bilirsin dedim.ama bu akıntı varken o yanaşmazsa ben tetikte olcam bugün es geçemembizimki de ilişki zamanını ayarlayamıyor ya adet zamanı gelmiş iki gündür peşimden ayrılmıyor
bu adamlarla başımız belada
gün kalmadı cnm sabah 7:05 te ateş ölçeceğim, 36,8 ve üzeri çıkarsa hemen test yapcam.36,7 ve aşağısı ise bu ay da bitmiştir benim için
hadi hayırlısı o zaman.ama irarda hemen çıkmayabilir.sana dedilermi bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdığımda 13.gün adet olmazsanız kan verin kanda baktırın diyolardıgün kalmadı cnm sabah 7:05 te ateş ölçeceğim, 36,8 ve üzeri çıkarsa hemen test yapcam.36,7 ve aşağısı ise bu ay da bitmiştir benim için
Al benden de
perşembeyi bekliyorum kızlar...ff öyle diyor...Hakkattenama yaa
perşembeyi bekliyorum kızlar...ff öyle diyor...
varsa çıkar cnm ya ne bilim :)hadi hayırlısı o zaman.ama irarda hemen çıkmayabilir.sana dedilermi bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdığımda 13.gün adet olmazsanız kan verin kanda baktırın diyolardı
neyse sen bi idrar testini yap bakalımvarsa çıkar cnm ya ne bilim :)
inşallah cnm hakkımızda hayırlısı inş.neyse sen bi idrar testini yap bakalımo teste çift çizgi görmeden ikna olmuyoruz :))
Yarınki ateş belirler sanırım cnmFF neye göre Perşembe diyor ki senin dpo 16 da geliyor adet?? Bugün dpo15 olmuş ateş de yüksek
Kizlar selam.benim pazar gunu ovulasyon testim pik oldu ve cumartesiden beri atesim hep 36.8-37°C arasi hic düşmedi.bi fikri olan varmi?testlerimde bu sekilde
Evet o 3gunu hep degerlendirdim bakalim hayirlisi.de benim kafami karistiran ateşim:)26 da çatlamış diyor testler
Evet o 3gunu hep degerlendirdim bakalim hayirlisi.de benim kafami karistiran ateşim:)
Ne programi canim?bilmiyorum ben onuHayırlısı olsun programı yükleyip ateşini girersen daha net anlaşılır
Ne programi canim?bilmiyorum ben onu
Henüz test yapmadım cnm..akşam işten gelince ölçtüm 10/7 idi.
cibi35 basiniz sagolsun yeni gordum ben.
12/9 oluyor canım ama bazende düşükte olabiliyor .genelde hep 12/9 yada 12/8 oluyor...Normalde kac olur tansiyonunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?