Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar doktorum bana yumurtaların gelişmemiş adetinin 2. günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi. tam olarak ne yapılıyor bilgisi olan var mı

kızlar doktorum bana yumurtaların gelişmemiş adetinin 2. günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi. tam olarak ne yapılıyor bilgisi olan var mı

klomen verir büyük ihtimalle.. adetin 5. günü başlarsın 5 gün ya günde 1 yada 2 tane içersin. ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırıp yumlara bakar.

Aynende hala catliyormu onu anlayamadim.cumartesiden beri ates dilalti 36.8-37°C vajinal ölçüm 37.1°C.test pazar pik oldu...
Hangi gün çatladığını tam kestirmek için tüm ateş tablosunu görmek gerek.onun için ilk sayfadan yardım alıp ff yükleyebilirsin.ama genel olarak bakınca 36,5 den 37 lere yükselen bir ateş yumurtanın çatladığını gösterir.ilk sayfada detaylı bilgi var

Kızlar eve gelince bi ovu.testi yapayim dedim.böyle çıktı eskiden hic anlamazdim artık yum.günümü ağrımdan akıntımdan anlıyorum dun çok agrim ve akıntım vardı.bugünde gün boyu kasık ağrım oldu ama akıntı daha az.bugün sanki tam çatlama modunda

Pozitife çok yakın.bana çatlamış da silinmeye başlamış gibi geldi ateşe de bakınca.bugünü kaçırmamaya çalış.bir önceki gün De çalışma olmuş zAten.

Pozitife çok yakın.bana çatlamış da silinmeye başlamış gibi geldi ateşe de bakınca.bugünü kaçırmamaya çalış.bir önceki gün De çalışma olmuş zAten.
muhtemelen dun yapsam daha koyu çıkardı.emin olmak icin yarin ayni saatlerde bir daha yaparim bugün kaçırmam büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…