- 4 Ocak 2018
- 142
- 82
- 13
başın sağolsun caınm, Allah kalanlara sabır versinCanım cenazemiz vardı dün gece 2 kişiyi trafik kazasına kurban verdikduzcedeydim dönüyorum şimdi..
başın sağolsun caınm, Allah kalanlara sabır versin
kızlar doktorum bana yumurtaların gelişmemiş adetinin 2. günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi. tam olarak ne yapılıyor bilgisi olan var mı
klomen verir büyük ihtimalle.. adetin 5. günü başlarsın 5 gün ya günde 1 yada 2 tane içersin. ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırıp yumlara bakar.
çatlatma iğnesi dedikleri şey bu aşamada mı yapıyor, yoksa isteğemi bağlı canım
Daha önceki ateşlerin kaç çıkıyorduKizlar selam.benim pazar gunu ovulasyon testim pik oldu ve cumartesiden beri atesim hep 36.8-37°C arasi hic düşmedi.bi fikri olan varmi?testlerimde bu sekilde
36.5 cikiyorduDaha önceki ateşlerin kaç çıkıyordu
Ateş de çatlamış diyor36.5 cikiyordu
Aynende hala catliyormu onu anlayamadim.cumartesiden beri ates dilalti 36.8-37°C vajinal ölçüm 37.1°C.test pazar pik oldu...Ateş de çatlamış diyor
Hangi gün çatladığını tam kestirmek için tüm ateş tablosunu görmek gerek.onun için ilk sayfadan yardım alıp ff yükleyebilirsin.ama genel olarak bakınca 36,5 den 37 lere yükselen bir ateş yumurtanın çatladığını gösterir.ilk sayfada detaylı bilgi varAynende hala catliyormu onu anlayamadim.cumartesiden beri ates dilalti 36.8-37°C vajinal ölçüm 37.1°C.test pazar pik oldu...
Pozitife çok yakın.bana çatlamış da silinmeye başlamış gibi geldi ateşe de bakınca.bugünü kaçırmamaya çalış.bir önceki gün De çalışma olmuş zAten.Kızlar eve gelince bi ovu.testi yapayim dedim.böyle çıktıeskiden hic anlamazdim artık yum.günümü ağrımdan akıntımdan anlıyorum dun çok agrim ve akıntım vardı.bugünde gün boyu kasık ağrım oldu ama akıntı daha az.bugün sanki tam çatlama modunda
Eki Görüntüle 2129414
Kızlar eve gelince bi ovu.testi yapayim dedim.böyle çıktıeskiden hic anlamazdim artık yum.günümü ağrımdan akıntımdan anlıyorum dun çok agrim ve akıntım vardı.bugünde gün boyu kasık ağrım oldu ama akıntı daha az.bugün sanki tam çatlama modunda
Eki Görüntüle 2129414
Insallah bu dususun bi anlami olur.12/9 oluyor canım ama bazende düşükte olabiliyor .genelde hep 12/9 yada 12/8 oluyor...
Amin cnm inşlh..Insallah bu dususun bi anlami olur.
muhtemelen dun yapsam daha koyu çıkardı.emin olmak icin yarin ayni saatlerde bir daha yaparimPozitife çok yakın.bana çatlamış da silinmeye başlamış gibi geldi ateşe de bakınca.bugünü kaçırmamaya çalış.bir önceki gün De çalışma olmuş zAten.
sağol canımHaydi rastgele :))
Çalış hilalcim Çalış ..sonu bebiş olsun inşlh..muhtemelen dun yapsam daha koyu çıkardı.emin olmak icin yarin ayni saatlerde bir daha yaparimbugün kaçırmam büyük ihtimal
ayy inşallah canım.bu sefer olsun rabbim ne olurÇalış hilalcim Çalış ..sonu bebiş olsun inşlh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?