Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk pm i kondurdum
Yarın yakın bir hastanede doçent bir kadın doğumcu bulmuştum ona gideyim diyorum.
En azından yumurta hakkında bilgi alırım.
Size de haber veririm mutlaka.
hadi hayirli olsun kuzum banada ablam bi doktor buldu.kendisi medikalci.onlara her branştan doktor geliyor.bizde gecen cuma aramizda konusmustuk.ben baska bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum bide orda aşılama denerim dedim.ertesi günde bu kadar tesadüf olur,üni.hastanesinden kadin dogum ve üreme uzmani bi bayan doktor gelmis.ablamda bahsetmis.kadin sağolsun adını telefonunu bırakmış adetin ikinci gunu gelsin beni bulsun demis.ve cokta iddialı konusmus bende ona gitcem

Yarın benim ateşte behicenin ki fırlasa ne güzel olur yaaa...
sabah beni görmen lazımdı cnm :) ateşölçeri ağzıma aldım robot gibi ona odaklı bekliyorum baya uzun durunca benim robotluk gitti birden rahatladım ve teli elime aldım kurcalamaya başladım.ateş ölçer hala ötmüyor, huylandım bir baktım ki açmamışım telefonu bir atışım var elimden hemen robot moduna geçtim ve hemen bip bip yaptı eyvah düşük galiba dedim bir baktım kii 37,00 hemen eşime gösterdim :) yataktan kalkarken öyle midem bulandı, midem bulanıyor dedim, dünde diş fırçalarken öğürtü geldi ki ilk hamilelikte diş fırçalamak çok zordu
gelelim asıl konuya , inşşş ateşin sabah çok iyi artar.ama şu test konusunu çok erteliyorsunuz ya.varsa var yoksa yok.elden bişi gelmezki .test yapmayarak daha çokstres oluyorsun umarım farkındasındır.çok öpüyorum ablacım.

yakında ateşölçerle birleşecez canım ya...bende sürekli ölçer hale geldim...:)) valla korkudan test yapamıyorum..tam karar veriyorum ağrım oluyor vazgeçiyorum...korku sarıyor 4 bir yanımı :))eğer yoksa zorlu bir süreç beni bekliyor olacak o yüzden hiç yapasım gelmiyor...bu ay zaten çok üzüntü ve stres yaşadım...eğer hamileysem inşallah öyledir üzüntümü herşeyime iyi gelecek bana yani...Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum canım...göğüslerim çok acıyor.sabah bulantım vardı benimde biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…