- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Ay ben de sana yazacaktım ateş yükselmiş test yapmayacak mısın diye .Kizlarrrr ben hamileyim
Cnmmm çok sağol hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum canlarım kan vermeye giderim birazdan.cok da yüksek çıkmaz 40-50 gibiAy ben de sana yazacaktım ateş yükselmiş test yapmayacak mısın diye .ne güzel bir haber bu
Ayyyy çok şükür ya!çok sevindim.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.çok çok mutlu oldum.Kizlarrrr ben hamileyim
Çok sağol cnmmm amin inşallah Allah sizlere de nasip etsin inş.Ayyyy çok şükür ya!çok sevindim.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.çok çok mutlu oldum.
tebriklerr gözünaydın canm coksevndmKizlarrrr ben hamileyim
çok sağol cnmtebriklerr gözünaydın canm coksevndm
benim bugun 6.gecikme günü yarın kan verıcektm ben de ama sevglı kocam emrivakı yaptı ya dun predıctor early test almıs ıkıtane bana sormadan okulda unutmuş kapanınca da alamadık gerı buaksam da onu yapıcam normalde yapmıcaktm ama almış emrıvakıyle mecbur yapıcam:) işe gıdınce getır dedim ama derslerı full oldugundanaksama kaldı guvenılır olsn dıye erken almıs dayanamıyomud artık okdr gecıkme oldu onda cıkmazsa pes
Kizlarrrr ben hamileyim
Kizlarrrr ben hamileyim
çok sağol cnm çok selam söyle özlüyoruz onu :)
çok sağol cnm çok selam söyle özlüyoruz onu :)
çok sağol cnm inş sağlıkla kucağımıza alırız :) rabbim her birinize çifter çifter nasip etsin inş..canım çok sevindim gözün aydın olsun.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Tebrikler kuzummmmmmmm.....maşallah..bak Allah tekrar nasip etti..sağlıkla ilerlesin inşallah...çok sevindim..darısı başımıza inşallah....Kizlarrrr ben hamileyim
Amin canım benim inşallah...tüm duaların o yönde benimde...hepimize nasip etsin Mevlam...
duanı eksik etme ablacım...
rabbim yine nasip etti inşallah sonu güzel olur ablacım.Allahım her birinize nasip etsin inş.dualarım sizlerle :)Tebrikler kuzummmmmmmm.....maşallah..bak Allah tekrar nasip etti..sağlıkla ilerlesin inşallah...çok sevindim..darısı başımıza inşallah....
Amin canım benim inşallah...tüm duaların o yönde benimde...hepimize nasip etsin Mevlam...
duanı eksik etme ablacım...
Amin canım inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...benimde sol kasığımda ağrı var ara ara yokluyor...akşamda çok ağrım vardı..hayırlısıyla benimde yüzüm güler inşallah bu ay...rabbim yine nasip etti inşallah sonu güzel olur ablacım.Allahım her birinize nasip etsin inş.dualarım sizlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?