Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sağol cnm test yapma sırası senle LeYLa_21 de.merakla bekliyorum.
benim bugun 6.gecikme günü yarın kan verıcektm ben de ama sevglı kocam emrivakı yaptı ya dun predıctor early test almıs ıkıtane bana sormadan okulda unutmuş kapanınca da alamadık gerı buaksam da onu yapıcam normalde yapmıcaktm ama almış emrıvakıyle mecbur yapıcam:) işe gıdınce getır dedim ama derslerı full oldugundanaksama kaldı guvenılır olsn dıye erken almıs dayanamıyomud artık okdr gecıkme oldu onda cıkmazsa pes

Kizlarrrr ben hamileyim
Tebrikler kuzummmmmmmm.....maşallah..bak Allah tekrar nasip etti..sağlıkla ilerlesin inşallah...çok sevindim..darısı başımıza inşallah....
LeYLa_21 Freshmommy yakında sizlerden de güzel haber gelir inşallah
Amin canım benim inşallah...tüm duaların o yönde benimde...hepimize nasip etsin Mevlam...
çok sağol cnm test yapma sırası senle LeYLa_21 de.merakla bekliyorum.
duanı eksik etme ablacım...

rabbim yine nasip etti inşallah sonu güzel olur ablacım.Allahım her birinize nasip etsin inş.dualarım sizlerle :)

rabbim yine nasip etti inşallah sonu güzel olur ablacım.Allahım her birinize nasip etsin inş.dualarım sizlerle :)
Amin canım inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...benimde sol kasığımda ağrı var ara ara yokluyor...akşamda çok ağrım vardı..hayırlısıyla benimde yüzüm güler inşallah bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…