- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Gel gel :) kasım mi aralık mi olacak doğumun Allah izin verirseçok sağol cnm rabbim tamamına erdirsin önemli olan bu :) hamilelik sürecinde arkandan takip ediyor olcam inş...
aralık olur sanırım cnmm :)Gel gel :) kasım mi aralık mi olacak doğumun Allah izin verirse
Gel gel :) kasım mi aralık mi olacak doğumun Allah izin verirse
İnstigrandan takip ediyorum:) çok güzel işler çıkarıyorArada yazışıyoruz canım, şimdilik bebek işini askıya almış bir müddet düşünmüyorum demişti bende sormuyorum o yüzden. Çok güzel tavşanlar bebekler örüyor :))
şuan ateşin kaç canım...ölçermisin?amin cnm çok sağol Allahım sizlere de nasip etsin inş..
İşteyim cnm ateş ölçer yok kişuan ateşin kaç canım...ölçermisin?
hey benim şansımaİşteyim cnm ateş ölçer yok ki
dualarım seninle leyloşhey benim şansımaben öğlen ölçtüm de 37,1 çıktı...inşallah hayırlı haber olsun ..dua et bol bol banada...
dualarım seninle leyloş
Tebrikkk ederimmmmmm saglikla kucagina alitsin insallahhKizlarrrr ben hamileyim
gamzecim şuan senin ateşin kaç?ateş ölçer varsa ölçermisin tatlım?Tebrikkk ederimmmmmm saglikla kucagina alitsin insallahh
inş cnm çok sağol beraber sağlıkla doğururuz inş :)Tebrikkk ederimmmmmm saglikla kucagina alitsin insallahh
inş cnm çok sağol beraber sağlıkla doğururuz inş :)
Regl a 8 gün çok erken bence iki gün sonra testi tekrarla yükseliş olabilir.2 pek duyulan bir sonuç değil genelde dediğin gibi 0,küsür 1.küsür oluyorkızlar reglime 8 gün var, dayanamadım beta yaptırdım.2,3 çıktı. Bu tamamen negatif demek değil mi? önce özel hastanede yaptırıyordum hep 1,20 çıkıyordu. Şimdi devlet hastanesinde yaptırdım 2,3 çıktı. değişmesi normal mi
Olcerimm tabi canimm ama bi 5dk gecsin oyle olciim olur mu az once buz gibi bir soda ictim :)) gun icindeki atesin bi onemi var mi kigamzecim şuan senin ateşin kaç?ateş ölçer varsa ölçermisin tatlım?
Regl a 8 gün çok erken bence iki gün sonra testi tekrarla yükseliş olabilir.2 pek duyulan bir sonuç değil genelde dediğin gibi 0,küsür 1.küsür oluyor
gamzecim şuan senin ateşin kaç?ateş ölçer varsa ölçermisin tatlım?
hadi inşallah hamılesındır canımm dualarm senınle benım atesım de gunnıcınde 37.6 gecelerı 37.9 sabahları da işte 36.9 beya 36.8 oluyorhey benim şansımaben öğlen ölçtüm de 37,1 çıktı...inşallah hayırlı haber olsun ..dua et bol bol banada...
Gözünaydın canım inşallah bebegını de görursun tezzamandaAmin insalllahhhhhhh :))) bugun keseyi gordum bende. Aslinda yarin randevum kasik agrim var tedirgin oldum bugune aldim bebek gorunmedi henuz ama kese olmasi gerektigi yerde cok mutlu oldum darisi basina insalllahhhhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?