Maşallah maşallahAmin insalllahhhhhhh :))) bugun keseyi gordum bende. Aslinda yarin randevum kasik agrim var tedirgin oldum bugune aldim bebek gorunmedi henuz ama kese olmasi gerektigi yerde cok mutlu oldum darisi basina insalllahhhhh :))
ay çok sevindim cnm darısı başıma inş..Amin insalllahhhhhhh :))) bugun keseyi gordum bende. Aslinda yarin randevum kasik agrim var tedirgin oldum bugune aldim bebek gorunmedi henuz ama kese olmasi gerektigi yerde cok mutlu oldum darisi basina insalllahhhhh :))
SankiBirinin 2 den yükselmişti ama burda mıydı başka bir topikte mi hatırlayamadım
Gün içindeki ateşin hiçbir önemi Yok başka kişilerle ateş karşılaştırmasının da önemi Yok.ki kişinin kendi ateşi bile aydan aya değişiklik gösterebiliyor ama Leyla bunu bildiği halde hep soruyor.öpüyorum seniOlcerimm tabi canimm ama bi 5dk gecsin oyle olciim olur mu az once buz gibi bir soda ictim :)) gun icindeki atesin bi onemi var mi ki
5 altı negatif ama 2 çok az duyuluyor açıkcası ve adete 8 gün var yükselme ihtimali var.adet günü 2 çıksa hadi neyse ama adete daha var inşallah yükselirBu arada benim gecen aylarda hcg 2 kusur cıkmıstı ama yukselmedi malesef o ay
kız ama benm yum.dan once gun ıcınde ıs yapsam bıle atesım 36.5 enfazla ama yumdan snra daha fazla oluyor. suan cokdaha fazla dinlenıkken bıdeGün içindeki ateşin hiçbir önemi Yok başka kişilerle ateş karşılaştırmasının da önemi Yok.ki kişinin kendi ateşi bile aydan aya değişiklik gösterebiliyor ama Leyla bunu bildiği halde hep soruyor.öpüyorum seniLeYLa_21 sen kocanın ateşi ile bile karşılaştırıyorsundır şimdi hiç şaşırmam
Evet kimyasal gebelik yaşadığım aylardan birinde önce 2 küsür çıkmıştı. 2 gün sonra artmıştı. Sonra artışlar yeteri kadar olmadı ve değerim düşmeye başladı.SankiZamansiz yolcu idi yanlış da hatırlıyor olabilirim
Belki fikir verir ama baz Alman gereken gerçek ateş sabah kalkar kalkmaz ölçülen Bazal vücut ısısıdır.gün içindeki ateş seni yanıltabilir kafanı karıştırır ama sabahki ateş doğru sonuç verirkız ama benm yum.dan once gun ıcınde ıs yapsam bıle atesım 36.5 enfazla ama yumdan snra daha fazla oluyor. suan cokdaha fazla. ama dınlenıkken tabı
Onun idrar negatifdi sonra gitti kan verdi 6 filan çıktı sanırım
tabıkı evet sabahları 36.9,8 sonzamanlarda neysekı azkaldı sonuca. adet olana dek devam kan baktrmaya cıkmasa da. umarım hıslerımde belırtılerımde yanılmamışımdr ben deBelki fikir verir ama baz Alman gereken gerçek ateş sabah kalkar kalkmaz ölçülen Bazal vücut ısısıdır.gün içindeki ateş seni yanıltabilir kafanı karıştırır ama sabahki ateş doğru sonuç verir
Test ne zaman gelecektabıkı evet sabahları 36.9,8 sonzamanlarda neysekı azkaldı sonuca. adet olana dek devam kan baktrmaya cıkmasa da. umarım hıslerımde belırtılerımde yanılmamışımdr ben de
normalfe eşim 6ya dgru gelıyor ama bugun ekstra ders cıktıgı ıcın 7de gelıcek yapıcam hemen ıdrarımı tutucam cok zor olyor kasıklarm agrıyor nasıl beklıcem bılmemTest ne zaman gelecek
kımınde olmuyormus canım evet doktorum da bekle dedı bana zaten en saglıklısı adet gecıkmesının 7,10.gunuymus ıdrar testı. kan da 7.gunu gec dollenmeye karşın vs. ki bazen hormon ıdrarada gecmiyormuş. bekledım zor olmadı o sogukkanlılıga erdım sonundaFreshmommy senin test yarın mı ? Iyi dayandın valla. Benden cok belirtin var yap artık testi rahatlyalim :) benim ne yorgunlugum ne bulantım var hamile gibi hissetmiyorum hic iyi mi kotu mu bilemedim :) tek belirtim 6. Haftada hala adet benzeri agrilar :)
2-3 saat dayan yeter 7 de güzel haberlerini alırız inşallahnormalfe eşim 6ya dgru gelıyor ama bugun ekstra ders cıktıgı ıcın 7de gelıcek yapıcam hemen ıdrarımı tutucam cok zor olyor kasıklarm agrıyor nasıl beklıcem bılmem
Inşallah coktesekkur ederım eşimden sonra ılk buraya gırıp verıcem haberı olumlu ya da olumsuz2-3 saat dayan yeter 7 de güzel haberlerini alırız inşallah
Ben eşimden önce buraya yazmıştım hem de wc deInşallah coktesekkur ederım eşimden sonra ılk buraya gırıp verıcem haberı olumlu ya da olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?