bulantı olmaması ne guzel ay bende belırtı olarak hıssetmedım bulantı eger hamıleysem umarım olmaz çok şanslısın inşallah hep boyle gecer hamıleligın ben afedersı cok fazla gegırıyorum ılk hamıleyken de bu vardı kasık bel agrısı akıntı gogus hassasıyetı kaşntı açlık hssı hep bunlar en belrgın şüphelerım canm G Gamzee0
yanı psıkolojimi etkıleyecek boyutta olsa çokkez kan vermıstım 3ay oncekı gb.. rahatm ondan durabılıyorum inşallah teşekkurler canımEvet evet umarim bu sekilde devam eder bulantı istemiyorum tabi isin sakasi bu :)
guzel haberlerini bekliyoruz canim psikolojik belirti diye bisi olduguna inanmiyorum ben vardir belirtilerin mutlaka sebebi
keşke benimde öyle olsa. çok umudum yok gerçi benim ama. 14. gün doktor baktı, yumurtan gelişmemiş dedi. 12. gün çatlama olmuş ise kanda 2 den daha yüksek çıkmaz mıydı canım?Birinin 2 den yükselmişti ama burda mıydı başka bir topikte mi hatırlayamadım
keşke benimde öyle olsa. çok umudum yok gerçi benim ama. 14. gün doktor baktı, yumurtan gelişmemiş dedi. 12. gün çatlama olmuş ise kanda 2 den daha yüksek çıkmaz mıydı canım?
inşallah canımAdete çok var daha canım sen gün aşırı devam et belki geç çatlama olur
genelde gündüz ateşi pek önemli değil ama...şunun için diyorum ..benim adet olmadan bir gün önce ateşim 37 lerden 36,5 lara falan düşüyor..siz hamile olduğunuz için ateş yüksekmi düşükmü seyrediyor diye merak ettim...sağol canım..36.7 suan canimm sabah alarmla uyandim agzimda ates olcerle uyuyakalmisim 30 saniyede sabah olcememistim
vuuuuuuuuu..ateşli hatunmuşsun vessalam canım...inşallah ikimizde hepimiz hamiş olalım...hadi inşallah hamılesındır canımm dualarm senınle benım atesım de gunnıcınde 37.6 gecelerı 37.9 sabahları da işte 36.9 beya 36.8 oluyor
kız benim adam taş fırın ateş falan ölçmez öyle...ölçse kaçmaz hemen ölçerdim hiç affetmem...Gün içindeki ateşin hiçbir önemi Yok başka kişilerle ateş karşılaştırmasının da önemi Yok.ki kişinin kendi ateşi bile aydan aya değişiklik gösterebiliyor ama Leyla bunu bildiği halde hep soruyor.öpüyorum seniLeYLa_21 sen kocanın ateşi ile bile karşılaştırıyorsundır şimdi hiç şaşırmam
çok sağol cnm inşallah.Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..8403BHC tebrik ederim canim saglikla v hayirla dogsun hayirli evlat olsun insAllah.
Demekki daha çatlamamış dünden daha koyu ateş de düşmüş zAten dediğin gibi.şimdi stres yapma dün çalışma var bugünü boş geç yarınki ateşe ve teste göre tekrar değerlendiririzVeson biraz önce bi ovu.testi daha yaptim.buda böyle cikti.bugün atesimde düştü ama genemi tutturamadim ben kasiklarimda gene hafif agri var.esim bugün daha iliskiye yanasmaz.bide söz verdiydim sıkıştırmayacam diye.bugünde üstelersem kesin tartışırız.yapacak bisey yok artık
Eki Görüntüle 2129880
Hilalcim yarın sabah çalışın...Veson biraz önce bi ovu.testi daha yaptim.buda böyle cikti.bugün atesimde düştü ama genemi tutturamadim ben kasiklarimda gene hafif agri var.esim bugün daha iliskiye yanasmaz.bide söz verdiydim sıkıştırmayacam diye.bugünde üstelersem kesin tartışırız.yapacak bisey yok artık
Eki Görüntüle 2129880
Evet canım.
Bende de o adet benzeri ağrılardan var. Parol içiyorum anca ayakta durabiliyorum bazı zamanlar. Doktora sormayı unuttum. Normal miymiş ?Freshmommy senin test yarın mı ? Iyi dayandın valla. Benden cok belirtin var yap artık testi rahatlyalim :) benim ne yorgunlugum ne bulantım var hamile gibi hissetmiyorum hic iyi mi kotu mu bilemedim :) tek belirtim 6. Haftada hala adet benzeri agrilar :)
sabah hiç yapamayız canım.ben işe gitmek için eşimden daha erken kalkıyorum.normalde zorlamayla oluyorki sabah o uykusundan uyanıp yapmazHilalcim yarın sabah çalışın...
beni strese eşim sokuyor ya.yani 1er gün arayla ilişki yaşamak ona öyle zor geliyorki.sanki dünyaları bağışlıyor gibiDemekki daha çatlamamış dünden daha koyu ateş de düşmüş zAten dediğin gibi.şimdi stres yapma dün çalışma var bugünü boş geç yarınki ateşe ve teste göre tekrar değerlendiririz
O zaman yarın geceyi değerlerin cnm..sabah hiç yapamayız canım.ben işe gitmek için eşimden daha erken kalkıyorum.normalde zorlamayla oluyorki sabah o uykusundan uyanıp yapmaz
düşük kaç, yüksek kaç oluyor cnm ?Evet canım.
Adete 3 gün kala 14,77 çıktı. Ertesi gün tekrar ver dediler 21,5 çıktı. 3 farklı doktor da kimyasal bu, adet olacaksın dediler ama olmadım. 11 haftalık olduk çok şükür
Konuyu okumadım ama kimyasaldan şüphelenen varsa progesteron baktırsın, stresle adeti beklemek yerine. Progesteron düşükse kimyasal gebelik oluyor. Yüksekse sağlıklı oluyor.
Yarın ateş yükselişe geçerse ve düşüş olmazsa bugün çatladı demektirbeni strese eşim sokuyor ya.yani 1er gün arayla ilişki yaşamak ona öyle zor geliyorki.sanki dünyaları bağışlıyor gibiyarın ateşim tekrar yükselişe geçerse yenimi çatlıyor demek olacak
her erkek bir olmaz tabi de sabahları aslında daha kolay oluyor erkekler için.hatta burdan birisimiydi bilmiyorum yazmıştı gece uyandırıyorum diyesabah hiç yapamayız canım.ben işe gitmek için eşimden daha erken kalkıyorum.normalde zorlamayla oluyorki sabah o uykusundan uyanıp yapmaz
Adete yakın bakılırsa 10nun altında oluyor kimyasalsa veya gebelik yoksa. Varsa ve sağlıklıysa genelde 20 ve üzeri oluyor. Bir arkadaşın Bhcg pozitif çıktığı halde progesteron 2.5 çıktı. Kimyasal dedim. Aynen öyle oldu. Başka bi arkadaşa da doktorlar kimyasal dedi progesteron 17 çıktı. Kimyasal değil dedim. Şu anda 5 haftalık keseyi gördü.düşük kaç, yüksek kaç oluyor cnm ?
sanmıyorum da umarım olur ne deyimO zaman yarın geceyi değerlerin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?