Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bu ayda olmadı ya ben umudu kestim kendimden.benim eşim uyuşuk,uykuya çok düşkün.sabah uyandırmaya başına gidiyorum 5 dk daha deyip uyumaya devam ediyor.ablamla konuşuyoruz,enişten azgın teke gibi günde üç kereye tamam desem yapacak modda.gece olsa sabah kalkınca gene istiyor diyor.haliyle onların ilk denedikleri ay olmasına şaşırmadım

EVEt her erkek bir olmuyormuş gerçekten ben burdan anladım onu da.öylesi de kötü böylesi de

EVEt her erkek bir olmuyormuş gerçekten ben burdan anladım onu da.öylesi de kötü böylesi de
benimki daha kötü galiba.yani bebek mevzusu ve benim zorlamam olmazsa ayda 3-4 kereden fazlası olmaz.artık önümüzdeki ay doktora giderim.bu sayedede onun spermlerede tekrar bakılır.yani ondada problem olduğunu düşünüyorum.son aşılamada ileri hızlı 0 dı.yavas ileri hareketli % 93 dü.ama işe yaramıyor.ay nasıl modum düştü.keşke hiç ovu.testine bulaşmasaydım bu ay.

Dur hemen modun düşmesin.gün doğmadan neler doğar

Canım modunu hemen düşürme. Burada ne tablolar gördük ff nin çizgi çektiği günden 2 gün önceki ilişkilerle hamile kalan. Senin dün akşam ilişkin var. Olacaksa onlar bugün için bile yeter. Stres yapma. Eşinin uykusu nasıl bilmem ama bugün erken yatsanız sen gece uyansan uykuluyken yanaşsan ve hafiften uyandırsan, yarı uykulu yarı uyanık. Sonra yatmaya devam edersiniz

kızlarrrr hey lutfen bakın daha net cıkmalıydı dedı ablam onca geckmeye moralm bozldu byandan eşim bozma dyo gdecz hastneye ama 2saat snra gdblcz of kalbm durck
Canım bak hislerin doğruymuş ne güzel. Maşallah. Belki sabah ilk idrarla yapsaydın daha koyu çıkacaktı. Hemen olumsuz düşünme. Zaten kan vereceksin iki gün sonra yine verir gidişata bakarsın. Rabbim yüzünü güldürsün herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

kızlarrrr hey lutfen bakın daha net cıkmalıydı dedı ablam onca geckmeye moralm bozldu byandan eşim bozma dyo gdecz hastneye ama 2saat snra gdblcz of kalbm durck
CNN benimmmm ben de sana yazacaktım tam .tebrik ederim.ne güzel bugün ikinci güzel haberçok şükür son zamanlar hep güzel haberler geliyor peşpeşe.idrara takılma aldığın sıvı etkileyebiliyor.bir de sabah ilk idrar değil falan .sen kana bak.önemli olan o.sonuç çıkınca hemen yaz

aglıyorum guluyorm napcamı sasırdım cok korkuyorum ablamla konstuk 6gun oldu dha net cımmalydı dedı moralımı bozmak ıcın soylemedı tabıkı ama kan ve kandan snra en kesınlık ultrason sen kendnı kaptrma ablacm dedı eşim suan derste ogrencı var 2saate bıtcek zman nasl gecck bıljmyrm çokçokol cok sagol canım Allah razıolsn

yazacam canmm coktesekkur ederım okdr duyguluyum ki en korktgm seu de kımyasal olması sılıklgı cok uzdu benı doger normalı de denıcem wc ıhtyacm gelnce bakalm cıkck mı normal testte de

Ayyyyyyy tebrikkk ederimmmmm canim gozunnn aydınnnn coook sevindimmm cookkl :)) ben hamile oldugumun ogrendikten sonra teste devam ettimm canim elimde kalmistii bir sure silik cikmaya devam etti merak etme hicccc insalllahhh saglikla kucagina alirsin :)

hiç o toplara giremem canım.geçen ay bu mevzudan çok tartıştık.dünde olsun diye gene ben ima edip yanaştım.hani sen bana söz verdiydin falan deyip laf kalabalığı yapmaya başladı.artık bekleyip görcem.hayırlısı olsun

canlarıkmm cok sagolllun cokkk boşa mı bekledım dıye cok korkuyordm gercı testte gormesem de kana gıdecektım ınsallah guzel.haberle gelırım şuan delı gb yagmur da yagıyor ben aglıyrm balkonda suan şaşkınlk sevınc hersey bıarada hilallll . sanrm 10bucuga kdar fln oğrenıcem kan sonucunu kızlar 2saate cıkar dedı ablam dr.umn oldgu hastnye gdecm evımzn yaknı ztn

Belki o yanaşır kız dur yarın inşallah ateşin fırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…