Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevincini,duygularını sonuna kadar yaşa kuzum.ağla,gül.çığlık at...içinden ne geliyorsa Allahım bundan sonraki süreçtede yüzünü hep güldürsün inşallah

CNm bu arada ben Ocak da kimyasal yaşadım ve ateşden anladım.ilk düşüş De çok umursamadım.iniş çıkışlar olur normal dedim ikinci gün düşüş De tedirgin oldum bayağı son 3. Gün daha da düştü o zaman anladım bebek gidecek ve öyle de oldu o gün kanama başladı.ateşinin maşallahı var hiç aklına kötü şeyler getirme

Allahım senden de razı olsun cok tesekkue ederım ınsallah tekrar aynı mutlulugu yasarsın canım kanda goreym de ıcım.rhatlasın.inşallah atesı de olcmeye devam edıcemm

Allahım senden de razı olsun cok tesekkue ederım ınsallah tekrar aynı mutlulugu yasarsın canım kanda goreym de ıcım.rhatlasın.inşallah atesı de olcmeye devam edıcemm
Sana tavsiyem Birkaç gün daha ölç sonra bırak o da örnek tablo olsun diye ilk sayfada.daha fazla stres yapma ha ateş düştü ha düşecek diye.gebeliğin tadını çıkart

Benden de bir haber olsun.
Adetin 10.gününü bitiriyorum ama sanırım kürden dolayı yumurtam gelişmiş 18 mm olmuş
Üstelik sağda tüpümün olduğu tarafta
Yarın öğlen tekrar gideceğim doktor hanım bakıp çatlatma iğnesi verecek ilişki saati söyleyecek.

Freshmommy canımm çoook tebrik ederim. Gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.

gelişmen cokguzel canımm hadi inşallah degerlendırmenız sonucu da guzel olurr. cok teselkur ederımm canım

Süper haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…