sevincini,duygularını sonuna kadar yaşa kuzum.ağla,gül.çığlık at...içinden ne geliyorsacanlarıkmm cok sagolllun cokkk boşa mı bekledım dıye cok korkuyordm gercı testte gormesem de kana gıdecektım ınsallah guzel.haberle gelırım şuan delı gb yagmur da yagıyor ben aglıyrm balkonda suan şaşkınlk sevınc hersey bıaradahilallll . sanrm 10bucuga kdar fln oğrenıcem kan sonucunu kızlar 2saate cıkar dedı ablam dr.umn oldgu hastnye gdecm evımzn yaknı ztn
ay o odun yanaşmaz.dötünü devirip uyumayı bilir ancak o.inşallah tek umudum o inşallah fırlar.dünkü ilişkide aslında 12 den sonra 1,1buçuk arası oldu ama ben düne girdimBelki o yanaşır kız dur yarın inşallah ateşin fırlar
Ben de öyle giriyorum gece olursa.bak kartanesinin tablosuna 2 gün önce ilişki varay o odun yanaşmaz.dötünü devirip uyumayı bilir ancak o.inşallah tek umudum o inşallah fırlar.dünkü ilişkide aslında 12 den sonra 1,1buçuk arası oldu ama ben düne girdim
CNm bu arada ben Ocak da kimyasal yaşadım ve ateşden anladım.ilk düşüş De çok umursamadım.iniş çıkışlar olur normal dedim ikinci gün düşüş De tedirgin oldum bayağı son 3. Gün daha da düştü o zaman anladım bebek gidecek ve öyle de oldu o gün kanama başladı.ateşinin maşallahı var hiç aklına kötü şeyler getirmecanlarıkmm cok sagolllun cokkk boşa mı bekledım dıye cok korkuyordm gercı testte gormesem de kana gıdecektım ınsallah guzel.haberle gelırım şuan delı gb yagmur da yagıyor ben aglıyrm balkonda suan şaşkınlk sevınc hersey bıaradahilallll . sanrm 10bucuga kdar fln oğrenıcem kan sonucunu kızlar 2saate cıkar dedı ablam dr.umn oldgu hastnye gdecm evımzn yaknı ztn
Rica ederim :) Ben de duymuyorum hic cevremde agrisi olan bir tek ben boyleyim diye dusunuyordum doktora soyledigimde hic ustunde bile durmadi cook normal diye.Arkadaşlarımda hiç olan duymadım da merak ettim açıkçası. Normal olduğuna sevindim :) teşekkür ederim.
Allahım senden de razı olsun cok tesekkue ederım ınsallah tekrar aynı mutlulugu yasarsın canım kanda goreym de ıcım.rhatlasın.inşallah atesı de olcmeye devam edıcemmCNm bu arada ben Ocak da kimyasal yaşadım ve ateşden anladım.ilk düşüş De çok umursamadım.iniş çıkışlar olur normal dedim ikinci gün düşüş De tedirgin oldum bayağı son 3. Gün daha da düştü o zaman anladım bebek gidecek ve öyle de oldu o gün kanama başladı.ateşinin maşallahı var hiç aklına kötü şeyler getirme
benım 8i gecesı catladı herlde yanı kan ozman geldı sancıyla 7mart gecesı de 01gb ılıskı olmustu ben pm gırdım tabı yum.da tarıh olarak 9marttıBen de öyle giriyorum gece olursa.bak kartanesinin tablosuna 2 gün önce ilişki var
Sana tavsiyem Birkaç gün daha ölç sonra bırak o da örnek tablo olsun diye ilk sayfada.daha fazla stres yapma ha ateş düştü ha düşecek diye.gebeliğin tadını çıkartAllahım senden de razı olsun cok tesekkue ederım ınsallah tekrar aynı mutlulugu yasarsın canım kanda goreym de ıcım.rhatlasın.inşallah atesı de olcmeye devam edıcemm
Hayırlısı olsun cnm ;-)kızlarrrr hey lutfen bakın daha net cıkmalıydı dedı ablam onca geckmeye moralm bozldu byandan eşim bozma dyo gdecz hastneye ama 2saat snra gdblcz of kalbm durck
hıslerım ruyalarım suan ruyada gbym aglıyrm duygulrm cokkarışık ellrm ttryo
Iyi gidiyor canim çok şükür Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorumKaçak nerelerdesin sen nasıl gidiyor gebelik :))
evet yaa teşekkür ederımm canıımBir günde iki haber ohh ne iyi geldiniz valla :)) sağlıcakla kucakla inşallah tatlımm :)
gelişmen cokguzel canımm hadi inşallah degerlendırmenız sonucu da guzel olurr. cok teselkur ederımm canımBenden de bir haber olsun.
Adetin 10.gününü bitiriyorum ama sanırım kürden dolayı yumurtam gelişmiş 18 mm olmuş
Üstelik sağda tüpümün olduğu tarafta
Yarın öğlen tekrar gideceğim doktor hanım bakıp çatlatma iğnesi verecek ilişki saati söyleyecek.
Freshmommy canımm çoook tebrik ederim. Gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.
teşekkur ederııım canımHayırlısı olsun cnm ;-)
Süper haberBenden de bir haber olsun.
Adetin 10.gününü bitiriyorum ama sanırım kürden dolayı yumurtam gelişmiş 18 mm olmuş
Üstelik sağda tüpümün olduğu tarafta
Yarın öğlen tekrar gideceğim doktor hanım bakıp çatlatma iğnesi verecek ilişki saati söyleyecek.
Freshmommy canımm çoook tebrik ederim. Gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?