Çok sağol cnm
İçimi rahatlattın valla sağol :)Rica ederim :) Ben de duymuyorum hic cevremde agrisi olan bir tek ben boyleyim diye dusunuyordum doktora soyledigimde hic ustunde bile durmadi cook normal diye.
Var var bende de var doktorun da demis zaten benim agzimdan aldi direk doktor adet benzeri agrilarin kasiklarinda igne batmalari olabilir rahmin buyuyor bebegin kucuk olsa da dedi. Geceleri uyandirirdi hatta agri. Ama bu haftalarda kalmadi artik oyle agrilar.Rica ederim :) Ben de duymuyorum hic cevremde agrisi olan bir tek ben boyleyim diye dusunuyordum doktora soyledigimde hic ustunde bile durmadi cook normal diye.
Tebrikler cnm. Gözün aydın..inşlh bana da güzel haber vermek nasip olur .dua edin lütfen ...kızlarrrr hey lutfen bakın daha net cıkmalıydı dedı ablam onca geckmeye moralm bozldu byandan eşim bozma dyo gdecz hastneye ama 2saat snra gdblcz of kalbm durck
Kızlar ayağını sürüdün. Arka arka güzel haberler gelmeye devam edecek inşallahTebrikler cnm. Gözün aydın..inşlh bana da güzel haber vermek nasip olur .dua edin lütfen ...
Insallah guzel haberler alicaz senden de test ne zaman?Tebrikler cnm. Gözün aydın..inşlh bana da güzel haber vermek nasip olur .dua edin lütfen ...
Amin gülüm inşlh.. .Kızlar ayağını sürüdün. Arka arka güzel haberler gelmeye devam edecek inşallah
Amin gülüm inşlh. Sabahki ateşi göreyim de...Insallah guzel haberler alicaz senden de test ne zaman?
kızlarrrr hey lutfen bakın daha net cıkmalıydı dedı ablam onca geckmeye moralm bozldu byandan eşim bozma dyo gdecz hastneye ama 2saat snra gdblcz of kalbm durck
Aynennn geceleri uyaniyorumm bazen sanciyla basta cok tedirgindim allah korusun dıs gebelikte agri olur diye okumustum simdi keseyi gorunce rahatladim dayanırım agrıya artiķ hic sorun degil diyorum :)Var var bende de var doktorun da demis zaten benim agzimdan aldi direk doktor adet benzeri agrilarin kasiklarinda igne batmalari olabilir rahmin buyuyor bebegin kucuk olsa da dedi. Geceleri uyandirirdi hatta agri. Ama bu haftalarda kalmadi artik oyle agrilar.
Ayni seyleri ben de soyledim :) hatta agri var diye erken gittim ben 4+5te minicik bir kese gorduk :) dayan tabi iki haftaya hic bisey kalmicak annesi.Aynennn geceleri uyaniyorumm bazen sanciyla basta cok tedirgindim allah korusun dıs gebelikte agri olur diye okumustum simdi keseyi gorunce rahatladim dayanırım agrıya artiķ hic sorun degil diyorum :)
Insalaahhh canim sagolasın :)Ayni seyleri ben de soyledim :) hatta agri var diye erken gittim ben 4+5te minicik bir kese gorduk :) dayan tabi iki haftaya hic bisey kalmicak annesi.
canım benım ınslalah dualarım senınle. kızlaaar cıktı nıhayet benım hcgm 183 cıktı :) az geldı ama beklıcem 2gun snra tekrar baktırcammTebrikler cnm. Gözün aydın..inşlh bana da güzel haber vermek nasip olur .dua edin lütfen ...
sağoll canımm sımdı heyecanlı bir seruven bslıcak ınsallah hayırla devamı gelır bana az gb geldı deger ama yerlesme mı gec oldu acabaCanım gözün aydın olsun çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah cnm.katlanarak artsın sağlıkla ilerlesin.inşlh banada nasip etmiştir Rabbim..canım benım ınslalah dualarım senınle. kızlaaar cıktı nıhayet benım hcgm 183 cıktı :) az geldı ama beklıcem 2gun snra tekrar baktırcamm
cnımm Allahım nasıb etmıstır ınsallah daha once erkenden kaybettım dıye endıse var ama ınsalalh devamını gormek.nasıp olur sonuca bakan dr. da kesın demek.ıcın ultrasonda kese kalp atımı şart dedı. ben de dedım ztn bu hastande dr.um gelıcem ınsallah dye bıkacgune benyne test tekrarlarım evde koyulasmaya goreMaşallah cnm.katlanarak artsın sağlıkla ilerlesin.inşlh banada nasip etmiştir Rabbim..
çok tesekkurlerr sımdılık ben yıne kaptırmamaya calısıyorum artısı gorene dek darısı tüm ısteyenler basına canımm inşallahAlt tarafı bir gün giremedim ne güzel müjdeli haberler gelmiş öyleFreshmommy 8403BHC Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağ salim sağlıklı hamilelik geçirirsiniz
inşallah canım aminnn Allahım devamını da gostersın ınşallah8403BHC
Freshmommy kızlaaaar çok tebrik ederim! Sağlıkla devam etsin inşallah hamilelikleriniz
LeYLa_21 sabah ateş yüksek olursa test yap artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?