Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8403BHC
Freshmommy kızlaaaar çok tebrik ederim! Sağlıkla devam etsin inşallah hamilelikleriniz

LeYLa_21 sabah ateş yüksek olursa test yap artık
Sabah vaktim olmayabilir cnm.zamanla yarışıyorum çünkü...
Bende aynı şeyleri yaşadım cnm.o korku hepimizde var.inşlh sağlıkla nasip olur hepimize..

Canım evham yapmamak için hiç beta takip etmemeyi de tercih edebilirsin, tabii doktorun özellikle istemezse. Doktorum bana "5.5 haftada gel, hamileysen keseyi görürüm, problem çıkacak olursa da yapacak birşey yok ki" demişti.

haklısın canım aslında stres yapmamak gerek doktoruma yarın soracagım nezaman geleyım dıye ablam da boyle yapmamı onerdı anne babalara henuz solemıycez tamamen kesın olunca ancak ama haklısın bıyandan da eskı zaman ınsanları neguzel.rahatlarmıs

İnşallah canım..bence degerin gayet iyi.. azına çoğuna bakma sen önemli olan iki gün sonraki artış..şu anın keyfini çıkar sadece
sağoll canımm bıde kızlar bn ucaga bıncem cumartesı sorun olmaz dıye cok kısıye dedım dha once ama tereddt etmedm degl ınsan basına gelınce bılse de düşünüyor aksini. :) sizce de oyle mı sorun olmaz dmı

Canım o konuda pek fikrim yok doktora gideceksin zaten en iyisini o bilir bence duruma göre bişey der mutlaka

canım benım ınslalah dualarım senınle. kızlaaar cıktı nıhayet benım hcgm 183 cıktı :) az geldı ama beklıcem 2gun snra tekrar baktırcamm
Bu haftada 50 ve uzeri cikmasi yeterliydi bence bi daha baktir bidaha stres yasamamak icin sonra baktirma derim bdn 2kat artmayan ama 20haftalik hamile olan kadinlar var. Allah tamamina erdirsin insallah. Tebrik ederim :) bak bu da yumurtlamaya gore bhcg degerleri senin de 20.gun dimi?

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-28-23-41-00.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 38
canım cok tesekkur ederım sagol bılgı ıcın de hakkaten 185mıs en az 183 de aynıhemen.hemen zten artıs bırkerelık bakmak iyı dedıgın gb aslında. Ben de ınsallah sız guzel hamişler gb kese kalp sırasına da varırım

canım benım ınslalah dualarım senınle. kızlaaar cıktı nıhayet benım hcgm 183 cıktı :) az geldı ama beklıcem 2gun snra tekrar baktırcamm
Geçenlerde ff çizgiyi 19 a çekmişti.belki de doğru yere kaymıştı çizgi.zaten sen opk pozitif girdin ama testlerin de tam eşit koyulukta değildi diye hatırlıyorum.kanamanın da ovulasyon kanaması olduğundan emin değiliz.bence sen ne kadar itiraz Etsen de çizgi yanlış yerde olabilir geç yerleşme olmuştur belki de hiç canını sıkma yeterli artış gösterecek inşallah.şimdi idrar testi yaptığın günleri kan testi yaptığın günü pregnancy test +- gir görelim.

Son düzenleme:
Tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaşlah uçak için rapor gerekiyor diye biliyorum . Elcanki hamile ilken uçağa bindi belki o bilir

Son düzenleme:
canım gunaydın evt 12marta cekmıstı o olabılır de evet gıreyım unuttum test gırmeyi az ılıskı ıle umudum yoktu ama işte olcagı olunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…