Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız bu ff de kol bacak yeri diye bişey varmı?bu gelecekelbetgelecek benle kafamı buldu anlamadım bişey valla...dua topicine yazmış...canım sıkıldı....
CNM sanırım takvimden bahsediyor.dün takvimde bebeğin kol bacakları gelişmeye başladı diye birşey yazıyor sanırım.yani bebeğin kol bacağı oluşmuş sen daha test yapmamışsın hala demeye getirdi.niye dalga geçsin

Çocuğun kolları gelişip testi kendi yapacak neredeyse demiş :)) e haklı mı? Valla haklı
sabah sabah zaten kafam bir dünya..o yazıyıda görünce moralim attı valla...ff bugün adet günü yarını test günü gösteriyor.bu ay yumurta geç çatladı..öbür gebeliğimde ff de viptim..%98 hamile demişti..yine öyle bişeyden bahsediyor sandım bende...ne safım be...

evet maalesef düştü ben yükselir bir umut olur diyordum ama düştü.elimde son bir test kaldı zaten.onuda öğlen 11-12 arası yaparim canım
hala şansın var canım..akşam çalış sen...ihmal etme..eşinde o kadar nazlanmasın ya..normalde kadın nazlanır...ben bu erkeklere bir anlam veremiyorum ya...eşimi öpüp başıma koyayım ben ya..bu nasıl iş..o zaman niye evlenmiş bu adamlar arkadaş...deli oluyor insan valla ya...

valla canım bu adamla ben kendimde sans falan görmüyorum.sabahtan beri sanki evde kıyamet kopmus gibi suratımi toparlayamadim.ben hasta olcam bu gidisle.bugunde iliski olsun nasıl diyecem diye,nasıl yanascam diye sterese girdim.çünkü tepkisini,suratını tahmin ediyorum

ah canım benim ya...valla böyle erkeklere diyecek bişey bulamıyorum...ben bazen kızımı geç uyutuyorum..eşim gece 3 kadar bekliyor..ben uykuya dalsam gelip beni zorla kaldırır..senin daha gençtir daha azimli olması lazım...hayret ya..ne denir ne yapılır bilemedim inan..çok kızıyorum böylelerine ya...Allah yardımcın olsun...moralini bozma..istemiyorsan bu çocuk işini kapatalım..kanepeden çocuk yapacak halim yok de bakalım ne diyecek...

eşim 37 yaşında ama hic hevesi istegi yok.bana karşı hep cok iyi,anlayışlı,sevecendir.cocuk gibi sever beni.eve gelince kırk kere sarilir,öper ama is o işe gelince 3-4 gün gecmeden aklına gelmiyor.dünde ağrım vardi kasiklarimi tutuyordum.sordu neyin var diye bende benim yumurtlama dönemim ya ondan dedim.yok yok o is tamam ayın 22 sinde oldu bence ondan agrin var diyo bide biliyo gibi konusuyor ya.dedim imkansiz canım o gun olmasi hayal kurma dedim.görürsün dedi bene he he tamam deyip kapattim konuyu

sözün bittiği yer...gün aşırı çalışmak gerekiyor de sen ona...işini şansa bırakma canım...neden kaçıyor bu adam...sıkıntımı var onda acaba?

sözün bittiği yer...gün aşırı çalışmak gerekiyor de sen ona...işini şansa bırakma canım...neden kaçıyor bu adam...sıkıntımı var onda acaba?
benim hissettigim gördüğüm bi sıkıntı yok bilemiyorum.yani ilk evlendigimiz günden beri boyle.balayında bile iki kere ilişki olmuştu.bugün gene en sevimli halimi takınır gene bi denerim sansimi.önümüzdeki ayda doktora gitcem tekrar asilama deneyecegim

CNm iyidir birkaç hamile haberi aldık bu aralar hareketlendi biraz.sen nasılsın? Bebiş büyüdü mü? Eşinle çözüldü mü sorunlar
Ayy cok sevindim saglikla kucagina alsinlar insallah.. benm bebis 6.ayina girdi biraz sakinledi sukur :) esim hala odunluga tam gaz devam ama artik cok takmiyorum. Oglum butun sıkıntımı alıyor. Bide bu spinal sezeryandan dolayi azcik yurusem bel agrisindan duramyorum vallahi. Sen nasilsin?

Merhaba arkadaşlar sizden fikirlerinizi almam lazım yoksa kafayı yiyicem. ben tüp bebek tedavisindeydim 8 martta çatlatma iğnesi yaptırıp 10 martta gelişen 1 yumurtam alındı fakat 2 gün sonra döllenmedi bende tedaviyi bıraktım sonrasında eşimle birliktelik oldu ve ayın 20 sinde ateşime baktım sabah 37.0 çıktı daha önceside ateş takibi yapmıştım ama genelde en fazla 36,3 çıkmıştı neyse o gün idrar testi alıp yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı bende kan testi yaptım kanda 6,42 çıktı sonra bir hafta sonra doktora gidiceğim gün adet oldum doktor tekrar kan testi istedi budefa kanda 1,97 çıktı bugün adetimin 4. günü bugünde idrar testi yaptım ve bugünde ikinci çizgi silik çıktı ve hala ateşimde 37.lerde devam ediyo çatlatma iğnesinin etkisnden bu şekilde olabilirmi? çok uzattım kızlar kusura bakmayın ama kafam çok karışık yardıma gerçekten ihtiyacım var

Canm uzulme benmkide ayni snnki gibiydi. Bu cocugu kavga dovus yaptik benim zorlamamla. Cocuk oldu 6.ayina girdi belki 3 en fazla 4 kez o is olmustur. 1 aydir hala tik yok adamda bu modeller boyle

o adamın da elinden gelen bir şey yok ki yapamıyor, istemiyor, az isteği var. hilallll i o kadar iyi anlıyorum ki kavga etse de baskı yapsa da sonuç sıfır, ozaman zaten olmuyor o iş.
biz haplarla bile sonuç alamıyorduk o derece isteksizlik vardı.psikolojik oldugunu düşünüyorum ama nasıl aşılır bilmiyorum.o kadar mahçup oluyordu ki ereksiyon sorunu oldugu anda ağlayıp ağlayıp yatıyordum.o da öyle olsun istemez ama nolur eşine baskı yapma hilalcim ben çok yapıyom çatlıyo çatlıcak yapmalıyız olmalı.
çok yanlış yaptım

Canm uzulme benmkide ayni snnki gibiydi. Bu cocugu kavga dovus yaptik benim zorlamamla. Cocuk oldu 6.ayina girdi belki 3 en fazla 4 kez o is olmustur. 1 aydir hala tik yok adamda bu modeller boyle
ben de o bir cocugu yapsam hayirlisiyla bende umursamam ne yapıyorsa yapsin.ama dedigin gibi modelde böyleyse yapacak bisey yok.Allah evladini sana bagislasin.sağlıklı uzun bi ömrü olsun insallah.güle güle büyüt canım

ya ama benden cok o hayal kuruyor istiyor.ben rejim yapiyorum 3 kilo verdim.karnima dokunda.az daha var gobek ama oda gidecek dedim.o göbek inmeyecek dahada cikacak insallah deyip sarildi.ama öyle sarilmayla sefkatlede cocuk olmuyor dedigin gibi usteleyincede kavga ediyoruz.valla bende şaşırdım ne halt yiyecegimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…