Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çocuk konusu huzurunuzu kaçıran bir konu olmamalı huzur vermeli cnm, şaşırma doktora gitsin sıkıntı yoksa sabredeceksiniz cnm olmadı bir aşılama, kendi spoşları atamıyorsa bırak doktor atsın
acaba beni sevmiyor mu? falan diye de asla düşünme cnm.nisan 28 de 5 yılı dolduracağız ilk günkü gibi sürekli sevgili gibiyiz ama iş ilişki olunca sürekli yapabilcek bir potansiyeli yok, seninki de aynı demekki cnm.

ya aynen bizde öyleyiz.bir araya geldikmi gülmeden duramıyoruz.etrafimizdaki herkes şunları görünce insanin evlenesi geliyor der hep.ereksiyon sorunu yok.ama isteği olmadigi icin sonunu getiremiyor.arkadaşlarida biliyor cocuk istedigimizi falan.bi arkadaşının aktar tanıdigi varmis benimkine bitkisel bi karışım yaptirmis.ama benim buna ihtiyacım yokki deyip bi köşeye atti.aynen aşılamaya paşa pasa geliyor

Amin canim darisi basina. Bak ben adam usengec diye ovulasyon testi almistim yumurtlama takip ettim oyle hamile kaldim. Sende al istersen hergun test yaparsin. Yumurtlamaya yakin 2 3 kez yapsaniz yeter zaten. Ben eskiden btn erkekler bu ise duskun sanirdim ama evlenince hepsinin oyle olmadigini anladim. Bazen bu durum cok isime geliyo ama bazende insan huylaniyo neden boyle diye. Insallah sende yaparsin cocugu. Dedigin gibi sonra insan o konuda azda olsa rahatliyo ama cocuk oluncada sen bakcan ben bakcam agliyo susmuyo kavgalari basliyo. O isi yapmaya usenenler cocukta bakamiyomus dogurunca ogrendim.

amin canim insallah.ben ovulasyon yapıyorum zaten 2 aydir.6 ay oncede yapmistim gene bir kac ay.cok net günüm belli oluyor.ağrı akıntı hepsi sinyal veriyorda.benim esimde sinyal yok.valla her ay oldugu gibi bu ayda hayırlısı deyip geçeceğim.yapacak hiiic bisey yok.

hayırlısı olsun canım..üzme kendini..elbet Allah yoluna koyar inşallah...

Çok şükür CNm iyiyim.oğlun büyümüş maşallah daha dün gibi idi hamileyim diye yazdığın :)

Canim catlatma ignesinin etkisi vucudundan geç atiliyor olabilir, tup bebek ilaclari da duzensizlik yapiyor.

8 marttan iğnenin etkisi şimdiye kalmaz.tekrar kan ver mümkünse.ancak kafandaki sorular böyle çözüme kavuşur

Canim catlatma ignesinin etkisi vucudundan geç atiliyor olabilir, tup bebek ilaclari da duzensizlik yapiyor.
Biyerde okudum ama en fazla 10 ve 14 güne kadar sürermiș kafamı karıștıran ateșim hala yüksek olması ve yine idrar testinde ikinci çizginin hafifta olsa görünmesi. Tșk.ederim cevabın için

Biyerde okudum ama en fazla 10 ve 14 güne kadar sürermiș kafamı karıștıran ateșim hala yüksek olması ve yine idrar testinde ikinci çizginin hafifta olsa görünmesi. Tșk.ederim cevabın için
bende 3 kere tüp bebek denedim benim de atesin eski düşük haline geri gelmesi 2-3 ayi buldu hep, ondan öyle söyledim. elbette bi mucize de olabilir ama kanda değer artmamis azalmis ondan umut vaadedici bi cümle kurmak istemedim. testlerde ikinci çizgi hemen mi çıkıyor? yoksa 15-20 dk sonra mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…