çocuk konusu huzurunuzu kaçıran bir konu olmamalı huzur vermeli cnm, şaşırma doktora gitsin sıkıntı yoksa sabredeceksiniz cnm olmadı bir aşılama, kendi spoşları atamıyorsa bırak doktor atsınya ama benden cok o hayal kuruyor istiyor.ben rejim yapiyorum 3 kilo verdim.karnima dokunda.az daha var gobek ama oda gidecek dedim.o göbek inmeyecek dahada cikacak insallah deyip sarildi.ama öyle sarilmayla sefkatlede cocuk olmuyordedigin gibi usteleyincede kavga ediyoruz.valla bende şaşırdım ne halt yiyecegimi.
ya aynen bizde öyleyiz.bir araya geldikmi gülmeden duramıyoruz.etrafimizdaki herkes şunları görünce insanin evlenesi geliyor der hep.ereksiyon sorunu yok.ama isteği olmadigi icin sonunu getiremiyor.arkadaşlarida biliyor cocuk istedigimizi falan.bi arkadaşının aktar tanıdigi varmis benimkine bitkisel bi karışım yaptirmis.ama benim buna ihtiyacım yokki deyip bi köşeye atti.aynen aşılamaya paşa pasa geliyorçocuk konusu huzurunuzu kaçıran bir konu olmamalı huzur vermeli cnm, şaşırma doktora gitsin sıkıntı yoksa sabredeceksiniz cnm olmadı bir aşılama, kendi spoşları atamıyorsa bırak doktor atsın
acaba beni sevmiyor mu? falan diye de asla düşünme cnm.nisan 28 de 5 yılı dolduracağız ilk günkü gibi sürekli sevgili gibiyiz ama iş ilişki olunca sürekli yapabilcek bir potansiyeli yok, seninki de aynı demekki cnm.
Amin canim darisi basina. Bak ben adam usengec diye ovulasyon testi almistim yumurtlama takip ettim oyle hamile kaldim. Sende al istersen hergun test yaparsin. Yumurtlamaya yakin 2 3 kez yapsaniz yeter zaten. Ben eskiden btn erkekler bu ise duskun sanirdim ama evlenince hepsinin oyle olmadigini anladim. Bazen bu durum cok isime geliyo ama bazende insan huylaniyo neden boyle diye. Insallah sende yaparsin cocugu. Dedigin gibi sonra insan o konuda azda olsa rahatliyo ama cocuk oluncada sen bakcan ben bakcam agliyo susmuyo kavgalari basliyo. O isi yapmaya usenenler cocukta bakamiyomus dogurunca ogrendim.ben de o bir cocugu yapsam hayirlisiyla bende umursamam ne yapıyorsa yapsin.ama dedigin gibi modelde böyleyse yapacak bisey yok.Allah evladini sana bagislasin.sağlıklı uzun bi ömrü olsun insallah.güle güle büyüt canım
amin canim insallah.ben ovulasyon yapıyorum zaten 2 aydir.6 ay oncede yapmistim gene bir kac ay.cok net günüm belli oluyor.ağrı akıntı hepsi sinyal veriyorda.benim esimde sinyal yok.valla her ay oldugu gibi bu ayda hayırlısı deyip geçeceğim.yapacak hiiic bisey yok.Amin canim darisi basina. Bak ben adam usengec diye ovulasyon testi almistim yumurtlama takip ettim oyle hamile kaldim. Sende al istersen hergun test yaparsin. Yumurtlamaya yakin 2 3 kez yapsaniz yeter zaten. Ben eskiden btn erkekler bu ise duskun sanirdim ama evlenince hepsinin oyle olmadigini anladim. Bazen bu durum cok isime geliyo ama bazende insan huylaniyo neden boyle diye. Insallah sende yaparsin cocugu. Dedigin gibi sonra insan o konuda azda olsa rahatliyo ama cocuk oluncada sen bakcan ben bakcam agliyo susmuyo kavgalari basliyo. O isi yapmaya usenenler cocukta bakamiyomus dogurunca ogrendim.
hayırlısı olsun canım..üzme kendini..elbet Allah yoluna koyar inşallah...benim hissettigim gördüğüm bi sıkıntı yok bilemiyorum.yani ilk evlendigimiz günden beri boyle.balayında bile iki kere ilişki olmuştu.bugün gene en sevimli halimi takınır gene bi denerim sansimi.önümüzdeki ayda doktora gitcem tekrar asilama deneyecegim
aminn canım insallah.çok sagol Allah razi olsunhayırlısı olsun canım..üzme kendini..elbet Allah yoluna koyar inşallah...
Çok şükür CNm iyiyim.oğlun büyümüş maşallah daha dün gibi idi hamileyim diye yazdığın :)Ayy cok sevindim saglikla kucagina alsinlar insallah.. benm bebis 6.ayina girdi biraz sakinledi sukur :) esim hala odunluga tam gaz devam ama artik cok takmiyorum. Oglum butun sıkıntımı alıyor. Bide bu spinal sezeryandan dolayi azcik yurusem bel agrisindan duramyorum vallahi. Sen nasilsin?
Canim catlatma ignesinin etkisi vucudundan geç atiliyor olabilir, tup bebek ilaclari da duzensizlik yapiyor.Merhaba arkadaşlar sizden fikirlerinizi almam lazım yoksa kafayı yiyicem. ben tüp bebek tedavisindeydim 8 martta çatlatma iğnesi yaptırıp 10 martta gelişen 1 yumurtam alındı fakat 2 gün sonra döllenmedi bende tedaviyi bıraktım sonrasında eşimle birliktelik oldu ve ayın 20 sinde ateşime baktım sabah 37.0 çıktı daha önceside ateş takibi yapmıştım ama genelde en fazla 36,3 çıkmıştı neyse o gün idrar testi alıp yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı bende kan testi yaptım kanda 6,42 çıktı sonra bir hafta sonra doktora gidiceğim gün adet oldum doktor tekrar kan testi istedi budefa kanda 1,97 çıktı bugün adetimin 4. günü bugünde idrar testi yaptım ve bugünde ikinci çizgi silik çıktı ve hala ateşimde 37.lerde devam ediyo çatlatma iğnesinin etkisnden bu şekilde olabilirmi? çok uzattım kızlar kusura bakmayın ama kafam çok karışık yardıma gerçekten ihtiyacım var
8 marttan iğnenin etkisi şimdiye kalmaz.tekrar kan ver mümkünse.ancak kafandaki sorular böyle çözüme kavuşurMerhaba arkadaşlar sizden fikirlerinizi almam lazım yoksa kafayı yiyicem. ben tüp bebek tedavisindeydim 8 martta çatlatma iğnesi yaptırıp 10 martta gelişen 1 yumurtam alındı fakat 2 gün sonra döllenmedi bende tedaviyi bıraktım sonrasında eşimle birliktelik oldu ve ayın 20 sinde ateşime baktım sabah 37.0 çıktı daha önceside ateş takibi yapmıştım ama genelde en fazla 36,3 çıkmıştı neyse o gün idrar testi alıp yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı bende kan testi yaptım kanda 6,42 çıktı sonra bir hafta sonra doktora gidiceğim gün adet oldum doktor tekrar kan testi istedi budefa kanda 1,97 çıktı bugün adetimin 4. günü bugünde idrar testi yaptım ve bugünde ikinci çizgi silik çıktı ve hala ateşimde 37.lerde devam ediyo çatlatma iğnesinin etkisnden bu şekilde olabilirmi? çok uzattım kızlar kusura bakmayın ama kafam çok karışık yardıma gerçekten ihtiyacım var
Tșk.ederim cevabın için adetim bitince kan vermeyi düșünüyorum8 marttan iğnenin etkisi şimdiye kalmaz.tekrar kan ver mümkünse.ancak kafandaki sorular böyle çözüme kavuşur
Biyerde okudum ama en fazla 10 ve 14 güne kadar sürermiș kafamı karıștıran ateșim hala yüksek olması ve yine idrar testinde ikinci çizginin hafifta olsa görünmesi. Tșk.ederim cevabın içinCanim catlatma ignesinin etkisi vucudundan geç atiliyor olabilir, tup bebek ilaclari da duzensizlik yapiyor.
bende 3 kere tüp bebek denedim benim de atesin eski düşük haline geri gelmesi 2-3 ayi buldu hep, ondan öyle söyledim. elbette bi mucize de olabilir ama kanda değer artmamis azalmis ondan umut vaadedici bi cümle kurmak istemedim. testlerde ikinci çizgi hemen mi çıkıyor? yoksa 15-20 dk sonra mi?Biyerde okudum ama en fazla 10 ve 14 güne kadar sürermiș kafamı karıștıran ateșim hala yüksek olması ve yine idrar testinde ikinci çizginin hafifta olsa görünmesi. Tșk.ederim cevabın için
Evet silinmiş.umarım sen demeden eşin harekete geçer
umarim..bugün oldu oldu,olmadi 2 gün önceki ilişkiden medet umup bekleyecegim.Evet silinmiş.umarım sen demeden eşin harekete geçer
Öyle hamile kalan da çok bunu da gözardı etme hadi hayırlısıumarim..bugün oldu oldu,olmadi 2 gün önceki ilişkiden medet umup bekleyecegim.
aminn.hayırlısı olsun..Öyle hamile kalan da çok bunu da gözardı etme hadi hayırlısı
Ay ben sabah sabah tarihleri karıştırmışım düzelteyim hemenFreshmommy kan testini dün verdin düne gireceksin bir de idrar yapmıştın negatif çıkmıştı onu da gir tabloda görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?