Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür CNm iyiyim.oğlun büyümüş maşallah daha dün gibi idi hamileyim diye yazdığın :)
Demi yaa. Heycandan ne zor yazmistim. Degerim 16ydi :) aslinda hamilelikte guzelmis bazen özlüyorum :) simdi oglumun alerjik egzamasiyla ugrasiyoruz. 3.aydan sonra da memeyi birakti. Cok uzulmustum ama alistim onada. Simdi alerji mamasi kullaniyoruz. En dayanamadigim sey kan alınması. 3 nisanda minnak oglumdan yine kan alcaklar. Valla o aglayinca bende agliyorum rezil oluyorum hastanede

tüp bebek tedavisinden sonra ateşin yüksek olmasından kafama takılıyodu demekki tüp bebek tedavisinde yüksek ateş oluyo bunuda öğrenmiş olduktest sanırım 10 dakika sonraydı çıktı ama benim daha önceleri hiç çıkmadığı için şüphe giriyo içime hayırlısı artık bakalım adet bitince bidaha idrar testi yaparım öyle kafam rahatlar

Idrar testleri 2,3 kez yapmıstm on dk ıcınde ckmadlr sonradan ckan oldu da tesaduf mu bıleınmez negatf gırcem de hangı tarıhtı hatırlayabılsem bende unutkanlık da basladı glb

gene duramadim aksama kadar bugun iliski olacakmı olmayacakmi diye strese girip günümu zehir etmektense eşime söyleyim dedim.mesaj attım..bugün sevişek mi?dedim oda tamam sevişek aşkım yazmış cok netiz.

Çok geçmiş olsun cnm.annelik böyle birşey işte:)

Insallah canim hepsi gerceklesecek yavas yavas :) evet bi kere yeterli doktor istemedikce beni biliyorsun 6ydi tekrar ettim 46dan sonra istemedi doktor iki hafta bekle dedi. 2degerin lafi olmaz zaten ama uyuyor bak ona da hem illa o gun yumurtladin diye bisey de yok :) artik neyse ne pozitifleri gorduk. :)

aynen ya hep ben sürüklüyorum :))) bugünde olsunda artik bu aylik duserim yakasindan.ama neden bilmiyorum,böyle cabaliyorum ama normal yolla hamile kalamayacagim gibi geliyor.18 ay oldu belki ondan öyle geliyor
Yani bunu burdan cozmek mumkun degildir tabi ama cocuklugunda yasadigi bi baglanma sorunu bile buna sebep olabilir. Erkek sarilim opim yatim ama o is olmasin diyebilir. Bunlarin bir cok sebebi olabilir. Belki de mizaci budur.
Hic sana ben seni daha cok seviyorum sen o kadar sevmiyorsun falan der mi?
Ya da asiri kiskanir mi bazen guvenmiyorum diyebilecek kadar?
Veya ikinci evliligi mi? (Yanlis anlamazsan eger) bunlar ipucu verebilir bize.

yok kuzum aramizda hiç o tarz konusmalar olmaz.basindan beri hilal benim en buyuk sansim,hayatimda aldığım en guzel karar der.ve bunu her ortamda herkese der.bekar arkadaşlarına bile hep evlenin der.bence mizacı buda olabilir bilemiyorum.ilk evliliği ama çok uzun bir ilişki bitirmişti benden önce.ama biz o konuları bile rahat konuştuk aramızda.vede eşim bana eskiye dair hiç bişey hissettirmedi.beni kıskanıp kısıtlamaz hiç.

Evet canım eşimle yarın verırım kan dıye konuştuk artış için herşey Allahtan baksak da bakmasak da devamında Allah korusun da herşey olacagına varıyor. Sonrası ıcın de bı bakıcaz doktor da ne dıcek ablam iş ark. Bnm doktorla sorucak sizce nezmana alsın randevusunu dıye değere gore der heralde tahmını hafta verır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…