Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar cabuk mod değiştiriyoruzki hiç tartışmayan biz bu konu olunca iki dk içinde tartıştık.bişey soruyor açıklama yapıyorum,sonrada şaka yaptım benide niye geriyorsun diyo.bende patladım istemiyorum senden bişey,ilişkide istemiyorum olacaksa iki gün önceki ilişkiylede olur deyip kestirip attım.bundan sonra ilişki için nr yanaşırım,ne olsun derim ne de uğraşırım.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.boğazım şişti sıkmaktan kızlar hepinize çok teşekkür ederim.kendi derdiniz gibi alakadar oldunuz,destek oldunuz.

Aman mizaci bu demekki uzerine gitmemek lazim kiymetini bil iste ne guzel :)

canımsın ya üzülme...bazen elde olmuyor işte...Allaha bol bol dua et..Rabbim geri çevirmez inşallah...

Hadiya sen pas vermediğinde yanaşır belki lutfen uzulme bak benım de buay çok az ılıskı oldu eşim hastaydı bobrek taşından. Sonra ben diş sıkntısı cektım kotuydum . Sonrasnda da grıp oldum cok gün kaybettık ama umudum yktu baslarda pek. dedım nekdr azılıskı oldu buay cok streslıydım ama olacagın onune gecılmıyor bin yaparsın olmaz 1 yaparsın olur boyle dusun

CNm ya onu heexee girmiş tabloya ama uzun zamandır girmiyor mesaj attım kendisine görmedi nasıl girmiş ben de bilmiyorum

Neyse çatlatma iğnesini girerim bende. Kürün etkisi var anlaşılan. Sonu da güZel olsun inşallah. 36. Saat cumartesi gece 2buçuğa denk geliyor. 12buçukta olsa ilişki ne olur? Çünkü eşim o saate kadar uyur

Hiç beklemediğin anda geliversin inşallah
çok sağolun kızlar..benimki umutsuz bir bekleyiş olacak ..eşim beni gerçekten beynen yordu artık.ağlak biri oldum çıktım.hayırlısı....

hilallll cnm hiç üzme kendini İnan Rabbim ol desin o son ilişki yeter.geçenlerde sadece bir ilişki ile hamile kalan vardı ilk sayfada tablosu.yine en alttaki tablolara bak birçok tablo var 2-3 gün önceki ilişki ile hamile kalan biz ne yapsak ne desek boş herşey rabbimin elinde

hazırda beklemiş olur spoşlar cnm bence sıkıntı olmaz.
birde ben ay içindeki bütün kontrolde söylenen ölçümleri her tarihe not olarak girmiştim cnm.faydalı oldu dönüp bakabiliorum.

Veson örneğin ben cnm biri iki gün önceki, biri üç gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım rabbim ol der olur cnm sıkma canını hilallll

aynen öyle vardır bunda da bir hayır.biliyorum burda daha uzun süre bekleyenler var,bencillik yapmakta istemiyorum ama 18 ay olması ve yaşımın 35 olması beni daha çok strese soktu.bir an önce olsun istedim.benim istememle olmuyor tabi.Rabbimin nasip etmesi lazım.hayırlısı..hayırlısı..hayırlısı

Şimdi tabloya baktım bugüne de bir ilişki olsa güzel olur.yumurta iğneden 36-42 saat sonra çatlıyor bu süreç 72 ye kadar uzayabiliyor ona göre iğneni yaptır illa öğle arası mı yap dedi birkaç saat önce yA da sonra vurulsa ona göre ilişki olurdu

herkese merhaba. hamile olan arkdaslar Allah saglikla kavusmak nasip etsin darisi bizlere insallah. LeYLa_21 abla sana bakiyorum test yapmamissin insallah güzel haberlerin olur
Amin gülüm inşallah...senden de güzel haber bekliyor olacağım..inşallah hamişimdir de ayağımı sürüklemek nasip olur kuzum benim...

amin.vardır Allahımın bi bildiği
elbette hilalcim..görelim Mevla neyler , neylerse güzel eyler....

çok sağolun kızlar..benimki umutsuz bir bekleyiş olacak ..eşim beni gerçekten beynen yordu artık.ağlak biri oldum çıktım.hayırlısı....
Ne demek sen iyiol da .Ağlama lütfemin güçlü görsün seni emin ol şaşırır güçlüsğn sennkadınsın herşeye göğüs gerebilrsin eminim dik dur buaksam da bak gelıcek

Ne demek sen iyiol da .Ağlama lütfemin güçlü görsün seni emin ol şaşırır güçlüsğn sennkadınsın herşeye göğüs gerebilrsin eminim dik dur buaksam da bak gelıcek
bu akşam gelecek biliyorum.çünkü küs kalamaz o.en fazla 5 dk.sonra çocuk gibi peşimde dolaşır.ama benden yüz bulurmu o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…