Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cuma saat 14:30 a iğne yapılacak yazmış reçeteye.
bu gece için eşimle konuştuk ilişki olacak.
bir de cumatesi gecesi olur.
eşim yan çizmezse pazarı da zorlarım.
sağ ol canım benim.

Cuma saat 14:30 a iğne yapılacak yazmış reçeteye.
bu gece için eşimle konuştuk ilişki olacak.
bir de cumatesi gecesi olur.
eşim yan çizmezse pazarı da zorlarım.
sağ ol canım benim.
cemrecim hayirli olsun insallah sonu bebek olsun

Amin gülüm inşallah...senden de güzel haber bekliyor olacağım..inşallah hamişimdir de ayağımı sürüklemek nasip olur kuzum benim...

elbette hilalcim..görelim Mevla neyler , neylerse güzel eyler....
aminn ablacim insallah.

H

hadi inşallah güzel haberler aşmak nasip olur inşallah 1 mi 2 mi transfer? Ben iyiyim çok şükür CNm aynı devam:)
İki tane beşinci gün embriyosu transferi yapıldı canım. Bu sefer Ankara’da oldu triedavim Başkent’te merkez değiştirdim. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yaptık gerisi rabbimden. Arada bakıyorum size Leyla ablaya. Gene test yapmamakta bir numara :)

İkiz olsun inşallah:)
Aynen CNm alıştım ben test yap bile demiyorum artık:)

Canım yarında gelen giden olmaz ise cumartesi direk kan vericem inşlh. Duanızı eksik etmeyin ablacım ..

isten eve geldik gene sürtüştük.suratım asık diye.vay sana hiç bişey denmiyorda,vay hiç alttan almıyonda saydı durdu.bende konuşmak istemiyorum deyip sustum.hiç karşılık vermedim

Bende tecrübe ettim canım bunlara ters tepiyor baskı.. millet karısından şikayet eder isteksiz diye bizimkiler tam ovu zamanı hep yorgun.. bir karikatür var adam karısına bu gece neren ağrıyor diyor kadın da kirpik diplerim diye cevap veriyor :)) aynı o hesap ama yine de çok şükür hir gür yok evimizde anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz dimi bir yol var illa ki bu duruma çözüm inşallah bir an önce aynı frekansı yakalar cozersiniz

isten eve geldik gene sürtüştük.suratım asık diye.vay sana hiç bişey denmiyorda,vay hiç alttan almıyonda saydı durdu.bende konuşmak istemiyorum deyip sustum.hiç karşılık vermedim
Bunlara bir güzel sopa atmak lazım ya...moralini bozma hiç.o sana sürtünür merak etme. İlerleyen saatlerde de golü atarsınız..:))

Dikkatli ye ama saglikli seyleer :) canim benim de tam tersi 1.5kilo verdim. Yiyorum ama kusuyorum hep.
Inşallah kısa zamanda gecer canım mıde bulantısı hemen baslamazmıs genelde ondan boyleyım glb bakalm bende olucak mı ınsallah olmaz ztn 45 kıloyum bolbol alaym ıstyrm nasıpse dogum snrası da 50de kalaym.yeter bana

ona tek kizdigim nokta bu.yoksa tabiki birbirimizi seviyoruz.o benim gülen yüzüm,yüzümü güldüren adamAllah başımdan eksik etmesin

İkiz olsun inşallah:)
Aynen CNm alıştım ben test yap bile demiyorum artık:)
Aminn inşallah canım rabbim hayırlısını versin. :)
Canım yarında gelen giden olmaz ise cumartesi direk kan vericem inşlh. Duanızı eksik etmeyin ablacım ..
İnşallah gelen giden olmaz da cumartesi birlikte alırız güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…