bu akşam gelecek biliyorum.çünkü küs kalamaz o.en fazla 5 dk.sonra çocuk gibi peşimde dolaşır.ama benden yüz bulurmu o ayrı.
Şimdi tabloya baktım bugüne de bir ilişki olsa güzel olur.yumurta iğneden 36-42 saat sonra çatlıyor bu süreç 72 ye kadar uzayabiliyor ona göre iğneni yaptır illa öğle arası mı yap dedi birkaç saat önce yA da sonra vurulsa ona göre ilişki olurdu
cemrecim hayirli olsun insallah sonu bebek olsunCuma saat 14:30 a iğne yapılacak yazmış reçeteye.
bu gece için eşimle konuştuk ilişki olacak.
bir de cumatesi gecesi olur.
eşim yan çizmezse pazarı da zorlarım.
sağ ol canım benim.
aminn ablacim insallah.Amin gülüm inşallah...senden de güzel haber bekliyor olacağım..inşallah hamişimdir de ayağımı sürüklemek nasip olur kuzum benim...
elbette hilalcim..görelim Mevla neyler , neylerse güzel eyler....
CNm transfer oldu muaminn ablacim insallah.
Evet canım oldum. Cumartesi test günüm inşallah pozitif olur hayırlısıyla. Sen nasılsınCNm transfer oldu mu
hadi inşallah güzel haberler aşmak nasip olur inşallah 1 mi 2 mi transfer? Ben iyiyim çok şükür CNm aynı devam:)Evet canım oldum. Cumartesi test günüm inşallah pozitif olur hayırlısıyla. Sen nasılsın
İki tane beşinci gün embriyosu transferi yapıldı canım. Bu sefer Ankara’da oldu triedavim Başkent’te merkez değiştirdim. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yaptık gerisi rabbimden. Arada bakıyorum size Leyla ablaya. Gene test yapmamakta bir numara :)H
hadi inşallah güzel haberler aşmak nasip olur inşallah 1 mi 2 mi transfer? Ben iyiyim çok şükür CNm aynı devam:)
İkiz olsun inşallah:)İki tane beşinci gün embriyosu transferi yapıldı canım. Bu sefer Ankara’da oldu triedavim Başkent’te merkez değiştirdim. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yaptık gerisi rabbimden. Arada bakıyorum size Leyla ablaya. Gene test yapmamakta bir numara :)
Güzel gidiyor canım çok fazla yıyırum hep açım ben ya senin nasul gdyor:)Freshmommy nasil gidiyor hamilelik :)
Dikkatli ye ama saglikli seyleer :) canim benim de tam tersi 1.5kilo verdim. Yiyorum ama kusuyorum hep.Güzel gidiyor canım çok fazla yıyırum hep açım ben ya senin nasul gdyor:)
isten eve geldik gene sürtüştük.suratım asık diye.vay sana hiç bişey denmiyorda,vay hiç alttan almıyonda saydı durdu.bende konuşmak istemiyorum deyip sustum.hiç karşılık vermedimKız boşver yap bebeği 3-5 sene de sen naz yaparsın
Canım yarında gelen giden olmaz ise cumartesi direk kan vericem inşlh. Duanızı eksik etmeyin ablacım ..İki tane beşinci gün embriyosu transferi yapıldı canım. Bu sefer Ankara’da oldu triedavim Başkent’te merkez değiştirdim. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yaptık gerisi rabbimden. Arada bakıyorum size Leyla ablaya. Gene test yapmamakta bir numara :)
isten eve geldik gene sürtüştük.suratım asık diye.vay sana hiç bişey denmiyorda,vay hiç alttan almıyonda saydı durdu.bende konuşmak istemiyorum deyip sustum.hiç karşılık vermedim
Bunlara bir güzel sopa atmak lazım ya...moralini bozma hiç.o sana sürtünür merak etme. İlerleyen saatlerde de golü atarsınız..:))isten eve geldik gene sürtüştük.suratım asık diye.vay sana hiç bişey denmiyorda,vay hiç alttan almıyonda saydı durdu.bende konuşmak istemiyorum deyip sustum.hiç karşılık vermedim
Inşallah kısa zamanda gecer canım mıde bulantısı hemen baslamazmıs genelde ondan boyleyım glb bakalm bende olucak mı ınsallah olmaz ztn 45 kıloyum bolbol alaym ıstyrm nasıpse dogum snrası da 50de kalaym.yeter banaDikkatli ye ama saglikli seyleer :) canim benim de tam tersi 1.5kilo verdim. Yiyorum ama kusuyorum hep.
ona tek kizdigim nokta bu.yoksa tabiki birbirimizi seviyoruz.o benim gülen yüzüm,yüzümü güldüren adamBende tecrübe ettim canım bunlara ters tepiyor baskı.. millet karısından şikayet eder isteksiz diye bizimkiler tam ovu zamanı hep yorgun.. bir karikatür var adam karısına bu gece neren ağrıyor diyor kadın da kirpik diplerim diye cevap veriyor :)) aynı o hesap ama yine de çok şükür hir gür yok evimizde anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz dimibir yol var illa ki bu duruma çözüm inşallah bir an önce aynı frekansı yakalar cozersiniz
:)) evet ne kadar sevsemde arada bir sopa atılması lazimBunlara bir güzel sopa atmak lazım ya...moralini bozma hiç.o sana sürtünür merak etme. İlerleyen saatlerde de golü atarsınız..:))
Aminn inşallah canım rabbim hayırlısını versin. :)İkiz olsun inşallah:)
Aynen CNm alıştım ben test yap bile demiyorum artık:)
İnşallah gelen giden olmaz da cumartesi birlikte alırız güzel haberleriCanım yarında gelen giden olmaz ise cumartesi direk kan vericem inşlh. Duanızı eksik etmeyin ablacım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?