Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah baktım ama girmemiştin ateşi şimdi gördüm :)) Gitsene bir dr a boşuna iğne yapma sanki çatlamış :)

işteyim gitme şansım yok.
kafam çok karıştı çatladı mı diye ama.
iğneyi şimdi yapsam mı yapmasam mı?
dün doktor 20 mm biraz geçmiş demişti herhalde iğne saatini ona göre vermiştir değil mi?

sabaha doğru çatlamış olabilir..ateşin yükselmiş canım...

Valla canım 20mm le çatlayabilir o yüzden iğneyi yapmadan görünmende fayda var 1 saat izin alamaz mısın?

bugün mecbur yapacam..varsa çünkü yarın kan verecem...hayırlısı inşallah....

Valla canım 20mm le çatlayabilir o yüzden iğneyi yapmadan görünmende fayda var 1 saat izin alamaz mısın?

bu gün full günüm sabah 10 akşam 10 işte olmam gerek.
o yüzden bırakıp gidemem 1 saat bile.
kafam çok karıştı.
çatladıysa kendiliğinden, ben bu gün iğne yapsam bir zararı dokunur mu?

bu gün full günüm sabah 10 akşam 10 işte olmam gerek.
o yüzden bırakıp gidemem 1 saat bile.
kafam çok karıştı.
çatladıysa kendiliğinden, ben bu gün iğne yapsam bir zararı dokunur mu?

İşte bende bilmiyorum ki bilsem.. belki kızlardan bilen vardır. Arayıp öğreneceğin bir Dr yok mu hiç?

İşte bende bilmiyorum ki bilsem.. belki kızlardan bilen vardır. Arayıp öğreneceğin bir Dr yok mu hiç?

kendi doktoruma msj atsam trip atar mı diye düşündüm
bir de şöyle düşünüyorum; eğer ateş ölçümü yapmasam böyle bir şüphem olmazdı iğneyi bu gün çatlmış olsa bile bilemez yapardım.
yapayım gitsin.

orası öyle tabii ama mesaj atma gibi bir şansın varsa değerlendir canım sonuçta ateş ölçme yöntemi de tıbbi bir yöntem trip atacağını düşünmüyorum.

Durumu anlatan kısa bir not yaz.kusura bakmayın rahatsız ettim falan De.ateş yönteminden bahsetme çatladığını hissettim falan De.kontrole gelemeyeceğini eğer çatlasa da iğne vurulmanın bir zararı olup olmayacağını sor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…