Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 50 kiloyum alti sagliksiz zaten boyum icin insallah daha vermem. Evet canim 6. Haftada basliyor mide bulantisi sanki bir sihir gibi bi anda. Ama baslamayan da var. Insallah sende baslamaz. :)

Arada ağrı yokluyo korkuyorum...hayırlısı cnm...sen Ankara ya günü birlik mi gidip geldin cnm?kaç gün kaldın?
Ben hızlı trenle git gel yaptım ablacım. Hiç kalmadım Ankara’da. Transfer sonrası eşimle bir yemek yiyip yola çıktık gene kendi aracımızla gittik. Onun sıkında eşim sadece yumurta toplama zamanı geldi Ankara’ya. Diğer günler ben hep kendim gittim

doktora ateş ölçme sisteminden bahsedersem deli gözüyle bakacak, hissediyorum desem evhamlı olacağım kesin.
en iyisi hiç ateş ölçmemişim gibi iğneyi yapmak.
sonuçta ölçmeseydim bu gün hiç şüphe duymadan iğneyi yapmayacak mıydım?
sanırım çatladıysa bile çatladıktan sonra iğne yapan ilk kadın ben olmayacağımdır.
sonuçta doktorlar her zaman saati %100 tutturamıyorlardır değil mi?
bunu da hesaba katmış olmalılar.
iğneyi yapacağım, eczanede yokmuş getirttirecek 2'ye kadar.
en büyük tesellim de dün gece ilişki olmuş olması.
sonuçta Allah ın dediği olur sonunu ona bıraktım.
cuma vakti Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın.
Veson cibi35

Aminn canım hadi hayırlısı olsun o vakit hiç kalbini bozma Allah işini rast getirsin

Ben de 50 kiloyum alti sagliksiz zaten boyum icin insallah daha vermem. Evet canim 6. Haftada basliyor mide bulantisi sanki bir sihir gibi bi anda. Ama baslamayan da var. Insallah sende baslamaz. :)
Ay ınsallah canım cokkorktugum birşey bu ama sonucu guzel işte Rabbım herkese dayanma gucu versın zorluklara

Ben bir makale okumuştum, çok sayıda kadın üzerinde araştırma yapıp ovulasyondan 2 gün önceki ilişkinin olasılığını diğer günlerden daha yüksek bulmuşlardı. Hiç strese sokma kendini Olacağı varsa oluyor

Ay ınsallah canım cokkorktugum birşey bu ama sonucu guzel işte Rabbım herkese dayanma gucu versın zorluklara
Insallah senin olmaz canim ya ben de rn sevmedigim sey ishal ve mide bulantisidir :) ama dayaniyorum sonu guzel olsun da hep dayanirim ben. Annemin 9ay bulanmis dayanmis ama iste ben de 2300gr dogmusum. Cocugum icin bulanmasin yani yiyim ki onun da saglikli bi kilosu olsun.

inşallah öyleyimdir canım..yarın kan verecem...duanı eksik etme saracım...sen nasılsın?neler yapıyorsun?
6 haftalık çizelgeni görünce kesin sandım ama inşallah öylesindir canım

ben iyiyim artık eskisi kadar buraya gelmiyorum arada seni merak ediyorum o yüzden bakıyorum

yarın sonucunu merak ediyorum öğrenir öğrenmez yaz

Amin cnm inşlh..Rabbim inşlh nasip etmiştir.iyi olmana çok sevindim.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saram. .öpüyorum canım arkadaşım..

LeYLa_21 Meraktan çatlayacağız:) Dualarımız seninle...
Allah razı olsun cnm.inşlh beklediğime değer hayırlısıyla..şimdi öğle namazımı kıldım ve bol bol Rabbime dua ettim.inşlh Rabbim dualarımızı kabul eder gülüm ...

orası oyle tabi canım.zaten olmuyorsada benim stersiminde etkisi vardır kesin.artık bekleyecegim hayırlısı bakalim

LeYLa_21 abla bari idrar testi yapsaydın kandan önce.
çünkü idrarda kesin çıkar artık.
ona göre kana giderdin.
hem ben ne bileyim kanda çıkmazsa daha çok üzülüyorum idrar testine göre.
sende hayal kırıklığına daha az uğrarsın belki negatifse.
inşallah hayırlısı ise pozitif haber alalım.

Amin gülüm...akşam yada sabah idrar yapacam önce...zaten çıkmazsa kan vermem..inşallah çıkar da mutlu oluruz canımcım..dualarınız için Allah razı olsun gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…