Evet sonraki mesajları sonra okudum:)onda sıkıntı yok da çatladıysa bir de üstüne çatlatma iğnesi yapılırsa nolur diye düşünüyoruz
Arada ağrı yokluyo korkuyorum...hayırlısı cnm...sen Ankara ya günü birlik mi gidip geldin cnm?kaç gün kaldın?İnşallah etkilemez ablacım.
Ben de 50 kiloyum alti sagliksiz zaten boyum icin insallah daha vermem. Evet canim 6. Haftada basliyor mide bulantisi sanki bir sihir gibi bi anda. Ama baslamayan da var. Insallah sende baslamaz. :)Inşallah kısa zamanda gecer canım mıde bulantısı hemen baslamazmıs genelde ondan boyleyım glb bakalm bende olucak mı ınsallah olmaz ztn 45 kıloyum bolbol alaym ıstyrm nasıpse dogum snrası da 50de kalaym.yeter bana
Ben hızlı trenle git gel yaptım ablacım. Hiç kalmadım Ankara’da. Transfer sonrası eşimle bir yemek yiyip yola çıktık gene kendi aracımızla gittik. Onun sıkında eşim sadece yumurta toplama zamanı geldi Ankara’ya. Diğer günler ben hep kendim gittimArada ağrı yokluyo korkuyorum...hayırlısı cnm...sen Ankara ya günü birlik mi gidip geldin cnm?kaç gün kaldın?
doktora ateş ölçme sisteminden bahsedersem deli gözüyle bakacak, hissediyorum desem evhamlı olacağım kesin.
en iyisi hiç ateş ölçmemişim gibi iğneyi yapmak.
sonuçta ölçmeseydim bu gün hiç şüphe duymadan iğneyi yapmayacak mıydım?
sanırım çatladıysa bile çatladıktan sonra iğne yapan ilk kadın ben olmayacağımdır.
sonuçta doktorlar her zaman saati %100 tutturamıyorlardır değil mi?
bunu da hesaba katmış olmalılar.
iğneyi yapacağım, eczanede yokmuş getirttirecek 2'ye kadar.
en büyük tesellim de dün gece ilişki olmuş olması.
sonuçta Allah ın dediği olur sonunu ona bıraktım.
cuma vakti Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın.
Veson cibi35
Ay ınsallah canım cokkorktugum birşey bu ama sonucu guzel işte Rabbım herkese dayanma gucu versın zorluklaraBen de 50 kiloyum alti sagliksiz zaten boyum icin insallah daha vermem. Evet canim 6. Haftada basliyor mide bulantisi sanki bir sihir gibi bi anda. Ama baslamayan da var. Insallah sende baslamaz. :)
Kan verecek misin tekrarAy ınsallah canım cokkorktugum birşey bu ama sonucu guzel işte Rabbım herkese dayanma gucu versın zorluklara
Ben bir makale okumuştum, çok sayıda kadın üzerinde araştırma yapıp ovulasyondan 2 gün önceki ilişkinin olasılığını diğer günlerden daha yüksek bulmuşlardı. Hiç strese sokma kendiniaynen öyle vardır bunda da bir hayır.biliyorum burda daha uzun süre bekleyenler var,bencillik yapmakta istemiyorum ama 18 ay olması ve yaşımın 35 olması beni daha çok strese soktu.bir an önce olsun istedim.benim istememle olmuyor tabi.Rabbimin nasip etmesi lazım.hayırlısı..hayırlısı..hayırlısı
Insallah senin olmaz canim ya ben de rn sevmedigim sey ishal ve mide bulantisidir :) ama dayaniyorum sonu guzel olsun da hep dayanirim ben. Annemin 9ay bulanmis dayanmis ama iste ben de 2300gr dogmusum. Cocugum icin bulanmasin yani yiyim ki onun da saglikli bi kilosu olsun.Ay ınsallah canım cokkorktugum birşey bu ama sonucu guzel işte Rabbım herkese dayanma gucu versın zorluklara
bugün mecbur yapacam..varsa çünkü yarın kan verecem...hayırlısı inşallah....
inşallah öyleyimdir canım..Leyloş kız yoksa hamilemisin gözün aydın
6 haftalık çizelgeni görünce kesin sandım ama inşallah öylesindir canıminşallah öyleyimdir canım..yarın kan verecem...duanı eksik etme saracım...sen nasılsın?neler yapıyorsun?
Amin cnm inşlh..Rabbim inşlh nasip etmiştir.iyi olmana çok sevindim.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saram. .öpüyorum canım arkadaşım..6 haftalık çizelgeni görünce kesin sandım ama inşallah öylesindir canım
ben iyiyim artık eskisi kadar buraya gelmiyorum arada seni merak ediyorum o yüzden bakıyorum
yarın sonucunu merak ediyorum öğrenir öğrenmez yaz
Allah razı olsun cnm.inşlh beklediğime değer hayırlısıyla..şimdi öğle namazımı kıldım ve bol bol Rabbime dua ettim.inşlh Rabbim dualarımızı kabul eder gülüm ...LeYLa_21 Meraktan çatlayacağız:) Dualarımız seninle...
orası oyle tabi canım.zaten olmuyorsada benim stersiminde etkisi vardır kesin.artık bekleyecegim hayırlısı bakalimBen bir makale okumuştum, çok sayıda kadın üzerinde araştırma yapıp ovulasyondan 2 gün önceki ilişkinin olasılığını diğer günlerden daha yüksek bulmuşlardı. Hiç strese sokma kendiniOlacağı varsa oluyor
6 gb verecegm canım misafrlermız var gttiklernde gidecegım kanaKan verecek misin tekrar
Amin gülüm...akşam yada sabah idrar yapacam önce...zaten çıkmazsa kan vermem..inşallah çıkar da mutlu oluruz canımcım..dualarınız için Allah razı olsun gülüm...LeYLa_21 abla bari idrar testi yapsaydın kandan önce.
çünkü idrarda kesin çıkar artık.
ona göre kana giderdin.
hem ben ne bileyim kanda çıkmazsa daha çok üzülüyorum idrar testine göre.
sende hayal kırıklığına daha az uğrarsın belki negatifse.
inşallah hayırlısı ise pozitif haber alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?