Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim devam ediyor agrılarım ilk zamanlardaki gibi korkutmuyor ama alıstım artık :) senin de guzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda :)
bende de oluyor ara ara korkuyorum..amin gülüm inşallah...Allah razı olsun hepinizden...
LeYLa_21 ben bile gizliden takipyeyim seni :))
inşallah yüzümüz güler canım benim...senin tedavin başlayacak mı esmacım?beni birtek Veson takip etmiyor sanırım...

seni takip etmek heyecanli oluyor :) insallah bu sefer sonu da mutlu olur ben tedavi icin adeti bekliyorum haftaya baslicaz inşallah

BirAsilAnnesi ve kızlar folikül büyüklüğünü nasıl gireceğimizi sonunda çözdüm.

Specifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti

Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicül size çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü yazıp save yapıyorsun

Süpersin

örtmenim ben yaptım tabloma sadece size güzel, anlaşılır, yardımcı bir tablo bırakmak için.

örtmenim ben yaptım tabloma sadece size güzel, anlaşılır, yardımcı bir tablo bırakmak için.
Sana Bir yıldız
başka birkaç özellik daha var ama ne için kullanılır bilemedim mesela örnek vermiş meyve diye kutucuk açıyorsun elma armut portakal seçenekleri olan ordan onları seçebiliyorsun diyor ama bunu ff de ne için kullanabiliriz bilemedim.

Yada 1-5 e kadar numaralandırıyorsun.sanırım o da şöyle birşey başağrısı var onu şiddetine göre numaralandıryorsun.yanlış da anlamış olabilirim:)

Ya da numara yazabilidipimiz gibi yazı da yazabiliyoruz tabloya ama sadece 3 harf sığıyor kutucuğa :)
Bu kadar İngilizce ile ancak bu kadar anladım

Allah bilir daha ne özellikler var da biz sadece ateş giriyoruz:)))

hic o modda degilim gece yattik gene tartistik.ağlaya ağlaya uyudum.önümüzdeki ay doktora gitmekten vazgeçtim.bu ayda sonra ates olcmeyide bırakırım.vazgectim hepsinden
CNm ya eşin bu durumu çözmek için kolları sıvasın artık ilaç mı olur kür mü olur.ben bunu yemem bende sıkıntı Yok diyormuş yA.neden o zaman böyle oluyormuş acaba? Yok o adım atmıyorsa sen gerçekten geri çekil ne ovu ne ateş ne akıntı takibi hiçbirşey takibi yapma hatta adet tarihini bile not alma akışına bırak Allah ne verdiyse ilişki olsun :))yoksa bu şekilde gerçekten yıpranan kadın oluyor

o hic bisey yapmaz,bende istemem artik.bıktım diyo baska bisey demiyor.benden bikmamis 1,5 yildir gorev gibi iliski yasamaktan bikmis,cinsellikten soğumuş.daha ne kadarlik evliymisiz niye acele ediyormusum.çünkü ben 20 yasindayim,beklemek icin vaktim cok.birakcam zaten hepsini.hala ağlıyorum.sizlerdende ozur dilerim.dertlerimi yazip durdum.Allah razi olsun hepinizden.

ohh harikasın.
peki çatlatma iğnesini nasıl giriyorduk?

TABİKİ gel yaz bunlar herkese anlatılacak konular değil içinde kalsa patlarsın.bırak hiç uğraşma.yaşı da takma taktıkça olmaz.yakında hamile kalacağına inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…