insallah canim.cok sağolTABİKİ gel yaz bunlar herkese anlatılacak konular değil içinde kalsa patlarsın.bırak hiç uğraşma.yaşı da takma taktıkça olmaz.yakında hamile kalacağına inanıyorum ben
Sana Bir yıldız
başka birkaç özellik daha var ama ne için kullanılır bilemedim mesela örnek vermiş meyve diye kutucuk açıyorsun elma armut portakal seçenekleri olan ordan onları seçebiliyorsun diyor ama bunu ff de ne için kullanabiliriz bilemedim.
Yada 1-5 e kadar numaralandırıyorsun.sanırım o da şöyle birşey başağrısı var onu şiddetine göre numaralandıryorsun.yanlış da anlamış olabilirim:)
Ya da numara yazabilidipimiz gibi yazı da yazabiliyoruz tabloya ama sadece 3 harf sığıyor kutucuğa :)
Bu kadar İngilizce ile ancak bu kadar anladım
Allah bilir daha ne özellikler var da biz sadece ateş giriyoruz:)))Eki Görüntüle 2130793
Sen yine anlamışsın ben buraları vip iken bayaa kurcalayip kitlemistim ff yi
BUARALAR Vıp gerektirmiyor ama
Doğru söze ne denir?Bu kadarlık düşüşle bişey diyemeyiz canım yarını da görmek lazım. Boşa stres yapıyorsun bekleyerek bebek yoksa bile döngünün bu kadar uzaması sıkıntı yaratır. Bir an önce öğren ona göre hareket et bence.
Doğru söze ne denir?
Yok ille çatlatacak tüm Türkiye ‘yi
Canm bıraz gec verebıldım 8e gelıyordu daha cıkmamısFreshmommy cnm kan verdin mi
Anladım CNm tmm senden haber bekliyoruz inşallah artış güzel olurCanm bıraz gec verebıldım 8e gelıyordu daha cıkmamıs
Kız sen nerden çıktın?kk ya giriyormuydun?Daha yapmadın mi leyloş?catladim meraktan.
Doğru söze ne denir?
Yok ille çatlatacak tüm Türkiye ‘yi
Peygamber sabrı var bende .birde deve kini varmış o ne demekse. Arkadaşlarım öyle der hepKız bu test yapıp bize mi söylemiyor yoksa Peygamber sabrı mı var anlamadım
Oldu olası öyle oKız bu test yapıp bize mi söylemiyor yoksa Peygamber sabrı mı var anlamadım
Bence gayet iyi artmış maşallahKızlar 332 az mı ya
Kızlar 332 az mı ya
Sonuca barkodla hastane stesnden baktk hastanye gtmedık canım degere gore gıderz dedik ıyı yanı dmı oh çok şükür ya coksagollBence gayet iyi artmış maşallah
Oyyy yaaa tesekkur ederım dovme teyzesi bebişim üzülürTerliğinenn döverim seniçok güzel kız ne azı maşallah kat kat artsın insallah
Oyyy yaaa tesekkur ederım dovme teyzesi bebişim üzülürtabı sırada kese fln var da beklıcez artk brz ona da
Cok tesekkur ederım darısı başınıza insallah tez zamanda.
maşallah size
İYİ CNm iyi merak etmeSonuca barkodla hastane stesnden baktk hastanye gtmedık canım degere gore gıderz dedik ıyı yanı dmı oh çok şükür ya coksagoll
Gizli takipcinim.gunlerimiz ayni gidiyo,kendiminkini beklerken seni de bekliyorum.Kız sen nerden çıktın?kk ya giriyormuydun?benim test muhabbetim eski dostlarımıda ortaya çıkardı sen ne ettin kuzum?2.ci oldumu?
valla bende bu fobi varken 9 ay yapamam sanırım
Peygamber sabrı var bende .birde deve kini varmış o ne demekse. Arkadaşlarım öyle der hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?