Hayırlısı cnm ya..inşlh nasip olur cümlemize...Gizli takipcinim.gunlerimiz ayni gidiyo,kendiminkini beklerken seni de bekliyorum.
Benim bu ay da olmadi,çok umutluydum aslinda
Amin cnm inşlh...ilginç gerçekten ya..bende şaşırdım şimdi..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşlh gülüm..LeYLa_21 canım kontrole gittiğimde doğum kontrol koridorunda senin profil fotoğrafının aynısı asılıydı! Daha önce kaç kere gitmiştim ama hiç bakmamışım koridora. Karnımda bebiş varken gördüm ilk defa, Seni andım doktorun yanına girerken. Hadi hayırlısı diyorum, bence bu bir işaret
malesef daha önce de onu yanıltan tablolari olduğu icin test yapmaya cesareti yok onu da anliyorum...
Hadi inşallah güzel haberlerle gel cnmLeYLa_21 abla ben kan vermeye gidiyorum birazdan sende durum ne
Canım Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla pozitif olur sonucumuz. 11:30 gibi çıkarHadi inşallah güzel haberlerle gel cnm
Cnm sen tedavi olmayı filan düşünüyor musun ? Bu kadar uzun döngüler normal değil.Kaldip yeniden yukledim sorun cozuldu
Canım Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla pozitif olur sonucumuz. 11:30 gibi çıkar
Ya bi çiş yapmak bu kadar mı zorrrrr
Maalesef canım sonucum negatif nasip değilmişhayırlı haberini duyursun Rabbim inşallah.
Maalesef canım sonucum negatif nasip değilmiş
Ebet canım Beren Allah bizim elimizden gelen bu kadar. Nasip değilmiş. İnşallah daha fazla beklemeyizRabbim daha fazla bekletmesin inşallah canım kısmetten öteye yol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?