- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Tüh yaaa.kısmet canım.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin,kucağını boş bırakmasınMaalesef canım sonucum negatif nasip değilmiş
Al benden de o kadar.Hani acıkırsın da üzerinden 1-2 saat geçince açlığın kalmaz ya aynen öyleyim.. merakım öldü yahuu
CNM benim yA üzüldüm.tüp bebek olunca insan daha bir üzülüyor.rabbim doğal yolla nasip etsin inşallah.Ebet canım Beren Allah bizim elimizden gelen bu kadar. Nasip değilmiş. İnşallah daha fazla beklemeyiz
Maalesef canım sonucum negatif nasip değilmiş
Amin inşallah canım. Hayırlısı olsun ne diyelimTüh yaaa.kısmet canım.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin,kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım ya Umut tükeniyor insandaCNM benim yA üzüldüm.tüp bebek olunca insan daha bir üzülüyor.rabbim doğal yolla nasip etsin inşallah.
Canım benimde üçüncü denememdi bu nasip değilmiş bilmiyorum ki ne denir bende. Allah çok aratmasın inşallahkuzum 3 kere yaşadım aynı şeyi.
şimdi benim sana üzülme demem öyle havada kalacak bir şey ki.
o yüzden hala ne denir bilemiyorum.
Rabbim emeklerinin karşılığını en yakın zamanda versin inşallah.
Rabbim dogal yoldan nasip etsin tez zamanda.Maalesef canım sonucum negatif nasip değilmiş
Ben pcosluyum canim, kilo aldigim icin döngülerim uzadi kilo vermeye çalışıyorum verince duzelmezse tedavi olacgim.Cnm sen tedavi olmayı filan düşünüyor musun ? Bu kadar uzun döngüler normal değil.
Hadi inşallah düzelir.inofolic combiyi öneriyorlar pco lular için bir de glifor diye bir ilaçtı sanırımBen pcosluyum canim, kilo aldigim icin döngülerim uzadi kilo vermeye çalışıyorum verince duzelmezse tedavi olacgim.
İkisnide 1 bucuk ay kullandim etki etmedi biraktim benim once kilo vermem sart ne kurler ne haplar ise yaramiyor yoksa.Hadi inşallah düzelir.inofolic combiyi öneriyorlar pco lular için bir de glifor diye bir ilaçtı sanırım
canım tebrik ederim :) neler yaptın bu süreçte bizlere biraz yol gösterir misin? hamile kalmak adına neler yapmalıyız :)Kızlar 332 az mı ya
Gayet iyi en az 295 olmaliydi artisin 332 olmus :) kiz resmen ayni surecleri yasadik benim de uzun bi dongu sonrasi olmustu senin de oyle :) bogaz enfeksiyonu beraberinde geldi fln :)Kızlar 332 az mı ya
aynen bende merak ettim.sirf onunda guzel haberini almak icin girip bakiyorum ama ses seda yokleyla abladan haberi olan yok mu?
Ben de ondan giriyorum idrar yapmistir simdiye kadar zaten ama girmedi. :saynen bende merak ettim.sirf onunda guzel haberini almak icin girip bakiyorum ama ses seda yok
Evet canım cok benzerlık cok strestım ya ekimde düşük oldu sonra ıkı ay korunduk aksi gb sonrakı 2ay da kıst yuzunden yumurtlama olmamıs bosa gttı adet olamadım ocakta subatta. subat ortası anıden yumuetladm denedk o olmadı dusukten sonra 3.denemede oldu yıne valla sukredıyorum ınsallah sonuna da varırım hepsı bıyerde nasıp gercekten suan babyshower partısındeyım arkadasımın kendımı hayal edıyprum ya cokguzel.heyecanlar:)Gayet iyi en az 295 olmaliydi artisin 332 olmus :) kiz resmen ayni surecleri yasadik benim de uzun bi dongu sonrasi olmustu senin de oyle :) bogaz enfeksiyonu beraberinde geldi fln :)
leyla abladan haberi olan yok mu?
aynen bende merak ettim.sirf onunda guzel haberini almak icin girip bakiyorum ama ses seda yok
Umarım herkesi böyle merakta bırakacak geçerli bir nedeni vardırBen de ondan giriyorum idrar yapmistir simdiye kadar zaten ama girmedi. :s
hep cok yogunum zamanim olmuyor falan diyordu ya belki isleri vardır müsait olamamıştırBen de ondan giriyorum idrar yapmistir simdiye kadar zaten ama girmedi. :s
Ben de cok merak ettımUmarım herkesi böyle merakta bırakacak geçerli bir nedeni vardır
Olsun guc olmasin da. Insallah saglikla sonuna variriz. :) iyi eglenceler sana.Evet canım cok benzerlık cok strestım ya ekimde düşük oldu sonra ıkı ay korunduk aksi gb sonrakı 2ay da kıst yuzunden yumurtlama olmamıs bosa gttı adet olamadım ocakta subatta. subat ortası anıden yumuetladm denedk o olmadı dusukten sonra 3.denemede oldu yıne valla sukredıyorum ınsallah sonuna da varırım hepsı bıyerde nasıp gercekten suan babyshower partısındeyım arkadasımın kendımı hayal edıyprum ya cokguzel.heyecanlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?