Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüh yaaa.kısmet canım.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin,kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canım. Hayırlısı olsun ne diyelim

CNM benim yA üzüldüm.tüp bebek olunca insan daha bir üzülüyor.rabbim doğal yolla nasip etsin inşallah.
İnşallah canım ya Umut tükeniyor insanda
kuzum 3 kere yaşadım aynı şeyi.
şimdi benim sana üzülme demem öyle havada kalacak bir şey ki.
o yüzden hala ne denir bilemiyorum.
Rabbim emeklerinin karşılığını en yakın zamanda versin inşallah.
Canım benimde üçüncü denememdi bu nasip değilmiş bilmiyorum ki ne denir bende. Allah çok aratmasın inşallah

Cnm sen tedavi olmayı filan düşünüyor musun ? Bu kadar uzun döngüler normal değil.
Ben pcosluyum canim, kilo aldigim icin döngülerim uzadi kilo vermeye çalışıyorum verince duzelmezse tedavi olacgim.

Hadi inşallah düzelir.inofolic combiyi öneriyorlar pco lular için bir de glifor diye bir ilaçtı sanırım
İkisnide 1 bucuk ay kullandim etki etmedi biraktim benim once kilo vermem sart ne kurler ne haplar ise yaramiyor yoksa.

Gayet iyi en az 295 olmaliydi artisin 332 olmus :) kiz resmen ayni surecleri yasadik benim de uzun bi dongu sonrasi olmustu senin de oyle :) bogaz enfeksiyonu beraberinde geldi fln :)
Evet canım cok benzerlık cok strestım ya ekimde düşük oldu sonra ıkı ay korunduk aksi gb sonrakı 2ay da kıst yuzunden yumurtlama olmamıs bosa gttı adet olamadım ocakta subatta. subat ortası anıden yumuetladm denedk o olmadı dusukten sonra 3.denemede oldu yıne valla sukredıyorum ınsallah sonuna da varırım hepsı bıyerde nasıp gercekten suan babyshower partısındeyım arkadasımın kendımı hayal edıyprum ya cokguzel.heyecanlar:)

Olsun guc olmasin da. Insallah saglikla sonuna variriz. :) iyi eglenceler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…