Insallah iyi haberle gelsin de biz beklesek de olur.hep cok yogunum zamanim olmuyor falan diyordu ya belki isleri vardır müsait olamamıştır
Sağol kuzu Okadar yorulmusum kı genel.olarak iyıyım ama artık azcık yürüyüm ayakta durayım üst bacaklarım ağrıyor kaslarm.yanıyor fln hele dun aksam uyuyamadım saatlerce ağrıdan sana bu tarz oluyor mu canım sırtım belım de agrıyor hadı bel neyse de bacak agrısı ilerde olur sanıyordum.benOlsun guc olmasin da. Insallah saglikla sonuna variriz. :) iyi eglenceler sana.
malesef daha önce de onu yanıltan tablolari olduğu icin test yapmaya cesareti yok onu da anliyorum...LeYLa_21 heyecan sever
leyla abladan haberi olan yok mu?
aynen bende merak ettim.sirf onunda guzel haberini almak icin girip bakiyorum ama ses seda yok
Umarım herkesi böyle merakta bırakacak geçerli bir nedeni vardır
Ben de cok merak ettım
Kızlar hepiniz merak etmişsiniz. Allah razı olsun..kızım çok hastalandı .acildeydik .şarjım yoktu..kusma ishal. Mahvolduk.dolayısıyla bişey yapamadım. .çok yoruldum.kız biraz rahatladı .bende size bakayım dedim.Ben de Leyla'ya bakmaya geldim
Kızlar hepiniz merak etmişsiniz. Allah razı olsun..kızım çok hastalandı .acildeydik .şarjım yoktu..kusma ishal. Mahvolduk.dolayısıyla bişey yapamadım. .çok yoruldum.kız biraz rahatladı .bende size bakayım dedim.
Canım haticem çok üzüldüm.inşlh doğal yoldan gelsin yavrun kuzum benim..Maalesef canım sonucum negatif nasip değilmiş
Amin gülüm Allah razı olsun cnm benim..Cok cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin kuzuya.
Allah razı olsun gülüm..Insallah iyi haberle gelsin de biz beklesek de olur.
Çook geçmiş olsunn heryerde salgın var Allah şifa versinKızlar hepiniz merak etmişsiniz. Allah razı olsun..kızım çok hastalandı .acildeydik .şarjım yoktu..kusma ishal. Mahvolduk.dolayısıyla bişey yapamadım. .çok yoruldum.kız biraz rahatladı .bende size bakayım dedim.
cok gecmis olsun.Allah sifa versinKızlar yazmayı unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...kafam ve bedenim çok yorgun.
.
Canim benim de oluyordu hatta ben hamladim diyordum cunku yatip dinlenmistim ya belki hamileyimdir diye ona bagliyordum ama demekki oluyormus :) ilk haftalarda gece yatarken bacaklarim agriyordu valla esim masaj yapiyordu oyle uyuyordum hatta fon makinasi bile tuttuk isinsin diye bi gece :) benim bi de fmf hastaligim var ondan sicak iyi geliyor. Ama genel olarak halsizlik gucsuzluk bel agrisi olagan seyler. Dinlen bol bol.Sağol kuzu Okadar yorulmusum kı genel.olarak iyıyım ama artık azcık yürüyüm ayakta durayım üst bacaklarım ağrıyor kaslarm.yanıyor fln hele dun aksam uyuyamadım saatlerce ağrıdan sana bu tarz oluyor mu canım sırtım belım de agrıyor hadı bel neyse de bacak agrısı ilerde olur sanıyordum.ben
Cok gecmis olsun ya kiyamam ona acil sifalar diliyorum :*Kızlar yazmayı unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...kafam ve bedenim çok yorgun.
.
Ah canım iyi barı soruma cevap buldum ham degıldım cok kosturmaca gecıyor zaten zamanlar. Bana masaj da fayda etmedı ayaklarımı dikip tuttu eşim baya gerdırdık faln ama bana mısın demedı okdr cok uyandım kı uykudan tabı tek sorun bu olsun ama yıne de ınsanın neresı agrısa canı orda işteCanim benim de oluyordu hatta ben hamladim diyordum cunku yatip dinlenmistim ya belki hamileyimdir diye ona bagliyordum ama demekki oluyormus :) ilk haftalarda gece yatarken bacaklarim agriyordu valla esim masaj yapiyordu oyle uyuyordum hatta fon makinasi bile tuttuk isinsin diye bi gece :) benim bi de fmf hastaligim var ondan sicak iyi geliyor. Ama genel olarak halsizlik gucsuzluk bel agrisi olagan seyler. Dinlen bol bol.
Çook geçmiş olsunn heryerde salgın var Allah şifa versin
cok gecmis olsun.Allah sifa versin
Sağolun kızlar Amin canlarım..o kadar dikkat ediyoruz yinede olan oluyor işte ...Cok gecmis olsun ya kiyamam ona acil sifalar diliyorum :*
Geçmiş olsun canım ...Sağolun kızlar Amin canlarım..o kadar dikkat ediyoruz yinede olan oluyor işte ...
Sağol Cemrecim Allah razı olsun kuzum...LeYLa_21 ablacığım çok geçmiş olsun.
Sağol cnm benim..Geçmiş olsun canım ...
Teşekkürler sekerim boynuz kulağı gecemezki.universite hastanesi baya sık çağıracak gibi cnm yarın yine kan verecek misim.rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inş.rabbim hepinize nasip etsin ins8403BHC CNm beta değerini tabloya girmek süper fikir kaptım ben bunu maşallah değerin de güzel artmış inşallah böyle sağlıkla devam eder.
ama beta size diye girm( size )mm olarak büyüklüğü ifade eder sadece beta yaz.
Beta baktıran hamile arkadaşlar sizlerde girsenize Beta değerlerinizi tabloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?