Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun guc olmasin da. Insallah saglikla sonuna variriz. :) iyi eglenceler sana.
Sağol kuzu Okadar yorulmusum kı genel.olarak iyıyım ama artık azcık yürüyüm ayakta durayım üst bacaklarım ağrıyor kaslarm.yanıyor fln hele dun aksam uyuyamadım saatlerce ağrıdan sana bu tarz oluyor mu canım sırtım belım de agrıyor hadı bel neyse de bacak agrısı ilerde olur sanıyordum.ben

8403BHC CNm beta değerini tabloya girmek süper fikir kaptım ben bunumaşallah değerin de güzel artmış inşallah böyle sağlıkla devam eder.

ama beta size diye girm( size )mm olarak büyüklüğü ifade eder sadece beta yaz.

Beta baktıran hamile arkadaşlar sizlerde girsenize Beta değerlerinizi tabloya

Ben de gizli takipteyim biz catladik o catlamadi LeYLa_21

malesef daha önce de onu yanıltan tablolari olduğu icin test yapmaya cesareti yok onu da anliyorum... LeYLa_21 heyecan sever

LeYLa_21 abla idrar testini yapıyorsundur inşallah.
ayy çok heyecanlııı

leyla abladan haberi olan yok mu?

aynen bende merak ettim.sirf onunda guzel haberini almak icin girip bakiyorum ama ses seda yok

Umarım herkesi böyle merakta bırakacak geçerli bir nedeni vardır

Ben de cok merak ettım

Ben de Leyla'ya bakmaya geldim
Kızlar hepiniz merak etmişsiniz. Allah razı olsun..kızım çok hastalandı .acildeydik .şarjım yoktu..kusma ishal. Mahvolduk.dolayısıyla bişey yapamadım. .çok yoruldum.kız biraz rahatladı .bende size bakayım dedim.

Cok cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin kuzuya.

Kızlar yazmayı unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...kafam ve bedenim çok yorgun.
.

Çook geçmiş olsunn heryerde salgın var Allah şifa versin

Canim benim de oluyordu hatta ben hamladim diyordum cunku yatip dinlenmistim ya belki hamileyimdir diye ona bagliyordum ama demekki oluyormus :) ilk haftalarda gece yatarken bacaklarim agriyordu valla esim masaj yapiyordu oyle uyuyordum hatta fon makinasi bile tuttuk isinsin diye bi gece :) benim bi de fmf hastaligim var ondan sicak iyi geliyor. Ama genel olarak halsizlik gucsuzluk bel agrisi olagan seyler. Dinlen bol bol.

Ah canım iyi barı soruma cevap buldum ham degıldım cok kosturmaca gecıyor zaten zamanlar. Bana masaj da fayda etmedı ayaklarımı dikip tuttu eşim baya gerdırdık faln ama bana mısın demedı okdr cok uyandım kı uykudan tabı tek sorun bu olsun ama yıne de ınsanın neresı agrısa canı orda işte sen de yorma kendını dha kmseye soylemedık soyleyınce herşeyden muaf edıcem kendımı ya kaynanamın emrıvakılerınden dolayı dınlenemedm.bır. oraya buraya gıdelım deyıp duruyor bıyandan nişanlar düğünler soyleyım de bahanem olsn barı:)

Teşekkürler sekerim boynuz kulağı gecemezki.universite hastanesi baya sık çağıracak gibi cnm yarın yine kan verecek misim.rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inş.rabbim hepinize nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…