- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
amin CNm benim inşallah herşey yolunda giderTeşekkürler sekerim boynuz kulağı gecemezki.universite hastanesi baya sık çağıracak gibi cnm yarın yine kan verecek misim.rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inş.rabbim hepinize nasip etsin ins
Sağol canım. Rabbim yavrularımızı korusun..
Sağol gülüm Allah razı olsun ..Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin inşlh ...çok bulantım var ...LeYLa_21 abla çok geçmiş olsun. Senin için girip baktım. Tabloda bi de ne göreyim idrar testi pozitif girmişsin. Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla devam etmeyi .kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun gülüm. Amin inşlh ..darısı hepinizin başına olsun kuzum..
Artık bi test fotosu isteriz şöyle kop koyusundanSağol canım. Rabbim yavrularımızı korusun..
Sağol gülüm Allah razı olsun ..Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin inşlh ...çok bulantım var ...
Kız Leyla valla alemsin ff e gireceğine kk ya girip yazsaydın ya 2 satır aşk olsun.tebrikler.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allah razı olsun gülüm. Amin inşlh ..darısı hepinizin başına olsun kuzum..
Dua topicine sebebini yazdım cnm.o durumdan dolayı yazmaya elim gitmedi.Allah razı olsun tuğbacım..darısı hepinizin başına inşlh cnm.Kız Leyla valla alemsin ff e gireceğine kk ya girip yazsaydın ya 2 satır aşk olsun.tebrikler.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun çok sevindimDua topicine sebebini yazdım cnm.o durumdan dolayı yazmaya elim gitmedi.Allah razı olsun tuğbacım..darısı hepinizin başına inşlh cnm.
Dua topicine sebebini yazdım cnm.o durumdan dolayı yazmaya elim gitmedi.Allah razı olsun tuğbacım..darısı hepinizin başına inşlh cnm.
Ooo beklenen haber, hayirli olsun ablacim, Saglikla hayirlisiyla dogsun,hayirli evlat olsun.Dua topicine sebebini yazdım cnm.o durumdan dolayı yazmaya elim gitmedi.Allah razı olsun tuğbacım..darısı hepinizin başına inşlh cnm.
Hayırlı olsun çok sevindim
Leyla Ablacım merhaba galiba bu sefer totem filan değil hamilesin yaaa çok tebrik ederim gözün aydın olsun. Hayırla sağlıcakla kucağına alasın inş
Sağolun canlarım.Amin inşlh .Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh..Ooo beklenen haber, hayirli olsun ablacim, Saglikla hayirlisiyla dogsun,hayirli evlat olsun.
Cnm nasılsın?Leyla Ablacım merhaba galiba bu sefer totem filan değil hamilesin yaaa çok tebrik ederim gözün aydın olsun. Hayırla sağlıcakla kucağına alasın inş
Tebrik ederim.sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir çocuk kucağına Alman dileğiyle...Sağolun canlarım.Amin inşlh .Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh..
Hamdolsun iyiyim canım ya kız büyüyor ben diyet yapıyorum... heee şey güllük gülistanlıktı derken babam kalp krizi geçirmiş... neyse ki iyiymiş... hayat çok garantisiz bende Türkiye’ye gelsem mi gelmesem mi onu düşünüyorumCnm nasılsın?
Sağol cnm.Amin inşlh. Darısı başınıza olsun hepinizin. .Tebrik ederim.sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir çocuk kucağına Alman dileğiyle...
AA CNm çok üzüldüm geçmiş olsun çok.hayat gerçekten boş kalp kırmaya deymez.Hamdolsun iyiyim canım ya kız büyüyor ben diyet yapıyorum... heee şey güllük gülistanlıktı derken babam kalp krizi geçirmiş... neyse ki iyiymiş... hayat çok garantisiz bende Türkiye’ye gelsem mi gelmesem mi onu düşünüyorum
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Babacığına geçmiş olsun kuzum..Hamdolsun iyiyim canım ya kız büyüyor ben diyet yapıyorum... heee şey güllük gülistanlıktı derken babam kalp krizi geçirmiş... neyse ki iyiymiş... hayat çok garantisiz bende Türkiye’ye gelsem mi gelmesem mi onu düşünüyorum
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?