Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 leyla abla Rabbim sağ salim kucağına almayı hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim

Eşim dün gece denedi ama olmadı malesef. Boşu boşuna iğne yaptım. Canım çok sıkkın.

merhabaaa babana grçmiş olsun canım
bebiş nasl kaç aylık oldu bendr tosun şeklimde geziyorum 70kg yum doğumdan sonra 2 kilom kaldı fazladan ama ztn kilolu hamile kalmıştım 60a fln düşmem lazm ama homili gırtlak yiyorum etrafımdakilerde emziriyosun çalışıosun bide beslenmenden kesme dio bnmde işime gelio sanırım yemek yemeyi seviyorum emzirirken nasl bi diyrt uyguluosun bana da fikir olur belki aynaya bakasım yok göğüsler flnda fena baktıkça bunalıma giresim gelio

Ereksiyon sorunu mu var sizde Cemre cim...?canını sıkma lütfen.bunun bir tedavi şekli yokmu ki?

Tamamen psikolojik abla.
adam şartlandığı zaman yapamıyor.
anlayamıyorum.
ama asıl kızdığım pes etmesi.
bir kere olmadı mı 1 saat beklersin tekrar denersin değil mi?
ama olmadı deyip kesip atıyor.
80 tl verdim iğneye ve yaptım.
bir de beklentim çöp oluyor o daha büyük sorun.
bende sağlık sorunu eşimde bu tembellik olduğu sürece biz bu işi beceremeyeceğiz sanırım.

Boşver takma kafaya zaten 11 de çatlamış gözüküyor hadi hayırlısı inşallah.pressed kullandın mı bu ay.tabloya girmemişsin

valla tek umudum o günki ilişki.
inşallah denk gelmiştir.
Allah yardımcım olsun.
preseed kullanmadım bu ay.
ne bileyim uğraşmadım sanırım.
sadece kür yaptım işte.
ama kürü her ay yapmaya karar verdim.

Psikolojik olan bir sorun aşılabilir canım..kendini üzme. Ona söylemeden yaklaşsan.kendiliğinden gelişse .o zaman sıkıntı atlatılmış olur ama..

LeYLa_21 canim tebrik ederim, Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin, kolay güzel bir hamilelik sureci diliyorum.. Çok sevindim :)

Oluyor iste agrilar uykular halsizlikler benim ilk haftalarda cok bas agrim olmustu bi de. Sonr geriye mide bulantisi kaldi dayancaz mucizelerimiz icin :) paylasin da rahatlayin keseyi gorunce mi soyliceksiniz?

Sağolsun canım. Hamdolsun hafif geçirmiş.
Canım ben motivasyon için kk daki zayıflama gruplarına takılıyorum . Çok iyi oluyor. Günlük yediğini yazıyorsun.yaptığın sporu filan. Cuma’da tartı günü. Takımdan Başka takımlarla yarışı İçinde olunca iyi gidiyor. Ben 9 kilo verdim .67.9 son 2.5 kilo kaldı hamilelikten ama bende zaten kilolu hamile kalmıştım. Daha bi on kilo vereceğim inş.
Sende gelsene ben 3. Takımdayım. Çok iyi oluyor. Herkes Avşar ciddiye alıyor.
Ben ekmek hamur işi tatlı kızartma paketli gıdayı çıkardım hayatımdan. Düzenli 2. Ya da 3 öğün yapıyorum. Bol sebze protein baklagiller filan. Akşam 6-7 den sonra İsa yemeyince gidiyor bazen yavaş bazen hızlı.

Bide diyet yapınca et süt yumurta. Sebze filan yapınca daha çık sütün oluyor. Tatlı hamur işi vs.a ancak bize yağ oluyor . Başka bir yararı Yok yani

Dr a gitti mi canım?yoksa sen mi psikolojik olduğuna karar verdin.bu arada ne kürü yaptın yazar mısın?

Oluyor iste agrilar uykular halsizlikler benim ilk haftalarda cok bas agrim olmustu bi de. Sonr geriye mide bulantisi kaldi dayancaz mucizelerimiz icin :) paylasin da rahatlayin keseyi gorunce mi soyliceksiniz?
Genel olarak ıyıyım şuan evet kese ve kalp atımından sonra soyleyecegız yakınlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…