LeYLa_21 leyla abla Rabbim sağ salim kucağına almayı hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim
Amin canlarım.Allah razı olsun.darısı başınıza olsun inşlh. ..sizlerinde müjdeli haberlerinizi alalım inşlh kızlar ...
Ereksiyon sorunu mu var sizde Cemre cim...?canını sıkma lütfen.bunun bir tedavi şekli yokmu ki?Eşim dün gece denedi ama olmadı malesef. Boşu boşuna iğne yaptım. Canım çok sıkkın.
merhabaaa babana grçmiş olsun canımHamdolsun iyiyim canım ya kız büyüyor ben diyet yapıyorum... heee şey güllük gülistanlıktı derken babam kalp krizi geçirmiş... neyse ki iyiymiş... hayat çok garantisiz bende Türkiye’ye gelsem mi gelmesem mi onu düşünüyorum
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Boşver takma kafaya zaten 11 de çatlamış gözüküyor hadi hayırlısı inşallah.pressed kullandın mı bu ay.tabloya girmemişsinEşim dün gece denedi ama olmadı malesef. Boşu boşuna iğne yaptım. Canım çok sıkkın.
Amin cnm Sağolun hepiniz.darısı sizlere inşlh. ..
Ereksiyon sorunu mu var sizde Cemre cim...?canını sıkma lütfen.bunun bir tedavi şekli yokmu ki?
Boşver takma kafaya zaten 11 de çatlamış gözüküyor hadi hayırlısı inşallah.pressed kullandın mı bu ay.tabloya girmemişsin
Psikolojik olan bir sorun aşılabilir canım..kendini üzme. Ona söylemeden yaklaşsan.kendiliğinden gelişse .o zaman sıkıntı atlatılmış olur ama..Tamamen psikolojik abla.
adam şartlandığı zaman yapamıyor.
anlayamıyorum.
ama asıl kızdığım pes etmesi.
bir kere olmadı mı 1 saat beklersin tekrar denersin değil mi?
ama olmadı deyip kesip atıyor.
80 tl verdim iğneye ve yaptım.
bir de beklentim çöp oluyor o daha büyük sorun.
bende sağlık sorunu eşimde bu tembellik olduğu sürece biz bu işi beceremeyeceğiz sanırım.
Oluyor iste agrilar uykular halsizlikler benim ilk haftalarda cok bas agrim olmustu bi de. Sonr geriye mide bulantisi kaldi dayancaz mucizelerimiz icin :) paylasin da rahatlayin keseyi gorunce mi soyliceksiniz?Ah canım iyi barı soruma cevap buldum ham degıldım cok kosturmaca gecıyor zaten zamanlar. Bana masaj da fayda etmedı ayaklarımı dikip tuttu eşim baya gerdırdık faln ama bana mısın demedı okdr cok uyandım kı uykudan tabı tek sorun bu olsun ama yıne de ınsanın neresı agrısa canı orda iştesen de yorma kendını dha kmseye soylemedık soyleyınce herşeyden muaf edıcem kendımı ya kaynanamın emrıvakılerınden dolayı dınlenemedm.bır. oraya buraya gıdelım deyıp duruyor bıyandan nişanlar düğünler soyleyım de bahanem olsn barı:)
AA CNm çok üzüldüm geçmiş olsun çok.hayat gerçekten boş kalp kırmaya deymez.
Ben iyiyim CNm çok şükür.
merhabaaa babana grçmiş olsun canım
bebiş nasl kaç aylık oldu bendr tosun şeklimde geziyorum 70kg yum doğumdan sonra 2 kilom kaldı fazladan ama ztn kilolu hamile kalmıştım 60a fln düşmem lazm ama homili gırtlak yiyorum etrafımdakilerde emziriyosun çalışıosun bide beslenmenden kesme dio bnmde işime gelio sanırım yemek yemeyi seviyorum emzirirken nasl bi diyrt uyguluosun bana da fikir olur belki aynaya bakasım yok göğüsler flnda fena baktıkça bunalıma giresim gelio
Bide diyet yapınca et süt yumurta. Sebze filan yapınca daha çık sütün oluyor. Tatlı hamur işi vs.a ancak bize yağ oluyor . Başka bir yararı Yok yanimerhabaaa babana grçmiş olsun canım
bebiş nasl kaç aylık oldu bendr tosun şeklimde geziyorum 70kg yum doğumdan sonra 2 kilom kaldı fazladan ama ztn kilolu hamile kalmıştım 60a fln düşmem lazm ama homili gırtlak yiyorum etrafımdakilerde emziriyosun çalışıosun bide beslenmenden kesme dio bnmde işime gelio sanırım yemek yemeyi seviyorum emzirirken nasl bi diyrt uyguluosun bana da fikir olur belki aynaya bakasım yok göğüsler flnda fena baktıkça bunalıma giresim gelio
Sağolasın cnm.Amin inşlh ..senin çocuk büyümüştür. Allah hayırlı ömürler versin...LeYLa_21 canim tebrik ederim, Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin, kolay güzel bir hamilelik sureci diliyorum.. Çok sevindim :)
Dr a gitti mi canım?yoksa sen mi psikolojik olduğuna karar verdin.bu arada ne kürü yaptın yazar mısın?Tamamen psikolojik abla.
adam şartlandığı zaman yapamıyor.
anlayamıyorum.
ama asıl kızdığım pes etmesi.
bir kere olmadı mı 1 saat beklersin tekrar denersin değil mi?
ama olmadı deyip kesip atıyor.
80 tl verdim iğneye ve yaptım.
bir de beklentim çöp oluyor o daha büyük sorun.
bende sağlık sorunu eşimde bu tembellik olduğu sürece biz bu işi beceremeyeceğiz sanırım.
Genel olarak ıyıyım şuan evet kese ve kalp atımından sonra soyleyecegız yakınlara :)Oluyor iste agrilar uykular halsizlikler benim ilk haftalarda cok bas agrim olmustu bi de. Sonr geriye mide bulantisi kaldi dayancaz mucizelerimiz icin :) paylasin da rahatlayin keseyi gorunce mi soyliceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?