Benimde iki gündür çok başım ağrıyor cnm ya...Oluyor iste agrilar uykular halsizlikler benim ilk haftalarda cok bas agrim olmustu bi de. Sonr geriye mide bulantisi kaldi dayancaz mucizelerimiz icin :) paylasin da rahatlayin keseyi gorunce mi soyliceksiniz?
Valla cocuk askere gidecek artik test yap :) allahim insallah var o orada ya her sey ona cikiyor.Benimde iki gündür çok başım ağrıyor cnm ya...
Haftaya gidersen gorursun keseyi kesin benim karindan 4+5te gorundu. Ama kalbi de duyim dersen uc hafta beklemen lazim. Gerci benim doktorum karindan ultrasondan yana o yuzden 7.haftada duyduk kalp atisini. Yoksa vajinal us ile daha erken gorulur duyulur. Gorceksin orda pitir pitir kimildiyor kalbi :)Genel olarak ıyıyım şuan evet kese ve kalp atımından sonra soyleyecegız yakınlara :)
Benim son adete gore 5+3 şuan gecıkmenın de 10.gunu ultrasonda bellı olcak dmı tam anlamıyla nekdrlık oldugu. Çarsambaya aldık bız randevumuzu baya heyecan da var :) geç dollenme flm olmadıysa goruruz ınsallah hemencıkHaftaya gidersen gorursun keseyi kesin benim karindan 4+5te gorundu. Ama kalbi de duyim dersen uc hafta beklemen lazim. Gerci benim doktorum karindan ultrasondan yana o yuzden 7.haftada duyduk kalp atisini. Yoksa vajinal us ile daha erken gorulur duyulur. Gorceksin orda pitir pitir kimildiyor kalbi :)
Psikolojik olan bir sorun aşılabilir canım..kendini üzme. Ona söylemeden yaklaşsan.kendiliğinden gelişse .o zaman sıkıntı atlatılmış olur ama..
Dr a gitti mi canım?yoksa sen mi psikolojik olduğuna karar verdin.bu arada ne kürü yaptın yazar mısın?
bebişle iş hayatı nasl gidiooo ek gıdaya geçicez bizde 2 haftaya varmı önerilerin :)LeYLa_21 canim tebrik ederim, Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin, kolay güzel bir hamilelik sureci diliyorum.. Çok sevindim :)
oyyy bn hayatımın hiç bi döneminde diyet yapmadım hamurişi tatlı bayılırım napcam böyle bilmem ztn çalışıyorumda spora zaman yok ev iş bebek derken pertim çıkıo bi bakıyım ama siz neler yiyosunuz ben yazsam korkup kaçar milletSağolsun canım. Hamdolsun hafif geçirmiş.
Canım ben motivasyon için kk daki zayıflama gruplarına takılıyorum . Çok iyi oluyor. Günlük yediğini yazıyorsun.yaptığın sporu filan. Cuma’da tartı günü. Takımdan Başka takımlarla yarışı İçinde olunca iyi gidiyor. Ben 9 kilo verdim .67.9 son 2.5 kilo kaldı hamilelikten ama bende zaten kilolu hamile kalmıştım. Daha bi on kilo vereceğim inş.
Sende gelsene ben 3. Takımdayım. Çok iyi oluyor. Herkes Avşar ciddiye alıyor.
Ben ekmek hamur işi tatlı kızartma paketli gıdayı çıkardım hayatımdan. Düzenli 2. Ya da 3 öğün yapıyorum. Bol sebze protein baklagiller filan. Akşam 6-7 den sonra İsa yemeyince gidiyor bazen yavaş bazen hızlı.
Kız dün yaptım cnm benim.hamileyim çok şükür....bugün bir başağrısı ve bulantı.iki defa kustum.yeni gözümü açtım...Valla cocuk askere gidecek artik test yap :) allahim insallah var o orada ya her sey ona cikiyor.
Amin gülüm inşlh... Sağolasın..
İnşlh düzelir cnm ya..onun içinde zordur. Erkeklerin psikolojisi daha tuhaf bizlerden..moral olmayınca o işi yapamaz.. Psikolojik destek alsanız faydası olurmu acaba? Kendini yıpratma.ölümden başka herşeyin çaresi vardır gülüm.yok anlıyor o zamanda benim planlı olduğumu.
o zaman da olmuyormuş.
o isteyince olacak sadece.
sanki çocuk her Allah ın günü oluyormuş gibi.
Kız dün yaptım cnm benim.hamileyim çok şükür....bugün bir başağrısı ve bulantı.iki defa kustum.yeni gözümü açtım...
Amin gülüm inşlh... Sağolasın..
Bende bu ay baslicam gataya cnm 2nciye insalh guzel haberler alrmBenm bi tanıdığım gatada yaptırcaktı ama önce bütün yolları denemesi gerekşyodu olmassa ücretsizdi. Denedi olmadı tam tüp bebek yapacağı ay kendiliğinden hamile kaldı. İnş gerek kalmaz kendiliğinden kalırsın sende
oyyy bn hayatımın hiç bi döneminde diyet yapmadım hamurişi tatlı bayılırım napcam böyle bilmem ztn çalışıyorumda spora zaman yok ev iş bebek derken pertim çıkıo bi bakıyım ama siz neler yiyosunuz ben yazsam korkup kaçar millet
Sağol cnm Amin inşlh cümlemize nasip etsin Rabbim...Aa e ben gormedim msjlari kacirdim mi ya iste bu :) allah devamini getirsin saglikla dogurmayi buyutmeyi nasip etsin cok sevindim ya :)
Ne zaman kontrole gideceksin ? Zaten Direk keseyi görürsün inşallah.beta bakmazlar yine herhaldeSağol cnm Amin inşlh cümlemize nasip etsin Rabbim...
Öğleden sonra kontrolum var canım.burda tahlil verdim. Doktorumu aramıştık.şunları orda yaptır sonucu getir şu iğneyi yazdır kullan demişti.iki akşamdır iğne yapıyozNe zaman kontrole gideceksin ? Zaten Direk keseyi görürsün inşallah.beta bakmazlar yine herhalde
Cnm dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ama regl gelmedi. Yerleşme için de geç sanki. Gelen giden olmazsa yarın test yaparım.M Mother of pearl test günün ne zaman cnm
Cnm dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ama regl gelmedi. Yerleşme için de geç sanki. Gelen giden olmazsa yarın test yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?