Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor iste agrilar uykular halsizlikler benim ilk haftalarda cok bas agrim olmustu bi de. Sonr geriye mide bulantisi kaldi dayancaz mucizelerimiz icin :) paylasin da rahatlayin keseyi gorunce mi soyliceksiniz?
Benimde iki gündür çok başım ağrıyor cnm ya...

Genel olarak ıyıyım şuan evet kese ve kalp atımından sonra soyleyecegız yakınlara :)
Haftaya gidersen gorursun keseyi kesin benim karindan 4+5te gorundu. Ama kalbi de duyim dersen uc hafta beklemen lazim. Gerci benim doktorum karindan ultrasondan yana o yuzden 7.haftada duyduk kalp atisini. Yoksa vajinal us ile daha erken gorulur duyulur. Gorceksin orda pitir pitir kimildiyor kalbi :)

Benim son adete gore 5+3 şuan gecıkmenın de 10.gunu ultrasonda bellı olcak dmı tam anlamıyla nekdrlık oldugu. Çarsambaya aldık bız randevumuzu baya heyecan da var :) geç dollenme flm olmadıysa goruruz ınsallah hemencık

Psikolojik olan bir sorun aşılabilir canım..kendini üzme. Ona söylemeden yaklaşsan.kendiliğinden gelişse .o zaman sıkıntı atlatılmış olur ama..

yok anlıyor o zamanda benim planlı olduğumu.
o zaman da olmuyormuş.
o isteyince olacak sadece.
sanki çocuk her Allah ın günü oluyormuş gibi.

Dr a gitti mi canım?yoksa sen mi psikolojik olduğuna karar verdin.bu arada ne kürü yaptın yazar mısın?

eşim ameliyatlı ya varikoselden.
o yüzden düzenli gittiği üroloğu var.
tıbbi açıdan bir sorunu yok diyor.
çörek otu bal tarçın kürü yaptım.

oyyy bn hayatımın hiç bi döneminde diyet yapmadım hamurişi tatlı bayılırım napcam böyle bilmem ztn çalışıyorumda spora zaman yok ev iş bebek derken pertim çıkıo bi bakıyım ama siz neler yiyosunuz ben yazsam korkup kaçar millet

Valla cocuk askere gidecek artik test yap :) allahim insallah var o orada ya her sey ona cikiyor.
Kız dün yaptım cnm benim.hamileyim çok şükür....bugün bir başağrısı ve bulantı.iki defa kustum.yeni gözümü açtım...
LeYLa_21 ablacım hayırlısı olsun Allahim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inş.
Amin gülüm inşlh... Sağolasın..
yok anlıyor o zamanda benim planlı olduğumu.
o zaman da olmuyormuş.
o isteyince olacak sadece.
sanki çocuk her Allah ın günü oluyormuş gibi.
İnşlh düzelir cnm ya..onun içinde zordur. Erkeklerin psikolojisi daha tuhaf bizlerden..moral olmayınca o işi yapamaz.. Psikolojik destek alsanız faydası olurmu acaba? Kendini yıpratma.ölümden başka herşeyin çaresi vardır gülüm.

(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.

Kız dün yaptım cnm benim.hamileyim çok şükür....bugün bir başağrısı ve bulantı.iki defa kustum.yeni gözümü açtım...

Amin gülüm inşlh... Sağolasın..

Aa e ben gormedim msjlari kacirdim mi ya iste bu :) allah devamini getirsin saglikla dogurmayi buyutmeyi nasip etsin cok sevindim ya :)

Bende bu ay baslicam gataya cnm 2nciye insalh guzel haberler alrm

Cuma zayıflama gruplarına bir göz at . Belki aşka gelirsin. Ben 3.takımdayım

Ne zaman kontrole gideceksin ? Zaten Direk keseyi görürsün inşallah.beta bakmazlar yine herhalde
Öğleden sonra kontrolum var canım.burda tahlil verdim. Doktorumu aramıştık.şunları orda yaptır sonucu getir şu iğneyi yazdır kullan demişti.iki akşamdır iğne yapıyoz
Tuğba buğün diş randevum vardı.iki dişin arasına ne yesem giriyo. Dolgu yaptırcaktım.doktor bu durumda yapmaz dimi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…