Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın Doğumdan onay yazısı al.müdahale edilebilir diye.imzalı kaşeli o şekilde müdahale edilir ancak

Cnm dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ama regl gelmedi. Yerleşme için de geç sanki. Gelen giden olmazsa yarın test yaparım.
Daha önce böyle adet öncesi lekelenme oluyor muydu hiç? Adet döneni lekelenme yaşayan gebe çok var.kendine dikkat et neolur ne olmaz.daha önce en geç dpo kaçta adet oluyordun? Ateş çok iyi gidiyor hadi hayırlısı inşalşah.test filan yaparsan mutlaka yaz

Böyle lekelenme olmuyordu yani başladı mı devamı geliyordu. Dün bayağı adet sancısı yaşadım ateş basmalar falan ama kanama gelmedi. Ffye de baktım şimdi en geç dpo 15 te regl olmuşum. Bugün dpo 14. Test yapınca mutlaka yazarım.

amin inslalah canim sagolasin

insallah ablacim sagol hayirli olsun gebeligin saglikla ilerlesin insallah
sağol gülüm Allah razı olsun haticem..sana özellikle ismen dua edicem canım benim...sende duanı esirgeme ablandan...
Kadın Doğumdan onay yazısı al.müdahale edilebilir diye.imzalı kaşeli o şekilde müdahale edilir ancak
tamam canım..doktoruma söylerim..
LeYLa_21 abla ilk beta kaç çıkmıştı? Doktora gittiğinde mutlaka beni de etiketle.
valla canım şuan beta bakmaz sanırım..direk keseye bakar diye düşünüyorum...sadece evdeki testi yaptım biliyorsun..bu doktorlarda beta bakmama hastalığı var sanırım...kese görse yetiyor onlara :) akşam doktordan çıkınca yazarım inşallah kuzum...

kizlar slm ben ateşimi hep oglen 12de olcuyorum alarmim o saate, uyaninca hemen kalkmadan dil alti olcuyorum ama bugun kabus gorup 9 da uyandim olctum 36.1 cikti geri uyudum, uyandim 12 de 36.4 cikti. hep olctugum saat mi dogru? yoksa sabah saatleri mi uyanmam lazimdi olcmek icin ...

sagol abla Allah razi olsun. duamdasin insallah saglikla kavusursun yavruna

CNm kaçta yatıyorsun böyle 12 ye kadar uyuyorsun merak ettim:)) hemen uykuya devam ettiğin için ateş seyrinin bozulmayacağını düşünüyorum 36,4 doğru olabilir.ateş tablonu regl1.... regl2.... şeklinde yolla bir bakalım

Gorursunuz canim gec dollenme olsa da 300 kusurdu bhcg carsambaya 1000 olur yani. Eveet kese boyuna gore soylicek :)

akşam uyuyamiyorum vampir gibi enerji dolulugu geciriyorum, saat 3 gibi zor uyuyorum. ben ateş olcmeyi yeni başladim regl bitikten sonra 14 gunumden.
14- 36.3
15- 36.3
16- 36.4
17- 36.4
18- 36.4
19- 36.1
20- 36.4
21- 36.4

bebişle iş hayatı nasl gidiooo ek gıdaya geçicez bizde 2 haftaya varmı önerilerin :)
merhaba, yakinda ucretsiz izne ayrılacağım tekrardan zor oluyor düzen kurulmuyor, ek gıda doneminiz cok güzel gecsin iştahlı bir bebis olsun ins. Biz klasik yontemle gidiyoruz su an

Yoğunluktan, ağır iş yapmaktan da olabilir. Bazen rahimde olan eski bir kanama da olabilir. Ben hiç bir gebeliğimde yaşamadım. Ama yaşayan çok kişi var. Ve çoğunlukla doktorlar progestan veriyorlar. Sen hiç endişe etme. Herşey yolundadır. En iyi cevabı doktor verecek sana.Doktordan çıkınca bize de yaz
Yorgunluktan leke olurmu kızlar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…