- 13 Temmuz 2017
- 244
- 419
- 53
- 37
İnş cnm ağzından bal damlıyor:)Yerleşme kanaması adet gününe denk gelir diyor dr.ların geneli inşallah pozitif olur sonuç :))
amin inslalah canim sagolasinRabbim dogal yoldan nasip etsin tez zamanda.
insallah ablacim sagol hayirli olsun gebeligin saglikla ilerlesin insallahCanım haticem çok üzüldüm.inşlh doğal yoldan gelsin yavrun kuzum benim..
Kadın Doğumdan onay yazısı al.müdahale edilebilir diye.imzalı kaşeli o şekilde müdahale edilir ancakÖğleden sonra kontrolum var canım.burda tahlil verdim. Doktorumu aramıştık.şunları orda yaptır sonucu getir şu iğneyi yazdır kullan demişti.iki akşamdır iğne yapıyoz
Tuğba buğün diş randevum vardı.iki dişin arasına ne yesem giriyo. Dolgu yaptırcaktım.doktor bu durumda yapmaz dimi cnm?
Daha önce böyle adet öncesi lekelenme oluyor muydu hiç? Adet döneni lekelenme yaşayan gebe çok var.kendine dikkat et neolur ne olmaz.daha önce en geç dpo kaçta adet oluyordun? Ateş çok iyi gidiyor hadi hayırlısı inşalşah.test filan yaparsan mutlaka yazCnm dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ama regl gelmedi. Yerleşme için de geç sanki. Gelen giden olmazsa yarın test yaparım.
Böyle lekelenme olmuyordu yani başladı mı devamı geliyordu. Dün bayağı adet sancısı yaşadım ateş basmalar falan ama kanama gelmedi. Ffye de baktım şimdi en geç dpo 15 te regl olmuşum. Bugün dpo 14. Test yapınca mutlaka yazarım.Daha önce böyle adet öncesi lekelenme oluyor muydu hiç? Adet döneni lekelenme yaşayan gebe çok var.kendine dikkat et neolur ne olmaz.daha önce en geç dpo kaçta adet oluyordun? Ateş çok iyi gidiyor hadi hayırlısı inşalşah.test filan yaparsan mutlaka yaz
sağol gülüm Allah razı olsun haticem..sana özellikle ismen dua edicem canım benim...sende duanı esirgeme ablandan...amin inslalah canim sagolasin
insallah ablacim sagol hayirli olsun gebeligin saglikla ilerlesin insallah
tamam canım..doktoruma söylerim..Kadın Doğumdan onay yazısı al.müdahale edilebilir diye.imzalı kaşeli o şekilde müdahale edilir ancak
valla canım şuan beta bakmaz sanırım..direk keseye bakar diye düşünüyorum...sadece evdeki testi yaptım biliyorsun..bu doktorlarda beta bakmama hastalığı var sanırım...kese görse yetiyor onlara :) akşam doktordan çıkınca yazarım inşallah kuzum...LeYLa_21 abla ilk beta kaç çıkmıştı? Doktora gittiğinde mutlaka beni de etiketle.
sagol abla Allah razi olsun. duamdasin insallah saglikla kavusursun yavrunasağol gülüm Allah razı olsun haticem..sana özellikle ismen dua edicem canım benim...sende duanı esirgeme ablandan...
tamam canım..doktoruma söylerim..
valla canım şuan beta bakmaz sanırım..direk keseye bakar diye düşünüyorum...sadece evdeki testi yaptım biliyorsun..bu doktorlarda beta bakmama hastalığı var sanırım...kese görse yetiyor onlara :) akşam doktordan çıkınca yazarım inşallah kuzum...
CNm kaçta yatıyorsun böyle 12 ye kadar uyuyorsun merak ettim:)) hemen uykuya devam ettiğin için ateş seyrinin bozulmayacağını düşünüyorum 36,4 doğru olabilir.ateş tablonu regl1.... regl2.... şeklinde yolla bir bakalımkizlar slm ben ateşimi hep oglen 12de olcuyorum alarmim o saate, uyaninca hemen kalkmadan dil alti olcuyorum ama bugun kabus gorup 9 da uyandim olctum 36.1 cikti geri uyudum, uyandim 12 de 36.4 cikti. hep olctugum saat mi dogru? yoksa sabah saatleri mi uyanmam lazimdi olcmek icin ...
Gorursunuz canim gec dollenme olsa da 300 kusurdu bhcg carsambaya 1000 olur yani. Eveet kese boyuna gore soylicek :)Benim son adete gore 5+3 şuan gecıkmenın de 10.gunu ultrasonda bellı olcak dmı tam anlamıyla nekdrlık oldugu. Çarsambaya aldık bız randevumuzu baya heyecan da var :) geç dollenme flm olmadıysa goruruz ınsallah hemencık
Amin cümlemizinkine, 8 aylik olacagiz Leyla teyzesiSağolasın cnm.Amin inşlh ..senin çocuk büyümüştür. Allah hayırlı ömürler versin...
merhaba, yakinda ucretsiz izne ayrılacağım tekrardan zor oluyor düzen kurulmuyor, ek gıda doneminiz cok güzel gecsin iştahlı bir bebis olsun ins. Biz klasik yontemle gidiyoruz su anbebişle iş hayatı nasl gidiooo ek gıdaya geçicez bizde 2 haftaya varmı önerilerin :)
Sağol cnm..valla şuan yoldayım doktoru aradım.öğlen hafif açık kahve leke oldu.korktum.bir daha gelmedi ama.lütfen dua edin kızlar...sagol abla Allah razi olsun. duamdasin insallah saglikla kavusursun yavruna
Maşallah kuzucuğa cnm..sağlıkla büyüsün inşh.Amin cümlemizinkine, 8 aylik olacagiz Leyla teyzesi
Kimse yokmu birisi cevap yazsın lütfenVeson
Kimse yokmu birisi cevap yazsın lütfenVeson
Yorgunluktan leke olurmu kızlar ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?