Doktor progestan verir bir de düşük önleyici iğne telaş etme olabilir, bir süre kan sulandırıcı ilacı kesebilirsin belki dra danış canımKimse yokmu birisi cevap yazsın lütfenVeson
36,4 doğrudurakşam uyuyamiyorum vampir gibi enerji dolulugu geciriyorum, saat 3 gibi zor uyuyorum. ben ateş olcmeyi yeni başladim regl bitikten sonra 14 gunumden.
14- 36.3
15- 36.3
16- 36.4
17- 36.4
18- 36.4
19- 36.1
20- 36.4
21- 36.4
CNm dr progestan falan verir.çıkınca yaKızlar giriş yaptım sıra bekliyorum.belkide böbrek kaynaklıdır .iki gündür böbrek yokluyodu.çıkınca yazarım.
bilemedim ki cnm belki doğru diyorsun.ama aslında kür yaptın.ben kür yapınca bazen bir tık artıyordu ovu akıntısı.bir de bol su içmek gerek ben hep o kısmı atlıyorum yA.Veson canım farkındasındır sende gerçi ama artık akıntım çok yok benim. ovulasyon akıntımı bile seçemiyorum. sol tüpüm hidrosalpenks ten alınınca ameliyattan sonra su gibi akıntım kesildi. genelde kuruyum. demek ki rahatsızlığımdanmış.
Tablo geçmiş tablolarına benziyor.yine uzayacak gibi duruyor.soğan kürü falan denedin miVeson canim suanki duruma gore yumurtlama yok, bi kac gun daha olcup yükselme olmazsa (iliskiyi de biraktik) test yapip biseyler icicem ihtimal yok degil mi?
Cok denedim canim etki etmedi bana.Tablo geçmiş tablolarına benziyor.yine uzayacak gibi duruyor.soğan kürü falan denedin mi
Dr a gittin mi cnmCok denedim canim etki etmedi bana.
Çok şükür CNm hadi gözün aydınDoktordan çıktık.kanama falan görmüyom ben dedi.keseyi gösterdi.alttan baktı.haftada bir iğne ve progestan verdi.benim içim rahat etsin diye galiba..:))
Cok gittim pcos a cozum yok canim, bebek istedigim icin dkh veremeyiz kilo ver diyorlar zaten dkh verse de kullanmam bi ise yara miyorDr a gittin mi cnm
Çok şükürDoktordan çıktık.kanama falan görmüyom ben dedi.keseyi gösterdi.alttan baktı.haftada bir iğne ve progestan verdi.benim içim rahat etsin diye galiba..:))
Anladım CNm o halde kilolara elveda bebeğe merhaba inşallah :))Cok gittim pcos a cozum yok canim, bebek istedigim icin dkh veremeyiz kilo ver diyorlar zaten dkh verse de kullanmam bi ise yara miyor
bilemedim ki cnm belki doğru diyorsun.ama aslında kür yaptın.ben kür yapınca bazen bir tık artıyordu ovu akıntısı.bir de bol su içmek gerek ben hep o kısmı atlıyorum yA.
Şimdi bu iyi mi kötü mü bilemedim.yok ameliyatımdan beri böyle.
yani kasımdan beri.
ovu zamanı su gibi akıntım oluyordu kesildi.
Amin cumlemiz icin insAllah :)Anladım CNm o halde kilolara elveda bebeğe merhaba inşallah :))
Şimdi bu iyi mi kötü mü bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?