Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım farkındasındır sende gerçi ama artık akıntım çok yok benim. ovulasyon akıntımı bile seçemiyorum. sol tüpüm hidrosalpenks ten alınınca ameliyattan sonra su gibi akıntım kesildi. genelde kuruyum. demek ki rahatsızlığımdanmış.

Veson canim suanki duruma gore yumurtlama yok, bi kac gun daha olcup yükselme olmazsa (iliskiyi de biraktik) test yapip biseyler icicem ihtimal yok degil mi?

bilemedim ki cnm belki doğru diyorsun.ama aslında kür yaptın.ben kür yapınca bazen bir tık artıyordu ovu akıntısı.bir de bol su içmek gerek ben hep o kısmı atlıyorum yA.

Doktordan çıktık.kanama falan görmüyom ben dedi.keseyi gösterdi.alttan baktı.haftada bir iğne ve progestan verdi.benim içim rahat etsin diye galiba..:))
Çok şükür Gözün aydın . Darısı kalp atışlarına, cinsiyetine ve sağlıkla kucağına almaya olsun. Ben cinsiyette oyumu erkekten yana kullanıyorum zira geçen ay seni, kızını ve oğlunu rüyamda görmüştüm. Burdan da yazmıştım hatırlarsan(sayfa 23798)

bilemedim ki cnm belki doğru diyorsun.ama aslında kür yaptın.ben kür yapınca bazen bir tık artıyordu ovu akıntısı.bir de bol su içmek gerek ben hep o kısmı atlıyorum yA.

yok ameliyatımdan beri böyle.
yani kasımdan beri.
ovu zamanı su gibi akıntım oluyordu kesildi.

Şimdi bu iyi mi kötü mü bilemedim.

ben şuna yoruyorum.
hidrosalpenks ten dolayı rahime sıvı akar bebeğin tutunmasını etkiler bu demişlerdi.
sanırım o dedikleri sıvıydı benimki çünkü tam ovu zamanları oluyordu
şimdi kesildiğine göre sanırım iyi.
sonuçta yumurtam akıntım olmasa da gelişiyor.
amannn kadınların derdi bitmiyor anacığım.
aklımızı oynatacağız diye korkuyorum düşünmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…