Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktordan çıktık.kanama falan görmüyom ben dedi.keseyi gösterdi.alttan baktı.haftada bir iğne ve progestan verdi.benim içim rahat etsin diye galiba..:))

ahh ablacığım gözün aydın olsun.
Mevlam sağlıkla büyütüp, sağlıkla kucağına versin inşallah.
benim için de dua et gözünü seveyim.

Anladım CNm evet mantıklı.akıntı olmadan çatlama oluyor.tecrübe ile sabit:) inşallah bu ay tutmusştır bir güzel haber de senden alırız inşallah

Anladım CNm evet mantıklı.akıntı olmadan çatlama oluyor.tecrübe ile sabit:) inşallah bu ay tutmusştır bir güzel haber de senden alırız inşallah

iğnenin etkisinden sanırım göğüslerim kocaman oldu.
bir de kasıklarım ağrıyor.
hamilelik sanmıyorum ama yine de belli olmaz diye ff ye bunları girdim :)
inşallah ikimiz de hayırlı haberler alalım.

iğnenin etkisinden sanırım göğüslerim kocaman oldu.
bir de kasıklarım ağrıyor.
hamilelik sanmıyorum ama yine de belli olmaz diye ff ye bunları girdim :)
inşallah ikimiz de hayırlı haberler alalım.
Bu ay çok bereketli oldu. İnşallah senden de bekleyen herkesten de arka arkaya güzel haberler almaya devam ederiz

Doktordan çıktık.kanama falan görmüyom ben dedi.keseyi gösterdi.alttan baktı.haftada bir iğne ve progestan verdi.benim içim rahat etsin diye galiba..:))
Ay çok duygulandım canım yaa gözün aydın
Allah tamamına erdirsin inşallah, kucağına alacağın günleri nasip etsin :) Ben demiştim o fotoğraf bir işaret diye

Çok şükür CNm hadi gözün aydın
Sağol gülüm Allah razı olsun..
Amin gülüm Allah razı olsun cnm.Rabbim hepinize nasip etsin.bakalım rüyan doğru çıkacakmı?çin takvimi de erkek diyo.sağlıklı olsun da cnm..hayırlısıyla hepimiz kavuşalım yavrularımıza...senden de güzel haber gelsin gülüm duamdasın unutma...
ahh ablacığım gözün aydın olsun.
Mevlam sağlıkla büyütüp, sağlıkla kucağına versin inşallah.
benim için de dua et gözünü seveyim.
Sağol cemrem.. Allah razı olsun.gerçekten korktum bugün..doktor sanki evhamlanmışım gibi bişey dedi.bunu ancak kaybeden anlar dedim. Sustu..sana da dua ediyom kuzum benim.Rabbim hepinizin yüzünü güldürecek inşlh...

Ay çok duygulandım canım yaa gözün aydın
Allah tamamına erdirsin inşallah, kucağına alacağın günleri nasip etsin :) Ben demiştim o fotoğraf bir işaret diye
Sağol cnm benim.evet rüyan beni çok etkiledi ve test yapmamda cesaret verdi bana.Amin inşlh kuzum..

Heh şöyle güzel haberler gelsin :)

Canım sabah leke falan yoktu. Eşime dedim test al diye benim alma durumum olmuyor da. O da diyor kuruntu yapıyorsun. Gerçekten hiç belirtim yok. Şimdi o yerleşmeyse idrar da çıkarmı ki yoksa beklemek mi lazım acaba.
İdrarda varsa çıkar.dpo15 belirtilere takılma inşallah güzel haberlerle gel..leke olan günlere mensesden spotting gir.

Çok heyecanlı bir yolculuk , her günün tadını çıkar. Çok çabuk geçiyor zaman, kaç ay oldu abla, gerçekten herşeyin bir zamanı var, biz ne kadar çabalasak da, tüp müp derken mevlam bu yoldan verdi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…