Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yine bebeğimi kaybettim Dün deger 1000lerde olması gerekrken 503tü bugün Muayene oldum bebek yoktu pembe kanamam oldu kan verdim kan sonucumu bekliyorum dua edin benim için benm hıc umudum yk ama hakkınızı helal edın artık herşeyı bıraktım ateş yum. Kendımı suan enkotuye hazırladım ve kapadım budefterı. canım busefer daha cok yanıyor. Veson benı lıstede kaldırabılırsın ağlaya aglaya yazıyorum.bunları şuan Alalh sızın yavrulrnızı korusun

Canım daha erken değil mi bebeği görmek için kaçıncı haftadasın sen ??

ciddimisin yaaa. cok kötü oldum okurken.ne diyeceğimi bilmiyorum.nasıl teselli edilir bilmiyorum.cok cok üzüldüm canım.insallah seninledir gitmemistir yavrun.bunu o kadar icten istiyorumki hemen kötüyü getirme aklına.belki yavas gelisiyordur

Son düzenleme:
Canım daha erken değil mi bebeği görmek için kaçıncı haftadasın sen ??
Değerim düşük cıktıgı ıcın bugune randevum vardı ıptal etmedm ve pembe kanamam var karından baktı dr vajınal istemedm busfer kan sonucu beklıyoruz. Deger 4gunde sadece 200e yakın artmıs dunku sonuca gore bu sfer ozelde vermedım kanı kadın dogumda vermıstım ordakı dr bana dışgebelık de olablr dedı yavas bu deger dedı cokkotuyum aksamdan berı

Üzülme kuzumm dur bakalım bi al sonucu da.. Allah korusun dış gebelikte değer fazla oluyor ama kese görünmüyor biliyorum ben.

Üzülme kuzumm dur bakalım bi al sonucu da.. Allah korusun dış gebelikte değer fazla oluyor ama kese görünmüyor biliyorum ben.
Inşallah ama ılkındekı gb bel ver sırt agrım okdr cokkı bitik durumdayım eşim de çok uzgun bana yansıtmamaya calısıyor ama anlıyorum gözlerinden çok yoruldum cok yıprandım sonuc cıkmadıkca strese gırıyrm daha da.

Sakin ol kuzum sakin ol Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin de böyle dua et.. Benimde dualarım seninle..

canım inş sonucun iyi çıkar inş bebeğin sıkıca tutunur, çok üzüldüm.ben de bugün sana yazıcaktım nasıl gidiyor diye?
stres sıkıntı yapma cnm veren de Allah alanda Allah.dış gebelik ameliyat gerektiren bir durummuş, inş öyle bir durum yoktur cnm.
dualarım seninle cnm.

Çok saol cnm. Umarım sende sağlıcakla kavuşursun bebişine:)
Amin gülüm Allah razı olsun canım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...güzel haber bekliyoruz senden...
Çok heyecanlı bir yolculuk , her günün tadını çıkar. Çok çabuk geçiyor zaman, kaç ay oldu abla, gerçekten herşeyin bir zamanı var, biz ne kadar çabalasak da, tüp müp derken mevlam bu yoldan verdi,
Allahıma çok şükür canım..inşallah sonuna kadar güzel ve sağlıklı devam eder..Rabbim bu yolda kimseyi üzmesin inşallah...hepimiz sağlıkla kucaklayalım olmayanlara da nasip etsin inşallah canım...
Kızlar bugün doktor randevum vardı. 11+4'üm. Cinsiyetini gördü doktor oğluşumuz olacakmış:) Anasayfada cinsiyetleri yazdığınızı görünce yazayım dedim.
maşallah canım...darısı başımıza inşallah...Rabbim sağlıklı bir oğulda bize nasip etsin...
dur canım hemen kötüyü getirme aklına ya...belki artar değer..dualarım seninle kuzum.. Rabbim bağışlasın inşallah...

leyla _21 uzun süredür takip ediyorum burayı. hamile kalmana cok sevindim :) sağlıkla kucağına al inşallah darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inallah :)

leyla _21 uzun süredür takip ediyorum burayı. hamile kalmana cok sevindim :) sağlıkla kucağına al inşallah darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inallah :)
sağol gülüm..Allah razı olsun hepinizden..Rabbim dileyen isteyen her kula nasip etsin inşallah...duanızı esirgemeyin bizlerden...hepiniz dualarımdasınız...

behice randevun ne zaman?

behice randevun ne zaman?
Cnm ben dün gittim doktora.üniversite hastanesi olduğu için beni çok görmek istiyorlar
daha çok minnak oldugu için usg bakılmadı.cleane başladık, coraspin, günde 3 progestana devam, d vitamini, eutrox(tsh için) kullanıyorum progestan 18-20 lerde düşük mü sence ?
pazartesi günü yine kan ve usg var.hakkımızda en hayırlısı.
sen napiosun neler kullanıyorsun?

bende cleane başladım canım...birde dün pruloton yaptırdım.hafta bir dedi doktor..tedbiren olsun diye..günde 2 progestan kullan dedi...benexol ve folbiol var sabahları...sen iğneyi göbekten mi yapıyorsun canım ya?progestan değerini hiç bilmiyorum canım ya..banada progestan baktı doktor değer iyi dedi ama..akşam eve gidince bakayım benim kaç çıkmış.hiç bakmadım valla..merak ettim sen sorunca...2 hafta sonra kalp atışına çağırdı..duanızı eksik etmeyin...inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım canım..bir daha acı keder yaşatmasın Mevlam..isteyen kızlarımızada tez vakitte nasip eylesin güzem Rabbim...

Malesef 299. Hakkınızı helal edın kızlar kese oluşmuş olablr ve boş gebelık soz konusu da olablr evet dendı yavas artarmıs deger boş gebelıkte ve düşük oldu ama bnm kese ıle geleblr sanırım kafam allak bullak vajınal.muayene yaptırmadm deger bellı degıldı henuz. artık hıcbıseu dusunmek ıstemıyorum bu defterı kapattım sizler de sagolun içim cok acıyor şuan dun kan degerlerımi de ıstemıstı dr yuzun bembeyaz deyıp onda da plt degerı kan pıhtılasmasıyla ılglı olan degermıs başka konu'da bır arkadasım bak dedı ve ona baktım 238 normal deger sanrm tekrar kendıme geldıgımde belkı en bastan baktırırım herşeye...

Ah canım ya çok üzüldüm..Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah..

amin cnm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.inş tüm arkadaşlarımıza da nasip olur.
dün ilk yaptım iğneyi saat 21:00 olarak ayarladım çok düşünerek ama inş sorun olmaz saat.göbekten yaptım ama farklı bölgelerden yapmak istiyorum nasipse.çünkü kanıyor morarma olabilir gonalf lere benzemiyor ucu kolay batmadı.
bana pruloton vermedi, istese miydim acaba?
hakkımızda hayırlısı.bu gebeliğim öncekilere benzemiyor.öncekilerde öyle bir kaybetme korkusu vardı ki aklım hep hamileliğimdeydi.şimdi arada bir aklıma geliyor, "teslimiyet" midir bilmiyorum ama rabbim ol derse olur inş deyip herşeye hazırlıklı olarak devam ediyorum.hakkımızda en hayırlısı.

Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…