Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leylacım hamilesin çok sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sağol canım Allah razı olsun saram..darısı başınıza olsun canım arkadaşım..duanı eksik etme bizden gülüm..daima duamdasın unutma...senden de güzel haberler bekliyorum..
bende 19:00 ile 21:30 arası bir saatte yaptırıyorum hastaneye gidiyom.hangi hemşire iğneyi eline aldıysa kolunu aç dedi..bende koldan değil doktor göbek çevresinden dedi dedim..çok acıyor ya..prulotonu dün leke muhabbetinden sonra yaptırdı.benim içim rahat etsin diye..adamın gözünde çok pimpirikliyim ya..:)) hepimiz Rabbime teslimiz..Rabbim ne derse o..biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini tevekkül ediyoruz kuzum..inşallah nasip etsin kucaklamayıda ..çok acı çektik Rabbim biliyor...kimseyi bekletmesin bu uğurda inşallah...

hastane mi niye ki cnm kendin yapmıyor musun?

Sağol canım Allah razı olsun saram..darısı başınıza olsun canım arkadaşım..duanı eksik etme bizden gülüm..daima duamdasın unutma...senden de güzel haberler bekliyorum..

Amin canım inşallah güzel haberler veririm
sende kalbini ferah tut hep iyi düşün Rabbim senide meleğinide korusun arkadaşım

hastane mi niye ki cnm kendin yapmıyor musun?
ben hayatta kendime iğne batıramam..ilk gittiğim gün hemşireye dedim..o diyor cesaretle alakalı..bende kendime yapamam hemşire olduğum halde dedi..bende tek benim zannediyordum dedim güldük...:))

canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.Hakkında hayırlısı olsun

Hay allah ya Nolcak simdi dusuk mu olmus yani bos gebelik mi yoksa. ne desem bos biliyorum o yuzden kendine dikkat et sen de hakkini helal et. Cok uzme kendini olur mu sana ve esine saglik versin allah.

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Emin ol buradaki herkes seni çok iyi anlıyor. Ve herkes birbirine dua ediyor. Acı çekiyorsun biliyorum. Acını yaşa ama sonra tekrar toparlan. Allah başta sana ve eşine sağlık versin. Güçlü olmamız gerek. Kendini toparladığında da tüm araştırmalarını yaptır. Rabbim en güzel zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir daha aynı acıları yaşatmasın.

Hepinizden Allah razı olsun Tabii ki daha büyük kayıplar acılar yanında benimki devede kulak bile değil belki ama bunu Zaman geçtikçe anlayacağım bir kez daha yaşadım Yani daha iyi olacağımı biliyorum ama şu an durum bu. Sizler kendinize bebişlerinize çok dikkat edin Umarım ben de bir gün sağlıklı bir hamilelik ile geri dönerim veya döndüğümde daha iyi olurum. Unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmayın Veson
Ah canım ya çok üzüldüm..Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah..

Canım çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.Hakkında hayırlısı olsun

Hay allah ya Nolcak simdi dusuk mu olmus yani bos gebelik mi yoksa. ne desem bos biliyorum o yuzden kendine dikkat et sen de hakkini helal et. Cok uzme kendini olur mu sana ve esine saglik versin allah.

Amin canım. Darısı her isteyenin başına.

Canım büyük geçmiş olsun. Ama kendini böyle hemen koyverme nolur. Belki de çok küçük olduğu için karından görünmemiştir? Hem değeri sonradan güzelce artan bir sürü anne var bu sitede.

Test yaptım negatifBenim ateş tabloları da beni çok yanıltıyor. Ateş düşmeden yükselişe geçiyor. Bu ay lafta ölçmeyecektim gene dayanamadım. Tabi gene hayalkırıklığı. Neyse geç olsun da güç olmasın diyeyim. Freshmommy cnm sana da çok geçmiş olsun İnş hepimiz artık sağlıklı bir gebelik yaşarız.

ben hayatta kendime iğne batıramam..ilk gittiğim gün hemşireye dedim..o diyor cesaretle alakalı..bende kendime yapamam hemşire olduğum halde dedi..bende tek benim zannediyordum dedim güldük...:))
5 ay cleaxane kullandım
2 ay hastanelerde yaptırdım , hatta o kadar çok hemşire yaptı ki; biri progestan iğne mi kalçama yapacağına göbeğimden vurdu. Cleaxane ile karıştırdı...1 hafta kambur gezdim. Nefes alırken bile canım acıyordu
Hemşirelere de güven olmuyor , baktım olmuyor ama kesinlikle kendime de yapamam, en son 1 hafta hemşireler eşime anlattı, omların yanında eşim vurdu derken, eşime öğrettiler o vurdu, çok da rahat oldu. Dediğin saatler zor olucak, bence eşin öğrensin,önemli olan damara denk gelmemesi, göbek çevresine 4 parmak mesafelerde olması yeterli, kol da keza öyle
Göbekten de koldan da vurdurdum.sadece bacağa cesaret edemedim, dönmesi gerekiyormuş çünkü , sürekli aynı yere vurmamak adına, göbeğim mosmor olmuştu boş delik arıyorduk o derece
Ki ben de hiç bir sıkıntı yoktu. Doktor 3 aydan sonra bırakabilirsin demişti,detaylı ultrasonu beklemek istedim. 3 doktora da danıştım bırakabilesin dedi doktor, bebeğin beslenmesiyle ilgili baktım kilo almı geride yine başlarız senin kafan rahat olsun dendi ,
Yani kızlar kafa da bitiyor, eğer doktorlarınız belli bir sürenden sonra gerrk duymuyorsa güvenin. Eziyet etmeyin kendinize
Sonrası içni de iyi değil

Son düzenleme:
Bende ne etsem bilemedim.eşim hayatta yapamaz.doktor ne kadar devam eder bilmem bişey demedi.şimdilik 10 günlük var.bitince arayıp soracam.bebek iyi olsunda gerisi mühim değil.bendede çok hafif pıhtı çıkmıştı.tedbir amaçlı yaptırıyo..
Gözünaydın abla sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim
Amin gülüm inşlh..sağol haticem..

Anladım ama o cesareti eşine sen vereceksin
O ilacı yavaş yavaş enjekte edersen morarmıyor, evd eo imkanın var, biz 1 dk yı geçiyordu vermemiz çünkü iğne etrafındaki kılcal damlarlar çatladığı için morarıyor
Ama hastanede cart cort basıyorlar,birden veriyorlar.onla mı uğraşacaklar..
Tabi karar senin, bu arada hortlağın tekiyim . İğneye bakmama bile o derece korkak, ona gelen bana gelsin modunda vurdurdum hep,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…