Sağol canım Allah razı olsun saram..darısı başınıza olsun canım arkadaşım..duanı eksik etme bizden gülüm..daima duamdasın unutma...senden de güzel haberler bekliyorum..Leylacım hamilesin çok sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bende 19:00 ile 21:30 arası bir saatte yaptırıyorum hastaneye gidiyom.hangi hemşire iğneyi eline aldıysa kolunu aç dedi..bende koldan değil doktor göbek çevresinden dedi dedim..çok acıyor ya..prulotonu dün leke muhabbetinden sonra yaptırdı.benim içim rahat etsin diye..adamın gözünde çok pimpirikliyim ya..:)) hepimiz Rabbime teslimiz..Rabbim ne derse o..biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini tevekkül ediyoruz kuzum..inşallah nasip etsin kucaklamayıda ..çok acı çektik Rabbim biliyor...kimseyi bekletmesin bu uğurda inşallah...amin cnm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.inş tüm arkadaşlarımıza da nasip olur.
dün ilk yaptım iğneyi saat 21:00 olarak ayarladım çok düşünerek ama inş sorun olmaz saat.göbekten yaptım ama farklı bölgelerden yapmak istiyorum nasipse.çünkü kanıyor morarma olabilir gonalf lere benzemiyor ucu kolay batmadı.
bana pruloton vermedi, istese miydim acaba?
hakkımızda hayırlısı.bu gebeliğim öncekilere benzemiyor.öncekilerde öyle bir kaybetme korkusu vardı ki aklım hep hamileliğimdeydi.şimdi arada bir aklıma geliyor, "teslimiyet" midir bilmiyorum ama rabbim ol derse olur inş deyip herşeye hazırlıklı olarak devam ediyorum.hakkımızda en hayırlısı.
hastane mi niye ki cnm kendin yapmıyor musun?Sağol canım Allah razı olsun saram..darısı başınıza olsun canım arkadaşım..duanı eksik etme bizden gülüm..daima duamdasın unutma...senden de güzel haberler bekliyorum..
bende 19:00 ile 21:30 arası bir saatte yaptırıyorum hastaneye gidiyom.hangi hemşire iğneyi eline aldıysa kolunu aç dedi..bende koldan değil doktor göbek çevresinden dedi dedim..çok acıyor ya..prulotonu dün leke muhabbetinden sonra yaptırdı.benim içim rahat etsin diye..adamın gözünde çok pimpirikliyim ya..:)) hepimiz Rabbime teslimiz..Rabbim ne derse o..biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini tevekkül ediyoruz kuzum..inşallah nasip etsin kucaklamayıda ..çok acı çektik Rabbim biliyor...kimseyi bekletmesin bu uğurda inşallah...
Sağol canım Allah razı olsun saram..darısı başınıza olsun canım arkadaşım..duanı eksik etme bizden gülüm..daima duamdasın unutma...senden de güzel haberler bekliyorum..
ben hayatta kendime iğne batıramam..ilk gittiğim gün hemşireye dedim..o diyor cesaretle alakalı..bende kendime yapamam hemşire olduğum halde dedi..bende tek benim zannediyordum dedim güldük...:))hastane mi niye ki cnm kendin yapmıyor musun?
Amin canım ya inşallah...şu mübarek aylarda dua kapıları açık oluyor..bol bol dua edelim birbirimize...Amin canım inşallah güzel haberler veririm
sende kalbini ferah tut hep iyi düşün Rabbim senide meleğinide korusun arkadaşım
Malesef 299. Hakkınızı helal edın kızlar kese oluşmuş olablr ve boş gebelık soz konusu da olablr evet dendı yavas artarmıs deger boş gebelıkte ve düşük oldu ama bnm kese ıle geleblr sanırım kafam allak bullak vajınal.muayene yaptırmadm deger bellı degıldı henuz. artık hıcbıseu dusunmek ıstemıyorum bu defterı kapattım sizler de sagolun içim cok acıyor şuan dun kan degerlerımi de ıstemıstı dr yuzun bembeyaz deyıp onda da plt degerı kan pıhtılasmasıyla ılglı olan degermıs başka konu'da bır arkadasım bak dedı ve ona baktım 238 normal deger sanrm tekrar kendıme geldıgımde belkı en bastan baktırırım herşeye...
Hay allah ya Nolcak simdi dusuk mu olmus yani bos gebelik mi yoksa. ne desem bos biliyorum o yuzden kendine dikkat et sen de hakkini helal et. Cok uzme kendini olur mu sana ve esine saglik versin allah.Malesef 299. Hakkınızı helal edın kızlar kese oluşmuş olablr ve boş gebelık soz konusu da olablr evet dendı yavas artarmıs deger boş gebelıkte ve düşük oldu ama bnm kese ıle geleblr sanırım kafam allak bullak vajınal.muayene yaptırmadm deger bellı degıldı henuz. artık hıcbıseu dusunmek ıstemıyorum bu defterı kapattım sizler de sagolun içim cok acıyor şuan dun kan degerlerımi de ıstemıstı dr yuzun bembeyaz deyıp onda da plt degerı kan pıhtılasmasıyla ılglı olan degermıs başka konu'da bır arkadasım bak dedı ve ona baktım 238 normal deger sanrm tekrar kendıme geldıgımde belkı en bastan baktırırım herşeye...
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Emin ol buradaki herkes seni çok iyi anlıyor. Ve herkes birbirine dua ediyor. Acı çekiyorsun biliyorum. Acını yaşa ama sonra tekrar toparlan. Allah başta sana ve eşine sağlık versin. Güçlü olmamız gerek. Kendini toparladığında da tüm araştırmalarını yaptır. Rabbim en güzel zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir daha aynı acıları yaşatmasın.Malesef 299. Hakkınızı helal edın kızlar kese oluşmuş olablr ve boş gebelık soz konusu da olablr evet dendı yavas artarmıs deger boş gebelıkte ve düşük oldu ama bnm kese ıle geleblr sanırım kafam allak bullak vajınal.muayene yaptırmadm deger bellı degıldı henuz. artık hıcbıseu dusunmek ıstemıyorum bu defterı kapattım sizler de sagolun içim cok acıyor şuan dun kan degerlerımi de ıstemıstı dr yuzun bembeyaz deyıp onda da plt degerı kan pıhtılasmasıyla ılglı olan degermıs başka konu'da bır arkadasım bak dedı ve ona baktım 238 normal deger sanrm tekrar kendıme geldıgımde belkı en bastan baktırırım herşeye...
Ah canım ya çok üzüldüm..Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah..
Canım çok geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsunRabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.Hakkında hayırlısı olsun
Hay allah ya Nolcak simdi dusuk mu olmus yani bos gebelik mi yoksa. ne desem bos biliyorum o yuzden kendine dikkat et sen de hakkini helal et. Cok uzme kendini olur mu sana ve esine saglik versin allah.
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Emin ol buradaki herkes seni çok iyi anlıyor. Ve herkes birbirine dua ediyor. Acı çekiyorsun biliyorum. Acını yaşa ama sonra tekrar toparlan. Allah başta sana ve eşine sağlık versin. Güçlü olmamız gerek. Kendini toparladığında da tüm araştırmalarını yaptır. Rabbim en güzel zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir daha aynı acıları yaşatmasın.
Amin canım. Darısı her isteyenin başına.Amin gülüm Allah razı olsun canım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...güzel haber bekliyoruz senden...
Allahıma çok şükür canım..inşallah sonuna kadar güzel ve sağlıklı devam eder..Rabbim bu yolda kimseyi üzmesin inşallah...hepimiz sağlıkla kucaklayalım olmayanlara da nasip etsin inşallah canım...
maşallah canım...darısı başımıza inşallah...Rabbim sağlıklı bir oğulda bize nasip etsin...
dur canım hemen kötüyü getirme aklına ya...belki artar değer..dualarım seninle kuzum..Rabbim bağışlasın inşallah...
Amin canım inşallahE Efulimm41 cnm çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Freshmommy umarım herşey yolundadır :-/
Canım büyük geçmiş olsun. Ama kendini böyle hemen koyverme nolur. Belki de çok küçük olduğu için karından görünmemiştir? Hem değeri sonradan güzelce artan bir sürü anne var bu sitede.Malesef 299. Hakkınızı helal edın kızlar kese oluşmuş olablr ve boş gebelık soz konusu da olablr evet dendı yavas artarmıs deger boş gebelıkte ve düşük oldu ama bnm kese ıle geleblr sanırım kafam allak bullak vajınal.muayene yaptırmadm deger bellı degıldı henuz. artık hıcbıseu dusunmek ıstemıyorum bu defterı kapattım sizler de sagolun içim cok acıyor şuan dun kan degerlerımi de ıstemıstı dr yuzun bembeyaz deyıp onda da plt degerı kan pıhtılasmasıyla ılglı olan degermıs başka konu'da bır arkadasım bak dedı ve ona baktım 238 normal deger sanrm tekrar kendıme geldıgımde belkı en bastan baktırırım herşeye...
5 ay cleaxane kullandımben hayatta kendime iğne batıramam..ilk gittiğim gün hemşireye dedim..o diyor cesaretle alakalı..bende kendime yapamam hemşire olduğum halde dedi..bende tek benim zannediyordum dedim güldük...:))
Gözünaydın abla sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbimDoktordan çıktık.kanama falan görmüyom ben dedi.keseyi gösterdi.alttan baktı.haftada bir iğne ve progestan verdi.benim içim rahat etsin diye galiba..:))
Bende ne etsem bilemedim.eşim hayatta yapamaz.doktor ne kadar devam eder bilmem bişey demedi.şimdilik 10 günlük var.bitince arayıp soracam.bebek iyi olsunda gerisi mühim değil.bendede çok hafif pıhtı çıkmıştı.tedbir amaçlı yaptırıyo..5 ay cleaxane kullandım
2 ay hastanelerde yaptırdım , hatta o kadar çok hemşire yaptı ki; biri progestan iğne mi kalçama yapacağına göbeğimden vurdu. Cleaxane ile karıştırdı...1 hafta kambur gezdim. Nefes alırken bile canım acıyordu
Hemşirelere de güven olmuyor , baktım olmuyor ama kesinlikle kendime de yapamam, en son 1 hafta hemşireler eşime anlattı, omların yanında eşim vurdu derken, eşime öğrettiler o vurdu, çok da rahat oldu. Dediğin saatler zor olucak, bence eşin öğrensin,önemli olan damara denk gelmemesi, göbek çevresine 4 parmak mesafelerde olması yeterli, kol da keza öyle
Göbekten de koldan da vurdurdum.sadece bacağa cesaret edemedim, dönmesi gerekiyormuş çünkü , sürekli aynı yere vurmamak adına, göbeğim mosmor olmuştu boş delik arıyorduk o derece
Ki ben de hiç bir sıkıntı yoktu. Doktor 3 aydan sonra bırakabilirsin demişti,detaylı ultrasonu beklemek istedim. 3 doktora da danıştım bırakabilesin dedi doktor, bebeğin beslenmesiyle ilgili baktım kilo almı geride yine başlarız senin kafan rahat olsun dendi ,
Yani kızlar kafa da bitiyor, eğer doktorlarınız belli bir sürenden sonra gerrk duymuyorsa güvenin. Eziyet etmeyin kendinize
Sonrası içni de iyi değil
Amin gülüm inşlh..sağol haticem..Gözünaydın abla sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim
Anladım ama o cesareti eşine sen vereceksinBende ne etsem bilemedim.eşim hayatta yapamaz.doktor ne kadar devam eder bilmem bişey demedi.şimdilik 10 günlük var.bitince arayıp soracam.bebek iyi olsunda gerisi mühim değil.bendede çok hafif pıhtı çıkmıştı.tedbir amaçlı yaptırıyo..
Amin gülüm inşlh..sağol haticem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?