Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ne kadar cesaret versemde eli yatkın değil adamın..mümkün değil yani..biz hastaneye devam canım...iğne öyle bir yakıyor ki insanı mahvediyor ya...dalga dalga insanın karnına doğru yayılıyor...Allahım sağlıkla kavuşalım da bebişlere..başka bişey istemem...

Canııım şimdi gördüm ay çok sevindim ya hamilesin günlerimiz de takın sayılır kan pıhtılaşması iğnesi mi kullanıyorsun ben ikinci çocuğumda kullandım şimdi yine kullanıyorum gergin ilk günler eşim yapmıştı çok korkuyordum sonra alıştım kendim yaptım hep çok basit aslında birde eğer yakıyorsa değiştirmesini işte doktordan ben hibor kullandım çok yaktı şimdi olsapar kullanıyorum yakmıyor

Selam kizlar birsey sorcam.hamile arkadaslarim ve tecrubeli arkadaslarim belirti olarak ates yuksekligi yasadinizmi?.yada şöyle diyim ovulasyonum 25martti ve o günden beri atesim 37 ve üstü hatta bgn 37.5°C cikti bu durumu yaşayan ve sonunda gebe olan varmi?

Ben bu hamileliğim sürpriz oldu ve akşamları ateşleniyordum hasta oluyorum sandım üzerimi örtüyordum sürekli sonra takvime baktım adetim gecikmiş eşim hatırlattı daha doğrusu eşim söyledi bende dalga geçerek test yaptım çıktı ve baya ateşim 37,5 devam etti geceleri ateşleniyordum

Allah saglicakla kucaginiza kavustursun canim.bendede aksamlari terleme var atesten galiba.bide atesimizi en dogru vajinalmi dilaltimi olcmek en dogru sonucu verir?

Kırmızı kırmızı oldu vurduğum yerler.seninde oluyor mu cnm ?

CNm adet gününe daha var şimdiden ateşe bakarak yorum yapmak güç çünkü adet günü düşüşüşe geçen ateşler oluyor.vajinal ölçüm daha doğru sonuç verir ama ben dil altını tercih ediyorum.

Adetimin 13.gunu yumurtladim ovulasyon bi o gün cift cizgiydi sonra siliklesti.takvime gore 15.gün yumurtlamayi gosteriyordu.13+14=27.gun adet gunu diye hesapliyorum ben takvime pek guvenemedim.27.gunde bu pazar bilemedimki naapsam

Freshmommy kuzum çok geçmiş olsun. Rabbim bir sonrakini sağlıkla sana bağışlasın. Ne desem bilemedim. Rabbim acını hafifletsin tez zamanda.

Adetimin 13.gunu yumurtladim ovulasyon bi o gün cift cizgiydi sonra siliklesti.takvime gore 15.gün yumurtlamayi gosteriyordu.13+14=27.gun adet gunu diye hesapliyorum ben takvime pek guvenemedim.27.gunde bu pazar bilemedimki naapsam
Her zaman 14 güne adet olunmuyor.misal benim 15-16.gün De adet olduğum oluyor.o yüzden biraz daha sabırla bekle Pazar-Pazartesi ateş hala yüksek ise bir test yaparak şansını dene.rabbim gönlüne göre versin inşallh

sağol canım benim..senin gebeliğinde hayırlı olsun...valla benim eşim yapamıyor canım ya..bende öyle...clexane kullanıyorum onu verdi doktor..gittiğimde söylerim bakalım ne diyecek...özlettin kendini ...hiç girmiyorsun buraya..
Kırmızı kırmızı oldu vurduğum yerler.seninde oluyor mu cnm ?
valla bende pek bişey yok gibi ama..ilk günler biraz oldu...şimdi pek yok gibi..geçer merak etme..tenin hassas olabilir..
Cnm ben biraz uzak kalmaya çalışıyorum konudan.geçen ay biraz fazla kaptırdım kendimi gerçekten kötü hissettim kendimi.bu şekilde daha iyi.:)
anladım canım..sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun..tez vakitte müjdeli haberlerinizi alalım inşallah...

Ff cizgiye göre adet döngümü 31 gün olarak hesaplamis ama ben hic ömrü hayatimda 31 gunde adet olmadimki.ben 28 günde bir olurum hep.ben gene kendi bildiğimi baz alayim demi Veson . Gerci bu ay niye gun sayiyorsam

ÇiZginin yeri 16 ya kaymış.o yüzden geç ovylasyon olduğunu düşünerek adet tarihini belirliyor ff.geçen ay da aslında 16 olabilir gibi geldi bana hatta ilk tablonu hatırlıyorum sanki onda da çizgide bir kayma sözkonusuydu.hatta sen çizgi eski yerine kaysın diye ateşlerden biri ile oynamıştın

Yani demem şu ki sen adet birer bitmez ilişkiye başlama.eşinden dolayı yani.birsz arayı uzat 12 de başla günaşırı olsun.bakıtorum tabloya ilk başlarda düzenli ilişki tam ovu zamanı boş.seni özlerse ilişki de de sıkıntı olmaz.12-14-16-18 tmm

canım adet sonrasi ben zaten ilişki istemiyorum onlarda eşim geliyor hep.sonra tam olmasi gereken günlerde su koyveriyor .evet bi kere atesle oynamıştım.ondada evde değilde baska bir yerde kaldigim icin uykumda bölündügunden ates belki yanlistir demiştim.ama ordaki oynamada 0.1 dereceydi.demekki benim yumurta ovu testinde cift cizgi çıktıktan 3 gün sonra falan çatlıyor.özür diledi eşşeklik yaptim affet bi daha seni bu konuda üzmeyeceğim dedi ama bakalım önümüzdeki ay ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…