mayısta bi burun ameliyati olacak eşim.belki o zaman baska ilaclarda kullanmasi gerekicek.onlarla etkilesimi ne olur bilmiyorum.keciboynuzu bi ara her sabah icirdim iki kavanoz bitirdik canım.bu ay adet olunca baska bir hastaneye gidecektim ama eşimle kavga edince vazgecmistim.eger gidersem ordada zaten sperm testi tekrar isterler gene bi bakılir durumuna.bide eşim biraz kilolu.ben kilonunda etkiledigini düşünuyorum.eger ilaci hatirlarsan bi arkadasinin tanıdığı ürolog var.ona sordurur alırız olmazsatatlım sperm için bir ilaç var..ürologlar yazıyor..ondan kullansın faydası çok oluyor.en az 3 ay kullanması lazım.birde onun yanında keçiboynuzu pekmezi içir eşine..biraz acımsı ama..sabahları aç karnına bir kaşık ver..kahvaltıdan 5 dk önce..yataktan kalkınca hemen içir...inşallah şifa olur bebeğinize vesile olur..ilacın adını bulursam sana yazarım hilalcim...
Aynen oyleee :) aglama tabi hic bir ay aglama hamile kalip kaybetmek de var dogurup kaybetmek de var kaybetmek daha aci.:)))) doğru söylüyorsun.kolay olmuyorsa zor zor tahrik edeyim bendeben aglasamda karalar baglasamda hep hayırlısını diledim.bizdede bisey yok.yani.esimin spermlerinde belki sikinti var.çünkü son aşılamada ileri hizli yoktu,ileri yavas vardi ama sonucu iki dr. gördü sorun yok dedi ben de üstelemedim.bu ay aglamam galiba.çünkü olmadigina eminim bu ay
öyle tabi canım.hic birseyin garantisi yok.benim tek sıkıntım eşim.o yeteri kadar caba harcamiyor bana yardimci olmuyor.dogru zamanda yeteri kadar iliski olmuyor.oda olsa o zaman derim biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyor diyecem ama elimizden geleni yapmiyoruz eşim sağolsunAynen oyleee :) aglama tabi hic bir ay aglama hamile kalip kaybetmek de var dogurup kaybetmek de var kaybetmek daha aci.
Yerleşme mi yoksa:)tablomun sonunu çok merak ediyorum.
bu ay çok özendim :))
tablomun sonunu çok merak ediyorum.
Yerleşme mi yoksa:)
tablomun sonunu çok merak ediyorum.
Amin canlarım...hepiniz için yürekten dua ediyorum..hepinizi takipteyim inşallah müjdeli haberlerinizi alalım güzellerim.....inşallahhhhh
leyla abla ayağını sürümüş olsun inşallahhhh
sıra bize gelmiş olsun inşallahhhh
Amin canlarım...hepiniz için yürekten dua ediyorum..hepinizi takipteyim inşallah müjdeli haberlerinizi alalım güzellerim.....
Amin gülüm inşallah..duamdasınız..Leyla izinden geliriz inşallah :))
Ay nerdee valla zil takar oynarım.kocayada şeyinde senin olsun sperminde senin olsun deriminşallahhhhh
leyla abla ayağını sürümüş olsun inşallahhhh
sıra bize gelmiş olsun inşallahhhh
Ay nerdee valla zil takar oynarım.kocayada şeyinde senin olsun sperminde senin olsun derimtövbe yarabbim yaa.benim ates bana hiic umut vermiyor valla.listede leylanin altindayken bu sansi iyi degerlendirecektim yaa neyse bu sefer LeYLa_21 kendisi hamile kaldi listedeki herkese şans getirir belki
İnşlh cnm..Aminnnnn...Ay nerdee valla zil takar oynarım.kocayada şeyinde senin olsun sperminde senin olsun derimtövbe yarabbim yaa.benim ates bana hiic umut vermiyor valla.listede leylanin altindayken bu sansi iyi degerlendirecektim yaa neyse bu sefer LeYLa_21 kendisi hamile kaldi listedeki herkese şans getirir belki
Amin cnm benim inşlh.darısı başınıza olsun kuzum...inşlh sağlıkla kavuşmak nasip olsun cnm..Leylacim çok çok tebrik ederim,sağlıcakla kavuşursun inş.
Hamileyken daha çok şans getiririm inşlh cnm..sizde bana dua edin evladım sağlıklı olsun kuzum...Ay nerdee valla zil takar oynarım.kocayada şeyinde senin olsun sperminde senin olsun derimtövbe yarabbim yaa.benim ates bana hiic umut vermiyor valla.listede leylanin altindayken bu sansi iyi degerlendirecektim yaa neyse bu sefer LeYLa_21 kendisi hamile kaldi listedeki herkese şans getirir belki
kuzum benim inşallah.sen yeterki hayirlisiyla hamile kalda bizlerde kaliriz inşallahben hamile kalırsam bu sayfanın düğümü çözülecek bak gör :)
kilit nokta benim :)
aminn.Allahın izniyle yavrunu sağlıkla kucağına alacaksin inşallah.Allah sizi birbirinize bağışlasınHamileyken daha çok şans getiririm inşlh cnm..sizde bana dua edin evladım sağlıklı olsun kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?