Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mayısta bi burun ameliyati olacak eşim.belki o zaman baska ilaclarda kullanmasi gerekicek.onlarla etkilesimi ne olur bilmiyorum.keciboynuzu bi ara her sabah icirdim iki kavanoz bitirdik canım.bu ay adet olunca baska bir hastaneye gidecektim ama eşimle kavga edince vazgecmistim.eger gidersem ordada zaten sperm testi tekrar isterler gene bi bakılir durumuna.bide eşim biraz kilolu.ben kilonunda etkiledigini düşünuyorum.eger ilaci hatirlarsan bi arkadasinin tanıdığı ürolog var.ona sordurur alırız olmazsa

Aynen oyleee :) aglama tabi hic bir ay aglama hamile kalip kaybetmek de var dogurup kaybetmek de var kaybetmek daha aci.

Aynen oyleee :) aglama tabi hic bir ay aglama hamile kalip kaybetmek de var dogurup kaybetmek de var kaybetmek daha aci.
öyle tabi canım.hic birseyin garantisi yok.benim tek sıkıntım eşim.o yeteri kadar caba harcamiyor bana yardimci olmuyor.dogru zamanda yeteri kadar iliski olmuyor.oda olsa o zaman derim biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyor diyecem ama elimizden geleni yapmiyoruz eşim sağolsun

tablomun sonunu çok merak ediyorum.
bu ay çok özendim :))

Şu bizim son çalışmalar tutar inşallah hilallll sen ve bende

inşallahhhhh
leyla abla ayağını sürümüş olsun inşallahhhh
sıra bize gelmiş olsun inşallahhhh
Amin canlarım...hepiniz için yürekten dua ediyorum..hepinizi takipteyim inşallah müjdeli haberlerinizi alalım güzellerim.....

inşallahhhhh
leyla abla ayağını sürümüş olsun inşallahhhh
sıra bize gelmiş olsun inşallahhhh
Ay nerdee valla zil takar oynarım.kocayada şeyinde senin olsun sperminde senin olsun derim tövbe yarabbim yaa.benim ates bana hiic umut vermiyor valla.listede leylanin altindayken bu sansi iyi degerlendirecektim yaa neyse bu sefer LeYLa_21 kendisi hamile kaldi listedeki herkese şans getirir belki

ben hamile kalırsam bu sayfanın düğümü çözülecek bak gör :)
kilit nokta benim :)

İnşlh cnm..Aminnnnn...

Hamileyken daha çok şans getiririm inşlh cnm..sizde bana dua edin evladım sağlıklı olsun kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…