- 13 Temmuz 2017
- 244
- 419
- 53
- 37
canim rahim filmini adetin 10.gününe kadar cekiyorlar.bana rahim filminden sonraki ay bana aşılama yapılmıştı.bide rahim filmi sonrasi hamile kalanda cok fazla.tüpler tamamen açıldığı ve temizlendigi icin galibaVeson cnm ya ben bu ay nasıl bir yol izlesem karar veremedim. Haftaya şehir dışında olacağım diye aşılama muhabbetine de giremiyorum. Rahim filmi adet bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyormuş diye okudum nette. Bir de filmin çekildiği ay aşılama yapılıyor mu bilmiyorum. Yani birkaç ay daha kaybım olcak gibi ve cidden sabrım tükenmiş durumda. Diyorum inofolic ve preseed mi denesem. Bir tek onlar kaldı denemediğim.
Veson cnm ya ben bu ay nasıl bir yol izlesem karar veremedim. Haftaya şehir dışında olacağım diye aşılama muhabbetine de giremiyorum. Rahim filmi adet bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyormuş diye okudum nette. Bir de filmin çekildiği ay aşılama yapılıyor mu bilmiyorum. Yani birkaç ay daha kaybım olcak gibi ve cidden sabrım tükenmiş durumda. Diyorum inofolic ve preseed mi denesem. Bir tek onlar kaldı denemediğim.
aynenHer şeyden önce rahim filmi çektir acilen canım. Çünkü tüplerde sıkıntı varsa aşılama kür jel inofolic boşa olur.
CNm demekki adama 3-4 ilişki yetiyor.sonra bir mola vermek istiyor demekki .o yüzden dedim adet bitimi hemen sık sık ilişki olmasın.adam da biraz beklesin lütfen.onun istediği zaman olmayacak bu bebek yumurta çatladığı zaman olacak.o ne kadar özür dilese de yine aynı şey yaşanacak çünkü belli ki adam 3 tane günaşırı ilişki ile doyuyor.molaya ihtiyaç duyuyor.canım adet sonrasi ben zaten ilişki istemiyorum onlarda eşim geliyor hep.sonra tam olmasi gereken günlerde su koyveriyor .evet bi kere atesle oynamıştım.ondada evde değilde baska bir yerde kaldigim icin uykumda bölündügunden ates belki yanlistir demiştim.ama ordaki oynamada 0.1 dereceydi.demekki benim yumurta ovu testinde cift cizgi çıktıktan 3 gün sonra falan çatlıyor.özür diledi eşşeklik yaptim affet bi daha seni bu konuda üzmeyeceğim dedi ama bakalım önümüzdeki ay ne olacak
CNm demekki adama 3-4 ilişki yetiyor.sonra bir mola vermek istiyor demekki .o yüzden dedim adet bitimi hemen sık sık ilişki olmasın.adam da biraz beklesin lütfen.onun istediği zaman olmayacak bu bebek yumurta çatladığı zaman olacak.o ne kadar özür dilese de yine aynı şey yaşanacak çünkü belli ki adam 3 tane günaşırı ilişki ile doyuyor.molaya ihtiyaç duyuyor.canım adet sonrasi ben zaten ilişki istemiyorum onlarda eşim geliyor hep.sonra tam olmasi gereken günlerde su koyveriyor .evet bi kere atesle oynamıştım.ondada evde değilde baska bir yerde kaldigim icin uykumda bölündügunden ates belki yanlistir demiştim.ama ordaki oynamada 0.1 dereceydi.demekki benim yumurta ovu testinde cift cizgi çıktıktan 3 gün sonra falan çatlıyor.özür diledi eşşeklik yaptim affet bi daha seni bu konuda üzmeyeceğim dedi ama bakalım önümüzdeki ay ne olacak
Bence önce rahim filmini aradan çıkart.belki aşılamaya Bile gerek kalmaz.filmden hemen sonra hamile kalan çokVeson cnm ya ben bu ay nasıl bir yol izlesem karar veremedim. Haftaya şehir dışında olacağım diye aşılama muhabbetine de giremiyorum. Rahim filmi adet bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyormuş diye okudum nette. Bir de filmin çekildiği ay aşılama yapılıyor mu bilmiyorum. Yani birkaç ay daha kaybım olcak gibi ve cidden sabrım tükenmiş durumda. Diyorum inofolic ve preseed mi denesem. Bir tek onlar kaldı denemediğim.
Özel hastaneler çeker herşekilde ama devlet belli şartlar arayabilir 1 senedir korunmamaya rağmen gebelik olmaması gibi falanhilallll BirAsilAnnesi peki gittiğim ildeki herhangi bir hastane veya merkezde film çektirmek istediğimi söylesem yaparlar mı?
CNm demekki adama 3-4 ilişki yetiyor.sonra bir mola vermek istiyor demekki .o yüzden dedim adet bitimi hemen sık sık ilişki olmasın.adam da biraz beklesin lütfen.onun istediği zaman olmayacak bu bebek yumurta çatladığı zaman olacak.o ne kadar özür dilese de yine aynı şey yaşanacak çünkü belli ki adam 3 tane günaşırı ilişki ile doyuyor.molaya ihtiyaç duyuyor.
aynen canım cok haklisin.birazda benim ona yok cekmem lazım.bu ay dedigin gibi yapmaya calisirim artıkCNm demekki adama 3-4 ilişki yetiyor.sonra bir mola vermek istiyor demekki .o yüzden dedim adet bitimi hemen sık sık ilişki olmasın.adam da biraz beklesin lütfen.onun istediği zaman olmayacak bu bebek yumurta çatladığı zaman olacak.o ne kadar özür dilese de yine aynı şey yaşanacak çünkü belli ki adam 3 tane günaşırı ilişki ile doyuyor.molaya ihtiyaç duyuyor.
devlet hastanesinde vesonun da dedigi gibi 1 sene cocuk olmamasi şartı arayabilirler.durumunuz varsa özelde cektirebilirsiniz.hilallll BirAsilAnnesi peki gittiğim ildeki herhangi bir hastane veya merkezde film çektirmek istediğimi söylesem yaparlar mı?
bizimki tahrikte olmuyor ki kolay kolay.en cok 3 gün falan ara verince istekli geliyor kendiliginden.hep ben kafa yormaktan yoruldum zaten ay hic takip yapmadan gün saymadan deneyim diyorum.lafta kalmazsa tabihilallll
Evet katiliyorum ben de veya kendini mecbur hissetmedigi icin esin yumurtlama disi gunlerde istekli oluyordur. Hic yumurtlamadan haberdar etme yumurtlama yaklasirken de yanasma hatta tahrik et masustan birak o yanasir zaten :)
Rahat kafa onemli erkeklerde bir de ara vermek. hamileyim ya ara uzun olunca biraksam pesine ikinciye devam edecek yani.
CAnım ya akıl buralarda aslında ama benim ufaklık çok zor günler geçirdi bize ilk 4 ay hergece sabah 4 e kadar bağırdı İnan eşimle nöbetleşe uyuduk sonra sanma ki düzeldi gece uyumuyor gündüz zaten iki çocukla eline tlf alamıyorsun birde annem kaza geçirdi bir aydın ona bakıyorum...sağol canım benim..senin gebeliğinde hayırlı olsun...valla benim eşim yapamıyor canım ya..bende öyle...clexane kullanıyorum onu verdi doktor..gittiğimde söylerim bakalım ne diyecek...özlettin kendini ...hiç girmiyorsun buraya..
valla bende pek bişey yok gibi ama..ilk günler biraz oldu...şimdi pek yok gibi..geçer merak etme..tenin hassas olabilir..
anladım canım..sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun..tez vakitte müjdeli haberlerinizi alalım inşallah...
Sen de zor zor et :) bu aydan sonra oyle yap olmadi. 3gunde 1le de olur ya olacagi varsa :) allahtan hayirlisi bak dogru zamani bekliyor bu bebeklerimiz hep. Kuzenimin 5yil olmadi ama hic bisey de denemediler ikisi de saglikli cikmisti testlerde fln. Hic uzerine gitmediler hep istediler ama. Derken 5yil sonra hic beklemedikleri bi anda oldu. Olmamasinin da sebebi bulunamiyor. 5yil olmadi e simdi naptik da nasil oldu acaba diyor. :) acabasi yok ki kismeti var dogru zamani hayirlisi var. Sen de her adette aglama hayirlisini iste hep. Bi kadin vardi hep kiz bebek istedim oyle dua ettim ama yanlis dua etmisim diyordu kizi epilepsi hastasi dogdu.bizimki tahrikte olmuyor ki kolay kolay.en cok 3 gün falan ara verince istekli geliyor kendiliginden.hep ben kafa yormaktan yoruldum zaten ay hic takip yapmadan gün saymadan deneyim diyorum.lafta kalmazsa tabi
Çok geçmiş olsun cnm.bazen öyle şeyler oluyor ki insan vakit bulamıyor anlıyorum seni...Allah yardımcımız olsun.inşh hepimiz rahat bir gebelik geçirir, hamile kalacaklardanda müjdeli haberler alıp seviniriz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşh..çocuklarını da Çok öpüyorum cnm.birbirimize bol dua edelim..CAnım ya akıl buralarda aslında ama benim ufaklık çok zor günler geçirdi bize ilk 4 ay hergece sabah 4 e kadar bağırdı İnan eşimle nöbetleşe uyuduk sonra sanma ki düzeldi gece uyumuyor gündüz zaten iki çocukla eline tlf alamıyorsun birde annem kaza geçirdi bir aydın ona bakıyorum...
Ufaklık tlf görünce elimden alıyor o almasın diye saklıyorum sürekli
Belki hatırlasın stesli bir hamilelik geçirmiştim sanırım ondan diyorum aman sen rahat ol benim elimde olmayan sebeplerden di ama çok zor geçirdim hamileliğimi mahkeme kabuslar sonra işte uyku bilmez bi oğlum oldu
:)))) doğru söylüyorsun.kolay olmuyorsa zor zor tahrik edeyim bendeSen de zor zor et :) bu aydan sonra oyle yap olmadi. 3gunde 1le de olur ya olacagi varsa :) allahtan hayirlisi bak dogru zamani bekliyor bu bebeklerimiz hep. Kuzenimin 5yil olmadi ama hic bisey de denemediler ikisi de saglikli cikmisti testlerde fln. Hic uzerine gitmediler hep istediler ama. Derken 5yil sonra hic beklemedikleri bi anda oldu. Olmamasinin da sebebi bulunamiyor. 5yil olmadi e simdi naptik da nasil oldu acaba diyor. :) acabasi yok ki kismeti var dogru zamani hayirlisi var. Sen de her adette aglama hayirlisini iste hep. Bi kadin vardi hep kiz bebek istedim oyle dua ettim ama yanlis dua etmisim diyordu kizi epilepsi hastasi dogdu.
Amin canım İnan çok mutlu oluyorum böyle uzun zaman birlikte beklediğimiz arkadaşların hamilelik haberini alınca inşaallah bundan sonra da gelir haberler sonra minikleri büyütürken sohbet ederizÇok geçmiş olsun cnm.bazen öyle şeyler oluyor ki insan vakit bulamıyor anlıyorum seni...Allah yardımcımız olsun.inşh hepimiz rahat bir gebelik geçirir, hamile kalacaklardanda müjdeli haberler alıp seviniriz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşh..çocuklarını da Çok öpüyorum cnm.birbirimize bol dua edelim..
Amin gülüm inşallah..bende çok mutlu oluyor...inşallah sırayla herkes güzel haber verir..topicimizdeki tüm kızlarımız hamile kalsın inşallah...hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..Veren Mevlaya sonsuz şükürler olsun...Amin canım İnan çok mutlu oluyorum böyle uzun zaman birlikte beklediğimiz arkadaşların hamilelik haberini alınca inşaallah bundan sonra da gelir haberler sonra minikleri büyütürken sohbet ederiz
tatlım sperm için bir ilaç var..ürologlar yazıyor..ondan kullansın faydası çok oluyor.en az 3 ay kullanması lazım.birde onun yanında keçiboynuzu pekmezi içir eşine..biraz acımsı ama..sabahları aç karnına bir kaşık ver..kahvaltıdan 5 dk önce..yataktan kalkınca hemen içir...inşallah şifa olur bebeğinize vesile olur..ilacın adını bulursam sana yazarım hilalcim...:)))) doğru söylüyorsun.kolay olmuyorsa zor zor tahrik edeyim bendeben aglasamda karalar baglasamda hep hayırlısını diledim.bizdede bisey yok.yani.esimin spermlerinde belki sikinti var.çünkü son aşılamada ileri hizli yoktu,ileri yavas vardi ama sonucu iki dr. gördü sorun yok dedi ben de üstelemedim.bu ay aglamam galiba.çünkü olmadigina eminim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?