Amin cnm Allah razı olsun..aminn.Allahın izniyle yavrunu sağlıkla kucağına alacaksin inşallah.Allah sizi birbirinize bağışlasın
aminnnn.insallah canımAmin cnm Allah razı olsun..
Kalbin gibi temiz bir melek yollasın Rabbim sanada hilalcim...hepinizin müjdeli haberlerini alalım inşlh kuzum...
neden olmasin canımbenim ateş tabloma benzer çok tablo var.
geçmişteki tüm hamiş tablolarına baktım ilk sayfadan :)
keşke o şans bu ay beni de bulmuş olsa.
neden olmasin canımbelki o sans gülmüştür sana.ayni seyi bende yaptim.bu ay hic umudum olmamasi ragmen ates tablolarina baktim diger ayda ayni gun ayni derece cikmis.bazi hamislerin tablolarina baktim onlarda da diger aylarla benzerlik var.belli bir gunden sonra hep yuksek devam etmis.bakalim bizimki yarin nasil cikacak
amin kuzum inşallah.ama en cok senin icin insallah.çünkü benim bu ay tirt :)) en iyisi günün gecince yaparsın.benimde ff e göre 31 gun ama ben gene 28 günü baz alcam.cunku benin adet döngum hic bir zaman o kadar uzun olmadi.hic sekmezinşallah yüpyüksek çıkar :)
benim eğer ovulasyon çizgim doğruysa maksimum 25.gün adet olmam gerek.
o zamandan önce gebelik testi de yapamam şansıma.
çünkü iğne oldum ya :)
umarım ikimizin de yüzü güler.
herkesin güler inşallah.
amin kuzum inşallah.ama en cok senin icin insallah.çünkü benim bu ay tirt :)) en iyisi günün gecince yaparsın.benimde ff e göre 31 gun ama ben gene 28 günü baz alcam.cunku benin adet döngum hic bir zaman o kadar uzun olmadi.hic sekmez
İki gündür tansiyon ve şekerim düşüyor.başım çok dönüyordu valla işe gidemedim bile..progestan mı yapıyo acaba?
amin kuzum.insallah Allahım daha cok bekletmez seni,senin yanı sıra bizlerede nasip etsin insallahbenim de döngüm hep kısadır ama son tüp bebekten sonra biraz uzadı gibi.
bilmiyorum inşallah denk gelmiştir.
benim 3 yıl bitiyor isteyip de kucağım hala boş olalı.
Rabbim bana sana herkese yardım etsin.
Evet cnm. Sabah akşam..aslında gerek yok bence ama tedbir amaçlı verdi işte .o gün leke diye gitmiştim ya..onun için.benim içim rahat etsin diye vermişti.ağızdan mı kullanıyorsun abla?
Evet cnm. Sabah akşam..aslında gerek yok bence ama tedbir amaçlı verdi işte .o gün leke diye gitmiştim ya..onun için.benim içim rahat etsin diye vermişti.
Ağızdan alacaksın dedi özellikle sordum..Yan etkilerini yaşamamak için vajinal kullan canım.
Ağızdan alacaksın dedi özellikle sordum..
Evet cnm. Sabah akşam..aslında gerek yok bence ama tedbir amaçlı verdi işte .o gün leke diye gitmiştim ya..onun için.benim içim rahat etsin diye vermişti.
14.de randevum var.o zamana kadar devam ederse söylerim.belkide keser ilacı.Sen bilirsin canım ama dr.una yan etkilerden bahsedersen o da vajinal kullan der.
Tüp doktoruda vermişti onu vajinal kullanmıştım..bu doktor aşılamamı yaptığı zamanda vermişti. Yine o zamanda baş dönmesi yapmıştı.
Konuşacam canım gittiğimde.zaten bir hafta kaldı.herşey bebiş için.ağızdan kullananlarda böyle şikayetler oluyor ablacığım.
doktoruna danış vajinal kullan derse öyle kullanırsın.
böyle devam derse bebiş için her şey yapacak bir şey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?