Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de cok haklisin tabi. Acaba adama zorla mi saldirsan yumurtlama gunu

Selam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Şükür rabbime tüp bebek tedavim bugün sonuçlandı.12.gün değerim 3.gün embriyom 27.6 çıktı.nasıl sizce sonucu. Benide hamiş.listesine alabilirsiniz.ateşimi hala ölçüp adet olup olmayacağımı kontrol ediyprum hala ama programa işlemeyi unutuyorum :)

Ay CNm süper haber:))Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşalşah.ff e bilgilerini gir CNm yumurta toplama aşılama çatlatma iğnesi kan testi sonucunu varsa akıntı ateş ilişki bilgilerini hep gir tablonu doldur CNm.tekrardan hayırlı olsun

Hayırlı olsun cnm.cümlemize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh..
Kızlar clexane iğnemi acilde yazarlarmıki?bilgisi olan varmı acaba?

Benim hastane özel olduğu için ben eczaneden reçetesiz alıyordum bittikçe abla. Senin nasıl olur bilemiyorum. Ssk karşılamıyorsa eczaneden kendin alırsın reçetesiz.

Benim hastane özel olduğu için ben eczaneden reçetesiz alıyordum bittikçe abla. Senin nasıl olur bilemiyorum. Ssk karşılamıyorsa eczaneden kendin alırsın reçetesiz.
Benim doktorumda özel hastanede cnm.devlet ödüyormu bilmiyorum
Eczaneye sormak lazım.ödemiyosa yazdırmanın anlamı yok..

Canım çok sevindim. Hayırlı olsun
. Sağlıkla devam etsin. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Benim doktorum da özelde. İlk olarak yazdığında eczaneden alırken küçük bir fark ödüyordum. Sonra rapor çıkardı. Hiç para ödemeden topluca 10 kutu alabiliyordum. Doktorunla konuş rapor çıkarsın eğer sürekli kullanman gerekiyorsa

Ödüyor CNm ben sağlık ocağına yazdırmıştım ama dr durumumu kayıplarımı biliyor.hiç zorluk çıkarmadı o yüzden.

Sağolun kızlar
Akşam acildekilere sorayım.haftaya kontrole gidince doktorada sorayım.
Hayırlısı olsun cnm senin adına çok sevindim ben arada bişey yazmadan sizleri takipteyim zamanında sağlıkla kucağına al ins
Sağol cnm. Amin inşlh.duanızı eksik etmeyin.sizlerede sağlıkla nasip olsun inşlh .hepinize duacıyım.

Benim doktorumda özel hastanede cnm.devlet ödüyormu bilmiyorum
Eczaneye sormak lazım.ödemiyosa yazdırmanın anlamı yok..
Kadın Doğum uzmanının rapor çıkartması gerekiyor rapor çıkarttıktan sonra ücretsiz alabiliyorsun yoksa çok masraflı olur dokuz ay ben bittikçe aile hekiminden üç kutu yazdırıyorum ama dediğim gibi raporun varsa yazarlar

tamam canım en kısa zamanda doldurcam.Rabbim sizede sağlıklı hayırlı tez vakitte evladınızı nasip etsin inşallah.

amin canım inşallah :)

Ateşim gecen ayla ayni seyirde ilerliyor,bugun pembemsi lekelenmemde oldu.adetim bana göz kırpıyor dedigim gibi 28.gün olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…