Sen de cok haklisin tabi. Acaba adama zorla mi saldirsan yumurtlama gunuöyle tabi canım.hic birseyin garantisi yok.benim tek sıkıntım eşim.o yeteri kadar caba harcamiyor bana yardimci olmuyor.dogru zamanda yeteri kadar iliski olmuyor.oda olsa o zaman derim biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyor diyecem ama elimizden geleni yapmiyoruz eşim sağolsun
bak ben bunu hic düşünmedim.belki bu saldirgan zorlayıcı halim onu etkilerSen de cok haklisin tabi. Acaba adama zorla mi saldirsan yumurtlama gunu
Ahaha :)) belki de neden olmasin yeni konseptbak ben bunu hic düşünmedim.belki bu saldirgan zorlayıcı halim onu etkiler
neler düşündürüyolar bize.halbuki zorlasa kuzu kuzu gelse yamacıma demi ama :))))Ahaha :)) belki de neden olmasin yeni konsept
Aynen oyle :)neler düşündürüyolar bize.halbuki zorlasa kuzu kuzu gelse yamacıma demi ama :))))
Ay CNm süper haber:))Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşalşah.ff e bilgilerini gir CNm yumurta toplama aşılama çatlatma iğnesi kan testi sonucunu varsa akıntı ateş ilişki bilgilerini hep gir tablonu doldur CNm.tekrardan hayırlı olsunSelam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Şükür rabbime tüp bebek tedavim bugün sonuçlandı.12.gün değerim 3.gün embriyom 27.6 çıktı.nasıl sizce sonucu. Benide hamiş.listesine alabilirsiniz.ateşimi hala ölçüp adet olup olmayacağımı kontrol ediyprum hala ama programa işlemeyi unutuyorum :)
Hayırlı olsun cnm.cümlemize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh..Selam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Şükür rabbime tüp bebek tedavim bugün sonuçlandı.12.gün değerim 3.gün embriyom 27.6 çıktı.nasıl sizce sonucu. Benide hamiş.listesine alabilirsiniz.ateşimi hala ölçüp adet olup olmayacağımı kontrol ediyprum hala ama programa işlemeyi unutuyorum :)
Hayırlı olsun cnm.cümlemize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh..
Kızlar clexane iğnemi acilde yazarlarmıki?bilgisi olan varmı acaba?
Benim doktorumda özel hastanede cnm.devlet ödüyormu bilmiyorumBenim hastane özel olduğu için ben eczaneden reçetesiz alıyordum bittikçe abla. Senin nasıl olur bilemiyorum. Ssk karşılamıyorsa eczaneden kendin alırsın reçetesiz.
Ödüyor CNm ben sağlık ocağına yazdırmıştım ama dr durumumu kayıplarımı biliyor.hiç zorluk çıkarmadı o yüzden.Benim doktorumda özel hastanede cnm.devlet ödüyormu bilmiyorum
Eczaneye sormak lazım.ödemiyosa yazdırmanın anlamı yok..
Canım çok sevindim. Hayırlı olsunSelam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Benim doktorum da özelde. İlk olarak yazdığında eczaneden alırken küçük bir fark ödüyordum. Sonra rapor çıkardı. Hiç para ödemeden topluca 10 kutu alabiliyordum. Doktorunla konuş rapor çıkarsın eğer sürekli kullanman gerekiyorsaHayırlı olsun cnm.cümlemize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh..
Hayırlısı olsun cnm senin adına çok sevindim ben arada bişey yazmadan sizleri takipteyim zamanında sağlıkla kucağına al insBenim doktorumda özel hastanede cnm.devlet ödüyormu bilmiyorum
Ödüyor CNm ben sağlık ocağına yazdırmıştım ama dr durumumu kayıplarımı biliyor.hiç zorluk çıkarmadı o yüzden.
Sağolun kızlarCanım çok sevindim. Hayırlı olsun
. Sağlıkla devam etsin. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Benim doktorum da özelde. İlk olarak yazdığında eczaneden alırken küçük bir fark ödüyordum. Sonra rapor çıkardı. Hiç para ödemeden topluca 10 kutu alabiliyordum. Doktorunla konuş rapor çıkarsın eğer sürekli kullanman gerekiyorsa
Sağol cnm. Amin inşlh.duanızı eksik etmeyin.sizlerede sağlıkla nasip olsun inşlh .hepinize duacıyım.Hayırlısı olsun cnm senin adına çok sevindim ben arada bişey yazmadan sizleri takipteyim zamanında sağlıkla kucağına al ins
Kadın Doğum uzmanının rapor çıkartması gerekiyor rapor çıkarttıktan sonra ücretsiz alabiliyorsun yoksa çok masraflı olur dokuz ay ben bittikçe aile hekiminden üç kutu yazdırıyorum ama dediğim gibi raporun varsa yazarlarBenim doktorumda özel hastanede cnm.devlet ödüyormu bilmiyorum
tamam canım en kısa zamanda doldurcam.Rabbim sizede sağlıklı hayırlı tez vakitte evladınızı nasip etsin inşallah.Ay CNm süper haber:))Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşalşah.ff e bilgilerini gir CNm yumurta toplama aşılama çatlatma iğnesi kan testi sonucunu varsa akıntı ateş ilişki bilgilerini hep gir tablonu doldur CNm.tekrardan hayırlı olsun
amin canım inşallah :)Canım çok sevindim. Hayırlı olsun
. Sağlıkla devam etsin. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Benim doktorum da özelde. İlk olarak yazdığında eczaneden alırken küçük bir fark ödüyordum. Sonra rapor çıkardı. Hiç para ödemeden topluca 10 kutu alabiliyordum. Doktorunla konuş rapor çıkarsın eğer sürekli kullanman gerekiyorsa
amin amin çok amin canım cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah :)Hayırlı olsun cnm.cümlemize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh..
Amin inşallah.tmm CNm sen doldur bilgileri benim net az ilk sayfa düzenlemesini Pazartesi-Salı yaparım inşallah.tamam canım en kısa zamanda doldurcam.Rabbim sizede sağlıklı hayırlı tez vakitte evladınızı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?