Rapor çıkartmadı bana. Unuttumu acaba?Kadın Doğum uzmanının rapor çıkartması gerekiyor rapor çıkarttıktan sonra ücretsiz alabiliyorsun yoksa çok masraflı olur dokuz ay ben bittikçe aile hekiminden üç kutu yazdırıyorum ama dediğim gibi raporun varsa yazarlar
Unutmuştur belki cnm benimkiler söylemeden hemen raporu hazırladılar 9 paket aldım bir kerede.Rabbim nasip ederse üç aylık iğnem varRapor çıkartmadı bana. Unuttumu acaba?
Ateşim gecen ayla ayni seyirde ilerliyor,bugun pembemsi lekelenmemde oldu.adetim bana göz kırpıyordedigim gibi 28.gün olcam
hele sen bi dur.senin belki bu ay olduboş ver önümüzdeki aya vira bismillah deriz
hele sen bi dur.senin belki bu ay oldumaşallah atesinde guzel gidiyor valla önümüzdeki aya hic bisey demiyorum.bak kendi haline bırakınca 5 günde 1 oluyor.sadece ablamin bulduğu doktora gitsem mi gitmesem mi ona karar veremedim.bendeki caba onda olmayincada böyle ortada kalıyorum.hayırlısı bakalım
sen genede umudunu yitirme.iyi düşündoktora falan da gitmeyi düşünmüyorum artık.
iğne ilaç takip veriyor ee benimki uymuyor ki.
bak bu ay iğneden sonra 36. saatte ilişki olacaktı olamadı.
doktora gidip de yalandan beklenti içine giremem.
ovulasyon testi sipariş ettim.
kür ve ovulasyon testiyle bir şeyler yapacağım.
ateşim güzel ilerliyor ama tabi ki umutlu değilim.
CNM ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyerek ateş değerlerini girersen daha net görebiliriz.23-24 olabilir ovulasyon14- 36.3
15- 36.3
16- 36.4
17- 36.4
18- 36.4
19- 36.1
20- 36.4
21- 36.4
22- 36.4
23- 36.1
24- 36.4
25- 36.5
26- 36.5
27-
ateşimde bu, acaba hamile kalinca aniy yukselme mi oluyo, yoksa yavaş mi bilemedim. adetimde 35 bir olur.
Herkesin ateş grefiği kendine özgüdür hatta aynı kişide farklı aylarda farklı tablolar çıkabilir ortaya gayet normalbide niye benim ateşim inişli cikişli degil bi cogunku gibi, stabil
CNM ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyerek ateş değerlerini girersen daha net görebiliriz.23-24 olabilir ovulasyon
Bence ateşine bakınca 21 olamaz belki 23 ya da 24 bir de ölçümünü nasıl yapıyorsun ilk sayfada nasıl yapacağın konusunda bilgi de varflo var bende her şeyi duzenli işaretliyorum oraya ve 21 diyo ov gunu :) son yumurta aki akintim 22 sinde geldi
Evet cnmi İngilizcen yoksa ilk sayfadan ve Google çeviriden yardım alabilirsinplay store den mi yukliyim?
Avatarın değişmiş:)))evet dil alti oglen 12 de ilk uyaninca yazmiştim gecen sana :) kalkmadan uzanarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?