Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide belirtilar ne zaman olmaya başlar hamilelik oluştuysa
O herkesde ve her gebelikte farklıdır.benim hiç adet belirtisinden farkı olmadı.hamile olduğumu hep ateşten anladım.ama çok erken ve yoğun belirti yaşayan arkadaşlar oluyor.genrlde adet günü geçtikten sonra belirti başlar

hmm teşekkur ederim cvplarin için :) inşallah olumlu sonuçlarla karşilaşiriz hepimiz )) yumurta aki yapişkan akinti biraz once gine gelmiş bu ne demek oluyo hala bitmedimi ovulasyon gunlerim yani

hmm teşekkur ederim cvplarin için :) inşallah olumlu sonuçlarla karşilaşiriz hepimiz )) yumurta aki yapişkan akinti biraz once gine gelmiş bu ne demek oluyo hala bitmedimi ovulasyon gunlerim yani
ATEŞ De ciddi bir yükseliş Yok henüz sen yine emin olana kadar ilişkileri bırakma

Slm kizlar benim yumurtlama adetin 13.gunu oldu(25martta)ve o gunden beri atesim 37nin altina dusmedi.oyle aman aman bi belirtimde yok gebelige dair.alt kismim hafif yanma ve kasik agrisi var.bata 4 gun kala test yapmistim negatif.bat yarin olmasina ragmen atesim bugun 37.3°C cikti.boyle olupta gebe olan varmi aranizda yardimci olurmusunuz

Herkes pazar olduğu için tatilde :)
tek pazar çalışan ben olduğum için nöbetçi yardımcı ben olayım :)
ortalama bazal vücut ısın kaç derece bilmediğimiz için bu konuda yorum yapmak zor.
çünkü bunu bilmek için adete yakın ateşin kaç olur, kaçla adet olursun, yumurtlamadan sonra genelde kaç derecede seyreder bilmemiz gerekir.
her zamankinden farklı bir şeyler var gibi geliyorsa sana ne diyelim inşallah hamişsindirrrrr :)

Tesekkurederim:) amin insaAllah guzel duan icinde...
Şöyle söylim yumurtlamadan 3gun once 36.6-36.8-37 boyleydi degerler yumurtlamadan sonra hep 37 ve 37.1 di son günlere dogru iyice artarak devam etti..beklemek en dogrusu galiba

Şöyle söylim yumurtlamadan 3gun once 36.6-36.8-37 boyleydi degerler yumurtlamadan sonra hep 37 ve 37.1 di son günlere dogru iyice artarak devam etti..beklemek en dogrusu galiba
Herkesin vücut ısısı farklı oluyor.bence tekrar bir test yapma vakti gelmiş ateş de düşüşe geçmemiş inşallah güzel haberler alırsın

Bat gunu yarinsa bu gun de yarin da testte belli olur zaten. Kanda kesin cikar hatta.

idrar testi kan testine göre daha az üzücü oluyor.
yani benim için öyle :)
o yüzden için rahat etsin diye tekrar bir idrar testi yapabilirsin.
ha ama evet düşükten ve tedavilerden sonra ateşler döngüler değişkenlik gösterebilir.
o yüzden oluruna bırak.
adet olmadığın sürece hep bir umut vardır

Haklisin canim.ama ben karar verdim cumaya kdr adet olmazsam ozmn yapacagim test(hic umidim yok ama olsun belirtim yok cunku..sadece bol uyku halsizlik var)

Haklisin canim.ama ben karar verdim cumaya kdr adet olmazsam ozmn yapacagim test(hic umidim yok ama olsun belirtim yok cunku..sadece bol uyku halsizlik var)

benim de aşırı leylalığım ve uykum var ama hiççç umudum yok :)
bünyemiz bize oyunlar oynuyor sanırım :)

Saglik olsun bende cuma yapcam en erken.belirtin falan varmi hic

yumurtlamadan sonra vardı ama şu an halsizlik ve uyku halinden başka bir şey yok.
benim tek tüpüm var o yüzden hiçbir zaman çok umuda kapılmamın mümkünü yok.
yine de Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…