Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamadan sonra vardı ama şu an halsizlik ve uyku halinden başka bir şey yok.
benim tek tüpüm var o yüzden hiçbir zaman çok umuda kapılmamın mümkünü yok.
yine de Allah büyük.
Tabiki canim Rabbim ol desin yeterki.en tez zamanda sanada banada isteyen bekleyrn herkesede saglikli hayirli evlatlar versin

progesteron çıkmış 18,13.beta çıkmamış.inş sağlıkla kucağımıza alırız.
progesteron 19-18 değişiyor düşük mü bilen var mı?
Normal merak etme.bende de 19,1 çıkmıştı ilk kontrolde..amin cnm inşlh. Kalp atışını duyup rahatlasaydık hayırlısıyla..

Adete yakın cok sinirli cok suratsiz olurum ben normalde.niyeyse cok pozitif,cok enerji dolu ve neseliyim.bugün atesim çakıldı :) bu aydan umut beklemem delilik ama atese ragmen son iki gündür icimde bi umut olustu.akıntıda kesildi.bi dün sabah peceteye silince geldi.dün iliski olmasina ragmen bugun yok.normalde adete yakın ilişki olunca benim lekelenmelerim olur.ama bi taraftanda sacmalama Hilal adet olacaksın diyorum benim bu durumum baharda galiba

adet günü ateş dip yapıyor bazılarında..inşallah yerleşmedir canım...

Normal merak etme.bende de 19,1 çıkmıştı ilk kontrolde..amin cnm inşlh. Kalp atışını duyup rahatlasaydık hayırlısıyla..
bebeğim kocaman olmuş leyloş kan sonucunu görünce öyle ağladım kiiiii hala ağlıyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş her birimize.

adet günü ateş dip yapıyor bazılarında..inşallah yerleşmedir canım...
inşallah diyeyim.mesela dün de 3 aydır hic görmediğim bi yükseklik gördüm.ve bi kac gündür egilip kalkdıkça,oturdugum yerden aniden kalkinca kasıgima agri giriyor.persembeye adet olmam lazım ki tabloma bakıncada olmam lazım sadece adet öncesi yersiz bi pozitiflik var.normalde en mendebur oldugum gunlerdir bu günler

Sen ben Cemre Perşembeyi bekliyoruz o halde :)) Benim ovu boş geçtiği için ümidim yok inşallah sizin kırmızılar gecikir bebişler gelir

Sen ben Cemre Perşembeyi bekliyoruz o halde :)) Benim ovu boş geçtiği için ümidim yok inşallah sizin kırmızılar gecikir bebişler gelir
valla benimde bos gecti.benim de umudum yokta bazen bi umut yelleri esiyor diyorum hep baharın halt yemesi.ayarlarımı bozdu

kese 4+6 çıktı.son adete göre biraz küçük dedi.kesenin arkasında az bir kanama alanı varmış, rapora gerek var mı dedim?yok dedi, hiç bir hamile sürekli yatsın istemiyoruz dedi.progestanda biraz düşük geldi sanırım ben çok korkuyorum kızlar ne yapmam lazım benim ? akıl verin bana...

Canım önemli görse rapor verirdi mutlaka korkma sen ilaçlarına devam et Rabbim korusun meleğini

bebeğim kocaman olmuş leyloş kan sonucunu görünce öyle ağladım kiiiii hala ağlıyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş her birimize.
Ayyyyyy kıyamam canım ya..maşallah...Amin canım inşallah...bende cumartesiyi bekliyorum.inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur kuzum...duanızı esirgemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…