Tabiki canim Rabbim ol desin yeterki.en tez zamanda sanada banada isteyen bekleyrn herkesede saglikli hayirli evlatlar versinyumurtlamadan sonra vardı ama şu an halsizlik ve uyku halinden başka bir şey yok.
benim tek tüpüm var o yüzden hiçbir zaman çok umuda kapılmamın mümkünü yok.
yine de Allah büyük.
Tabiki canim Rabbim ol desin yeterki.en tez zamanda sanada banada isteyen bekleyrn herkesede saglikli hayirli evlatlar versin
Amin cümlemize inşallah canım..doktordan çıkınca yaz..çok sağol cnm inş yolundadır.az önce kan verdim geldim 13,30 gbi usg bakılcak rabbim inş nasip eder sağlıkla.
progesteron çıkmış 18,13.beta çıkmamış.inş sağlıkla kucağımıza alırız.Amin cümlemize inşallah canım..doktordan çıkınca yaz..
Normal merak etme.bende de 19,1 çıkmıştı ilk kontrolde..amin cnm inşlh. Kalp atışını duyup rahatlasaydık hayırlısıyla..progesteron çıkmış 18,13.beta çıkmamış.inş sağlıkla kucağımıza alırız.
progesteron 19-18 değişiyor düşük mü bilen var mı?
adet günü ateş dip yapıyor bazılarında..inşallah yerleşmedir canım...Adete yakın cok sinirli cok suratsiz olurum ben normalde.niyeyse cok pozitif,cok enerji dolu ve neseliyim.bugün atesim çakıldı :) bu aydan umut beklemem delilik ama atese ragmen son iki gündür icimde bi umut olustu.akıntıda kesildi.bi dün sabah peceteye silince geldi.dün iliski olmasina ragmen bugun yok.normalde adete yakın ilişki olunca benim lekelenmelerim olur.ama bi taraftanda sacmalama Hilal adet olacaksın diyorumbenim bu durumum baharda galiba
bebeğim kocaman olmuş leyloş kan sonucunu görünce öyle ağladım kiiiii hala ağlıyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş her birimize.Normal merak etme.bende de 19,1 çıkmıştı ilk kontrolde..amin cnm inşlh. Kalp atışını duyup rahatlasaydık hayırlısıyla..
inşallah diyeyim.mesela dün de 3 aydır hic görmediğim bi yükseklik gördüm.ve bi kac gündür egilip kalkdıkça,oturdugum yerden aniden kalkinca kasıgima agri giriyor.persembeye adet olmam lazım ki tabloma bakıncada olmam lazımadet günü ateş dip yapıyor bazılarında..inşallah yerleşmedir canım...
gözün aydin canim.Hep mutluluktan ağlarsın insallahbebeğim kocaman olmuş leyloş kan sonucunu görünce öyle ağladım kiiiii hala ağlıyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş her birimize.
bebeğim kocaman olmuş leyloş kan sonucunu görünce öyle ağladım kiiiii hala ağlıyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş her birimize.
inşallah diyeyim.mesela dün de 3 aydır hic görmediğim bi yükseklik gördüm.ve bi kac gündür egilip kalkdıkça,oturdugum yerden aniden kalkinca kasıgima agri giriyor.persembeye adet olmam lazım ki tabloma bakıncada olmam lazımsadece adet öncesi yersiz bi pozitiflik var.normalde en mendebur oldugum gunlerdir bu günler
valla benimde bos gecti.benim de umudum yokta bazen bi umut yelleri esiyorSen ben Cemre Perşembeyi bekliyoruz o halde :)) Benim ovu boş geçtiği için ümidim yok inşallah sizin kırmızılar gecikir bebişler gelir
Sen ben Cemre Perşembeyi bekliyoruz o halde :)) Benim ovu boş geçtiği için ümidim yok inşallah sizin kırmızılar gecikir bebişler gelir
en azindan biraz daha kafamız rahat şafak sayıyoruz.napalim hayırlısı olsun.bekleyelim bakalımEvet şafak perşembe :)
sor bana umutlu musun?
tabi ki hayır :)
Evet şafak perşembe :)
sor bana umutlu musun?
tabi ki hayır :)
kese 4+6 çıktı.son adete göre biraz küçük dedi.kesenin arkasında az bir kanama alanı varmış, rapora gerek var mı dedim?yok dedi, hiç bir hamile sürekli yatsın istemiyoruz dedi.progestanda biraz düşük geldi sanırımben çok korkuyorum kızlar ne yapmam lazım benim ? akıl verin bana...
Ayyyyyy kıyamam canım ya..maşallah...bebeğim kocaman olmuş leyloş kan sonucunu görünce öyle ağladım kiiiii hala ağlıyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş her birimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?