Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilaçlarını al dinlenmeye çalış..fazla iş yapma...ani hareketlerden kaçın canım..Rabbim yavrularımızı korusun sağlıkla doğurmamızı nasip etsin inşallah...

ağzından bal damlıyor yemin ederim :)
ahh keşkeeeee..
ne güzel olurdu dünyalar benim olurdu gerçekten.
gebelik testim var ama yapamıyorum işin komiği.
daha iğne etkisi çıkmamıştır.

Benim 11. güne etki kalmıyordu ama bünyeden bünyeye de değişiyor canım 1-2 güncük daha sabret

Benim 11. güne etki kalmıyordu ama bünyeden bünyeye de değişiyor canım 1-2 güncük daha sabret

benim bir kere 11.gün test yapmıştım.
silik çizgi çıkmıştı.
eşimle oynuyoruz akşam evde.
sabaha kadar uyuyamamıştık.
meğerse iğnenin etkisi daha çıkmamış.
o yüzden güvenemiyorum.
zaten yarın ateş düşerse adete hazırlık yaptığını anlarım.

Ayy ne yıkımdır o inşallah bu defa gerçek olur :))

kızlar ya bu progestanı kullandığımda renkli pıhtı gibi bişeyler gelirdi..yine öyle şeyler geliyor arada bende..ilaçlamı alakalıdır sizce?en son o leke gibi geldiği zaman doktor bişey yok bebekle alakalı değil demişti...bu progestandan şüpheleniyorum ya..akıntımı koyu renk gibi yapıyor ya?böyle bişey yaşayan oldu mu progestan kullananlardan?

Ben gerçi kısa süreli kullandım ama vajinal kullandığım için hep beyaz ilacın kendisi geliyordu canım.

Ben gerçi kısa süreli kullandım ama vajinal kullandığım için hep beyaz ilacın kendisi geliyordu canım.
cumartesi söyleyecem doktora..bugünki renk biraz daha açık gibi geldi bana..üşütünce insandan tortu gibi akıntı gelirya aynen öyle..ufak ama insanı endişelendirmeye yetiyor...inşallah bir sıkıntı olmaz canım ya..dua edin lütfen..

normal ablacığım.
progestan hep farklı renkte geri gelebilir.
endişelenme.

Canım hiç korkup kendini strese sokma. Ader tarihine görw olan hesaplama yumurtlamayı 14. Gün diye hesaplar. Senin aşılaman 17. Gün oldu. O gün ya da ertesi gün döllenme gerçekleşmiş. Bugün olmam gereken haftaya göre 3 ya da 4 günlük bir fark var. O da ilk haftalarda normal. +- 1 hafta oynayabilir. Kese ölçümü cihaza göre değişir ve asıl önemli olan bebek göründükten sonraki bebeğin baş popo ölçümü. Zaten bebek oluştuktan sonra keseye değil bebeğe göre hafta hesaplanır. Bir sonraki kontrolüne kadar herşey uyumlu olur inşallah merak etme. Tıpben elinde geleni yapıyor ilaçlarını kullanıyorsun gerisi tevekkül edip teslim olmak. Sen de bebişinde Rabbime emanet olun. Kötü düşünceleri at bi kenara. İyiye odaklan lütfen. Herşey olacağına varacak. Elimizden bu anlamda bişey gelmiyor maalesef. Bence herşey yolunda. Bebişini Allaha emanet et ve bol bol dua edip kendini rahatlat. Herşey çok güzel olacak inşallah

çok sağol cnm çok öptük seni.kanama alanı kesenin yanında kocaman geldi gözüme.ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin elinde.

Kizlar ya biliyorum bu ay pek umutlu degil benim icin ama bugünkü ani ates düşüşü yerlesme olabilirmi bugun bi kac yerde yazılar okudum.vücut isisindaki ani düşüş implantasyon düşüşü olabilyormus.tutunma olduğunda ani düşüş olurmus.diger aylarda hic 36.8 derecelere cikmadim.ve adete yakin hep kademe kademe düşüş olmus.bugün kasıklarimda,alt karnimda cok ağrım var.aksam uzeride akıntım pembemsi geldi.kafamda deli sorular hepsinin cevabini bekleyip alcam, yada yarinki ates biraz ip ucu verecek

sanırım ikimize de yarın ki ateş bir şeyler anlatacak.
umarım gönlünden geçen gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…