- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
8:30 u baz alarak hareket etDaha öncede ölçüyordum normalde hep uyandığım saatte yani 8.30da ölçüyorum ama bu sefer erken uyanmışken bir ölçeyim dedim kafam karıştı.
8:30 u baz alarak hareket et
benimde yarın inek kesmisim gibi olur:))) bu ay salliyoruz güzelbenim adet bu gün inek kesmişim kıvamına erişti çok şükür.
dün sancı beni mahvetti ilaçlarla durdum.
bu günde ağrım var çok.
ben de bu ay salacağım her şeyi.
zaten 4 mayısta karadeniz turum var 7 gün.
geç adet olursam ne güzel olur.
o yüzden erken yumurta çatlamasın erken adet olmayayım diye kürü de yapmayacağım.
bu ay benden pas
benimde yarın inek kesmisim gibi olur:))) bu ay salliyoruz güzelayy karedeniz turu çok süper olmus.bende cok istiyorum.eşimin aklına sokmaya başladım bende.önce sicak bakmiyordu ama insallah bizde gideriz.sana simdiden iyi eğlenceler.insallah bu boşvermişlik sanada banada uğurlu gelir
Çok ciddi oynama olmaz yaklaşık saatte 0,1 ilk oynama oluyor geneldeVeson ben daha önceleri hep saat 8:00 de ölçüm yapıyordum.
ama artık yaz geldi ya çabuk sabah oluyor ve ben ateş ölçeceğimi bildiğim için hep daha erken uyanıyorum saatinden :)
o yüzden artık saat 7'de ölçeceğim.
biraz fark eder diye düşünüyorum derece açısından.
ama bakalım artık.
Çok ciddi oynama olmaz yaklaşık saatte 0,1 ilk oynama oluyor genelde
güzel geçeceğine eminimben kendim zaten karadenizliyim ama görmediğim hala şehir vardı. bende çok hevesliyim bakalım inşallah güzel geçer.
batumda da kalacağız bir gece asıl onu çok merak ediyorum. uygun fiyata da aldığımızı düşünüyorum. inşallah siz de gidersiniz :) ateş ölçerim herhalde adeti tahmin etmek için ama evet bu ay saldım çayıra Mevlam kayıra :)
Allah sonumuzu hayır etsin.
Kandilimiz mübarek olsun kızlar dualarımızda birbirimizi de unutmayalım inşallah
Ben bugün diş mevzusunu hallettim ama sürekli film çekilmek zorunda kaldım aldığım radyasyon boyumu aştı herhalde inşallah yumurtlamaya fln etkisi olmamıştır içim hiç rahat değil
Diş radyasyonu elindeki telefondan aldığın radyasyondan bile azdır merak etme.aslında kurşun önlükler var hastanelerde.içiniz rahat etmesi açısından film çekilirken onları giyebilirsinizKandilimiz mübarek olsun kızlar dualarımızda birbirimizi de unutmayalım inşallah
Ben bugün diş mevzusunu hallettim ama sürekli film çekilmek zorunda kaldım aldığım radyasyon boyumu aştı herhalde inşallah yumurtlamaya fln etkisi olmamıştır içim hiç rahat değil
Hayırlı kandiller canım. İyi yapmışsın diş işini birde o radyasyonun zararlı olacağını sanmıyorum. Ben gencligimde :) bir ara asistanlık yapmıştım dişçi yanında mecbur kalınca gebelere bile çekiliyordu.
Diş radyasyonu elindeki telefondan aldığın radyasyondan bile azdır merak etme.aslında kurşun önlükler var hastanelerde.içiniz rahat etmesi açısından film çekilirken onları giyebilirsiniz
Allah sana bağışlasın canim.sağlıkla kucagina almayida nasip etsin insallahkızlar selam,
doktordan geldik pıt pıtlarını çok net duyduk çok şükür.
ama kanama alanımız duruyor usg farklı oldugu için büyümüş mü küçülmüş mü anlayamadım
acil pruloton iğne vurdu 3 günde 1 iğne vurulcam sonra haftada bire dönecek.
pazartesi raporum başlıyor, 10 gün.10 gün sonra kontrol risk devam ediyorsa yine rapor bebeğim sağlıkla büyüsün inş..
nolur bize dua edin canlarım
inş cnm inş.rabbim sizlerede hamilelik nasip etsin inş ama bizim gibi korku dolu olmasın inş çok rahat bir hamilelik olsun.Allah sana bağışlasın canim.sağlıkla kucagina almayida nasip etsin insallah
ya bence hic sorunsuz bir gebelik olsada o 9 ay gecene kadar korkumuz geçmez benceinş cnm inş.rabbim sizlerede hamilelik nasip etsin inş ama bizim gibi korku dolu olmasın inş çok rahat bir hamilelik olsun.
kızlar selam,
ama kanama alanımız duruyor usg farklı oldugu için büyümüş mü küçülmüş mü anlayamadım
pazartesi raporum başlıyor, 10 gün.10 gün sonra kontrol risk devam ediyorsa yine rapor bebeğim sağlıkla büyüsün inş..
inşallah cnm benim inşşşşşşşşMaşallah canım benim endişe etme herşey yolunda gidecek inşallah :)
Canım çok şükür gözün aydın. Hep sağlıkla devam etsinkızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?