Duyduk canım çok şükür..duanızı eksik etmeyin.. Adet tarihimi ileri aldı.coraspin verdi..Canım çok şükür gözün aydın. Hep sağlıkla devam etsin. Bol bol dinlen.
LeYLa_21 abla kontrole gittin mi? Umarım sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını . Haberdar et bizleri de. Sizlere bol bol dua ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri de göstersin. Burada bekleyen herkese gönlündekini nasip etsin
Gözün aydın abla maşallahDuyduk canım çok şükür..duanızı eksik etmeyin.. Adet tarihimi ileri aldı.coraspin verdi..
Allah senden razı olsun cnm.O gusel gönlünden ne varsa geçen Allahım nasip etsin inş.Canım çok şükür gözün aydın. Hep sağlıkla devam etsin. Bol bol dinlen.
LeYLa_21 abla kontrole gittin mi? Umarım sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını . Haberdar et bizleri de. Sizlere bol bol dua ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri de göstersin. Burada bekleyen herkese gönlündekini nasip etsin
Gözümuz aydın abla.adet tarihimi ileri aldı ne demekDuyduk canım çok şükür..duanızı eksik etmeyin.. Adet tarihimi ileri aldı.coraspin verdi..
Sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşlh...Gözün aydın abla maşallah. Sağlıkla devam etsin inşallah
Sağol canım amin inşlh.yumurta geç çatladığı için öyle ayarlama yaptı. Bir haftayı gözardı etti.Gözümuz aydın abla.adet tarihimi ileri aldı ne demek
Sağol cnm Amin inşlh .darısı başınıza olsun gülüm.Rabbim bu yolda dileyen isteyen kalbi temiz her kula nasip etsip..
Insallah saglikla dunyaya gelir az kaldi 11.haftadan sonra riskler hep azaliyor. Siki siki tutunsun oralara ins :)kızlar selam,
doktordan geldik pıt pıtlarını çok net duyduk çok şükür.
ama kanama alanımız duruyor usg farklı oldugu için büyümüş mü küçülmüş mü anlayamadım
acil pruloton iğne vurdu 3 günde 1 iğne vurulcam sonra haftada bire dönecek.
pazartesi raporum başlıyor, 10 gün.10 gün sonra kontrol risk devam ediyorsa yine rapor bebeğim sağlıkla büyüsün inş..
nolur bize dua edin canlarım
11. Haftadan sonra azalır mı riskler?inş rabbim bebegimizi nasip eder.Insallah saglikla dunyaya gelir az kaldi 11.haftadan sonra riskler hep azaliyor. Siki siki tutunsun oralara ins :)
Hayırlısı cnm benimde geç catladi ve son adete göre bende de fark oluşuyor.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin insSağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşlh...
Sağol canım amin inşlh.yumurta geç çatladığı için öyle ayarlama yaptı. Bir haftayı gözardı etti.
Sağol cnm Amin inşlh .darısı başınıza olsun gülüm.Rabbim bu yolda dileyen isteyen kalbi temiz her kula nasip etsip..
Allah razı olsun cnm Rabbim sizlere de nasip etsin ins
Amin cnm inşlh.. Rabbim o günleride göstersin cümlemize...Hayırlısı cnm benimde geç catladi ve son adete göre bende de fark oluşuyor.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin ins
Amin cnm inşlh.. Rabbim o günleride göstersin cümlemize...
Evet bi istatistik incelemesi gormustum. Bulursam paylasirim 11. Haftadan sonra dusuk riski falan azaliyor. %4e falan dusuyor. Olan risk de kromozom bozuklugundan dolayi oluyormus eger patau sendromu fln varsa 20.haftaya kadar dusme ihtimali oluyormus.11. Haftadan sonra azalır mı riskler?inş rabbim bebegimizi nasip eder.
Sağol cnm..Allah razı olsun..sizede çok geçmiş olsun cnm.valla bende çok kötü grip oldum.ilaçtaLeylacım gözün aydın okudum ama yazamadım kardeşimle uğraşıyorum 2 gündür. Sağlıcakla kucakla inşallah.
Sağol canım.darısı sizlere olsun inşlh..birde şu gripten kurtulabilsem.mahvoldum ya..göğsüme öküz oturmuş gibi sanki..
Sağol canım.darısı sizlere olsun inşlh..birde şu gripten kurtulabilsem.mahvoldum ya..göğsüme öküz oturmuş gibi sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?