Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duyduk canım çok şükür..duanızı eksik etmeyin.. Adet tarihimi ileri aldı.coraspin verdi..

Allah senden razı olsun cnm.O gusel gönlünden ne varsa geçen Allahım nasip etsin inş.

Gözün aydın abla maşallah. Sağlıkla devam etsin inşallah
Sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşlh...
Gözümuz aydın abla.adet tarihimi ileri aldı ne demek
Sağol canım amin inşlh.yumurta geç çatladığı için öyle ayarlama yaptı. Bir haftayı gözardı etti.
LeYLa_21 8403BHC rabbim sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol cnm Amin inşlh .darısı başınıza olsun gülüm.Rabbim bu yolda dileyen isteyen kalbi temiz her kula nasip etsip..

Insallah saglikla dunyaya gelir az kaldi 11.haftadan sonra riskler hep azaliyor. Siki siki tutunsun oralara ins :)

Hayırlısı cnm benimde geç catladi ve son adete göre bende de fark oluşuyor.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin ins

Hayirlisiyla anne olmak icin okuduğumuz DUASİ BERAAT GECESİNDE KABEDE YAPİLACAK HATİMLERİMİZDE 29 yasin ,21meryem, 78 fetih suresi,10 bin fetih suresi ilk ayet,48 bin ihlas,27 bin tevhid,3 bin 600 tefriciye eksigimiz var katilmak isteyenler hangisindan kac aldigini yazabilir mi? isminizi de soylerseniz listemize ekeyip hocamiza verecegiz .

11. Haftadan sonra azalır mı riskler?inş rabbim bebegimizi nasip eder.
Evet bi istatistik incelemesi gormustum. Bulursam paylasirim 11. Haftadan sonra dusuk riski falan azaliyor. %4e falan dusuyor. Olan risk de kromozom bozuklugundan dolayi oluyormus eger patau sendromu fln varsa 20.haftaya kadar dusme ihtimali oluyormus.

Leylacım gözün aydın okudum ama yazamadım kardeşimle uğraşıyorum 2 gündür. Sağlıcakla kucakla inşallah.
Sağol cnm..Allah razı olsun..sizede çok geçmiş olsun cnm.valla bende çok kötü grip oldum.ilaçta
içemiyorum.mahvoldum.şimdide kıza bulaştı.onunla uğraşıyorum. .Rabbim hepimize şifa versin..

Sağol canım.darısı sizlere olsun inşlh..birde şu gripten kurtulabilsem.mahvoldum ya..göğsüme öküz oturmuş gibi sanki..

Dünü değerlendiremedim işlerim yoğun bu aralar kafam dağınık hatta bu ay da olmadı diye düşündüm dün gece. Sabah ölçtüm yine 36.4 çıktı ateşim yumurta hala çatlamadı herhalde ama ben çatlıcam ama az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…