Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim ya coook sag ol destegin icin. Seninle konusmak gercekten iyi geliyor bana :) Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

canım biz 36 saat sonra ve ertesi akşam girdik bi daha olmadı sanki regl tarihime kadar tekrar yapmayacağız diye düşündüm devam edelim mi biz
Tabiki devam et 4 yumurta diyorsun hepsi biran da çatlayacağı kesin değil.arkadan gelen yumurtalar sonra dan çatlar.en az bir hafta günaşırıya devam.bakarsın yumurtanın biri tutmazsa diğeri tutar.hadi bol şanslar

Tebrik ederim canım :)) bir an önce hamile kal ama bı yere gidemezsin haberin olsun

sağol canım evlendiğimden beri ilk gebeliğim olacaktı nasip olmadı.ilk tedavimdi .daha önce düşük yada gebeliğim olmadı yaklaşık 4 yıldır.
birde bilgin varmı amh testine yeniden baktırdım.tedavi olduğum hastaneden farklı olarak tıp fakültesi hastde 2.17 çıktı sonucum.tüpbebekde kullandığım ilaçlar etkilermi sence.yada kaç günde atılıyor vücuttan. iğnelerin etkisi

Amh değerin gayet güzel.tüp bebek için pek bilgim Yok ama tüp bebek sonrası adet düzensizliği yaşayan arkadaşlar olmuştu.dr korunma vermediyse sen değerlendirmeye bak yine de.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah doğal yolla sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Veson cibi35 kizlar gunaydin. Atesim hala yuksek ama bu sabahki testim negatif maalesef. En azindan silik de olsa cikardi degil mi?

Çıkmayabilir canım. Hep söylüyorum benim değer 42 çıktığında hayalet çizgi vardı. Fotoğraf da görünmüyordu. Biraz daha bekleyelim yada istersen kan ver kesin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…