- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
ÇOK şükür CNm iyiyim.kaç gündür takipteyim ateşini iyi gidiyor geçen ay bu zamanlar düşüş olmuş.ama tabi dpo12 biraz erken.herkesin erkenden idrarda çıkmıyor.belirtilere takılma belli olmuyor o.inşallah gebrliktendir
Tabiki devam et 4 yumurta diyorsun hepsi biran da çatlayacağı kesin değil.arkadan gelen yumurtalar sonra dan çatlar.en az bir hafta günaşırıya devam.bakarsın yumurtanın biri tutmazsa diğeri tutar.hadi bol şanslarcanım biz 36 saat sonra ve ertesi akşam girdik bi daha olmadı sanki regl tarihime kadar tekrar yapmayacağız diye düşündüm devam edelim mi biz
Hadi hayırlısı cuma güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.:))Canim ya coook sag ol destegin icin. Seninle konusmak gercekten iyi geliyor bana :) Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Hadi hayırlısı cuma güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.:))
Bİr an 8 yıl oldu mu yA !! Diye şaşırdım8. yıl tebrik ederim ....
Bİr an 8 yıl oldu mu yA !! Diye şaşırdımbrnim 3 yıl falan olmuştur.benden önce topik çok el değiştirmiş.en az 4-5 kişi topik başı olmuş tabi hamile kalan ayrılmış.darısı bana inşallah yine de teşekkür ederim
Bu ay herkes hamile kalsın.topiği kapatıp topluca ateş ölçerek hamile kalanlar grubuna geçelim.bence bu daha iyi fikirTebrik ederim canım :)) bir an önce hamile kal ama bı yere gidemezsin haberin olsun
Mükkemmel olur inşallah olurBu ay herkes hamile kalsın.topiği kapatıp topluca ateş ölçerek hamile kalanlar grubuna geçelim.bence bu daha iyi fikir
Rabbim o güzel temiz kalbine göre versin inşallah
sağol canım evlendiğimden beri ilk gebeliğim olacaktı nasip olmadı.ilk tedavimdi .daha önce düşük yada gebeliğim olmadı yaklaşık 4 yıldır.1cift1tekannesi cnm mesajlarını az önce okudum.üxüldüm kimyasal yaşamışsın.tüp bebekti sanırım.kaçıncı denemeydi? Rabbim doğal yolla nasip etsin inşallah.ilk gebelik mi daha önce kayıp var mı? Rabbim bir daha yaşatmasın
amin canım çok sağolsın.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.yinede şükür bugünlerimize.
Amh değerin gayet güzel.tüp bebek için pek bilgim Yok ama tüp bebek sonrası adet düzensizliği yaşayan arkadaşlar olmuştu.dr korunma vermediyse sen değerlendirmeye bak yine de.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah doğal yolla sağlıklı bir gebelik yaşarsın.sağol canım evlendiğimden beri ilk gebeliğim olacaktı nasip olmadı.ilk tedavimdi .daha önce düşük yada gebeliğim olmadı yaklaşık 4 yıldır.
birde bilgin varmı amh testine yeniden baktırdım.tedavi olduğum hastaneden farklı olarak tıp fakültesi hastde 2.17 çıktı sonucum.tüpbebekde kullandığım ilaçlar etkilermi sence.yada kaç günde atılıyor vücuttan. iğnelerin etkisi
Evet merakla bekliyoruz hadi hayırlısı 4 sene sonunda güzel haberlerle gel inşallahTest günüydü dimi bugün
Evet merakla bekliyoruz hadi hayırlısı 4 sene sonunda güzel haberlerle gel inşallahmaya_gallo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?