Merhaba cnm, yaşadıklarını, heyecanını ve sabırsızlığını çok iyi anlıyorumBundan tam 1yıl önce rahimden polip ameliyatı ile birlikte 5-6ay aynı yollardan geçtim. Adetin 3.günü klomen kullanıp yumurtalar 16mm 18mm olunca ovitralle çatlatma iğnesi... Bu durum insanı ister istemez beklenti içine sokuyor, en ufak bir hissiyatta adet mi oldum diye lavaboya koşuyordum. Her defasında da adet oluyordum. Bende başarısız oldu bu tedavi ama yabancı bloglarda ilk ay kullanımında dahi birçok başarı öyküsü var. Stresin ve psikolojinin çok etkisi var diye düşünüyorum, o yüzden nolur sürekli acaba işe yaradımı diye düşünüp kendini yorma, içini rahat tut bak göreceksin mucizen sana gelecektir. Ayrıca, çatlatma iğneleri yoğun bhcg hormonu oldukları için sabırsızlanıp evde erken idrar testi fln yaparsan çift çizgi çıkabilir, bu seni yanıltmasın. Zira beni yanılttı ve hamile olduğumu sanıp sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bir de tavsiyem rahim filmini tedavinin başından çektir, tüplerde bir tıkanıklık varsa farklı bir tedavi uygulanabilir. Hem zaman kaybetmezsin hem de psikolojin çok yıpranmamış olur. En kısa zmnda sağlıklı bir gebişlik olacaktır, buna inan
aminn insallah.ben bu ay ateş ölçmüyorum ama ilişki zamanlarını falan gireceğim tabloya
aminn insallah.ben bu ay ateş ölçmüyorum ama ilişki zamanlarını falan gireceğim tabloyabide eşimin ablası çanakkalede ebe hemşire.orda uzmanlığını aşılama vr tüp bebek üzerine yapan bir doktora eşimin ve benim sonuçları gösterdi herşeye normal demiş.Bide amh mi ne o testi yaptırsın demiş.ama yaştan dolayı beklemesinler aşılama yada tüp bebek tedavisine geçsinler demiş.
aynenAmaan yaştan dolayı hepsi aynı şeyi söylüyor zaten
aynenyaşı bende takıyordum ama bu konuda kendimi rahatlattım galiba takmıyorum artık.hep eşimin spermlerde sorun var diyecekler diye bekliyorum ama bunla üçüncü doktor gördü buda normal dedi.adamın spermlerinde zorla sorun çıkarmaya çalışyorum sonuç olarak problem yok.olacak inşallah
bunu hep duyuyorum ya bu ayın sonunda burun ameliyatı için hastaneye tahilile gidecek o zaman deyimde bide kan verip bunlara baktırsınBizimde spermde sorun çıkmadı ama d vitaminiyle B12 sorunlu çıktı. Bunlarda etkiliymis canım haberin olsun.
Canımmm.. gerçekten çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı ve ilgili bir mesaj yazmışın.. Rahim filmini eğer olmazsa haziranda çekelim demişti doktor ama bugün yine bi kez daha sorarım.. peki çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet olunuyo? Bu belli mi yoksa kişiden kişiye değişir mi?
Canımmm.. gerçekten çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı ve ilgili bir mesaj yazmışın.. Rahim filmini eğer olmazsa haziranda çekelim demişti doktor ama bugün yine bi kez daha sorarım.. peki çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet olunuyo? Bu belli mi yoksa kişiden kişiye değişir mi?
Belli olmaz kişiden kişiye aydan aya değişebilir ben şimdi baktım da iğnenin 21. Günü adet geldiği aylar olmuş bende
Rica ederim canım benim, faydalı olabildiysem ne alaÇatlatma iğnesinden sonra adet kanaması normal olması gereken tarihte olmuştu benim. Bir gün önce veya bir gün sonra da olabilir ama adet döngünü değiştirmeyecektir. Bir de rahim filmini genelde hafif bir anastezi ile gerçekleştiriyorlarmış aklında bulunsun, her ne olursa olsun anastezi iste. Gerekirse anastezi uygulayan başka dr da çektir. Ben çok ısrar etmeme rağmen 5dk.lık iş acımadan hemen biter dedi dr.um ve uyuşturmadan gerçekleştirdi. Hayatımın dönüm noktasıydı. Sonrasında tedaviyi de dr.umu da bıraktım. Oysa normalde hafif anastezi ile hemencecik ağrısız olup bitiverecek. Neyse ki tüplerim açık çıkmıştı da biraz avuntu oldu
4 yumurta birden çatlamaya çalışıyor belinde ağrır başka her yerindekızlar doktorum yumurta takibi yaptı bu ay. 4 tane yumurtam gelişmiş, çatlatma iğnesi yaptı. Bugün 4. gün. Crinone jel kullanıyorum. Belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı var. Normal mi sizce. Cuma günü gebelik testi yapsam kanda çıkar mı? Çok soru soruyorum ama bir de yolculuk yapmam gerekebilir bu süreçte bir sakıncası olur mu?
Aynen canım ben çatlamadan yumurta çatladı çok şükürF Frdglr hadi yumurtayı çatlattın sonunda :)) sonu yeşillensin inşallah
maya_gallo test günün ne zaman?
F Frdglr hadi yumurtayı çatlattın sonunda :)) sonu yeşillensin inşallah
maya_gallo test günün ne zaman?
ÇOK şükür CNm iyiyim.kaç gündür takipteyim ateşini iyi gidiyor geçen ay bu zamanlar düşüş olmuş.ama tabi dpo12 biraz erken.herkesin erkenden idrarda çıkmıyor.belirtilere takılma belli olmuyor o.inşallah gebrliktendirBugun aklimdan gectin biliyor musun? :) Test gunum kismetse bu cuma ama adet olacakmisim gibi hissediyorum yahu. Bel agrilarim basladi. Bugun ovu.dan sonraki 12. gunum. Sen nasilsin?
canım biz 36 saat sonra ve ertesi akşam girdik bi daha olmadı sanki regl tarihime kadar tekrar yapmayacağız diye düşündüm devam edelim mi biz4 yumurta birden çatlamaya çalışıyor belinde ağrır başka her yerindegayet normal bol bol çalışma olsun bu aralar.cuma test için çok erken yolculuk yapmanda sıkıntı olacağını sanmıyorum.hafi inşalşah sonu bebiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?